W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Olinek7 wrote:A byłaś po biochemie na usg?
U mnie po biochemie byłam sprawdzić czy wszystko jest okej. Byłam w 10 dc I pęcherzyk dominujący miał wtedy 15mm. Nie robiłam później żadnych testów owulacyjnych, natomiast po 4 dniach pojawił się śluz płodny. Dziwne było tylko to, że był on jedynie przez jeden dzień. Niestety w tamtym cyklu nie wyszło.
Trzymam kciuki, żeby ta spóźniona 🐒 była dobrą nowiną 🍀 -
Chesterka1124 wrote:Macie wykupione premium na aplikacji ovufriend? Zastanawiam się czy jest sens. Widziałam, że jest tam analiza cyklu i inne bajery i właśnie to mnie kusi 😅 ale nie chce kasy na marne wydawać. Podzielcie się swoją opinią 😊
eee, daruj siebie 😉 chyba, ze masz za to zapłacić 20zl na rok 😉Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:eee, daruj siebie 😉 chyba, ze masz za to zapłacić 20zl na rok 😉
-
Ja nie mam premium, więc się nie wypowiem jak to jest posiadać 😝
-
W piątek beta 12,6
Dzisiaj 102,3 🥺🥰🫣
Na progesteron jeszcze czekamMartyna , xmadziax, SailorMoon, kknn, BillieJean, Vendigo, Chesterka1124, Paula6432, M93, Nowa2024, Gosha1510, Insane, Olcykowa, OldMe-NewMe, Olinek7, Kreska41, Ilona.., Pulsik lubią tę wiadomość
-
U mnie prog dzisiaj 32,8 🥺🥰
Ciekawe czy już mój zaczął rosnąć, czy luteina tyle podniosła.
Ma może któraś z was porównanie? Jak tam było przed braniem luteiny, a ile wzrosła w trakcie brania? 🥰Agacia_11, BillieJean, Vendigo, Nowa2024, Insane, OldMe-NewMe, Olinek7, Pulsik lubią tę wiadomość
-
Agacia_11 wrote:W piątek beta 12,6
Dzisiaj 102,3 🥺🥰🫣
Na progesteron jeszcze czekamAgacia_11 lubi tę wiadomość
-
Agacia_11 wrote:Progesteron z 34 na 48 😍
Agacia_11 lubi tę wiadomość
-
Martyna wrote:Pilnuj kochana proga. U mnie zaczął spadać i siedzę na luteinie. Co prawda nie spadł granicznie, ale lepiej dmuchać na zimne. Polecam ci za 3/4 dni zrobić jeszcze raz 🥰
A dziękuję, dobra rada zawsze mile widziana 😊 w razie czego mam jedno opakowanie dupka -
Agacia_11 wrote:A dziękuję, dobra rada zawsze mile widziana 😊 w razie czego mam jedno opakowanie dupka
Agacia_11 lubi tę wiadomość
-
Ja też już w szczycie zwątpienia miałam Was pytać o testy owulacyjne, jakie polecacie, ale sprowadziłyście mnie na ziemię i potwierdziłyście to, co czytałam w necie. Że to jednak tylko gadżet, często niewiarygodny. Te biedne kobiety starające się o dziecko naciągną na wszystko
Myślałam wczoraj, że jestem po owulacji, ale jednak przyszła dzisiaj. I to taka boląca franca, że ledwo chodzę - dosłownie nie mam siły podnosić lewej nogi. Aż musiałam brać apap. U mnie taki ból na owulkę jest niestety normalny i zawsze się cieszę, że przyszła jednocześnie płacząc z bólu. Mam nadzieję, że temperatura to potwierdzi.
Za wszelką cenę próbuję w tym cyklu „olać”, ale… jak?40 tc 💔 -
Dziewczyny… jestem tu od kilku dni. Jak robicie te opisy pod nickami? I dodajecie osi czasu np w którym tyg ciąży jesteście albo ile mają wasze dzieci miesięcy? Nie mogę tego znaleźć na tej aplikacji. Mam wersję IOS , nie wiem czy to ma znaczenie.
-
Schuyler wrote:Dziewczyny… jestem tu od kilku dni. Jak robicie te opisy pod nickami? I dodajecie osi czasu np w którym tyg ciąży jesteście albo ile mają wasze dzieci miesięcy? Nie mogę tego znaleźć na tej aplikacji. Mam wersję IOS , nie wiem czy to ma znaczenie.Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Insane wrote:Ja też już w szczycie zwątpienia miałam Was pytać o testy owulacyjne, jakie polecacie, ale sprowadziłyście mnie na ziemię i potwierdziłyście to, co czytałam w necie. Że to jednak tylko gadżet, często niewiarygodny. Te biedne kobiety starające się o dziecko naciągną na wszystko
Myślałam wczoraj, że jestem po owulacji, ale jednak przyszła dzisiaj. I to taka boląca franca, że ledwo chodzę - dosłownie nie mam siły podnosić lewej nogi. Aż musiałam brać apap. U mnie taki ból na owulkę jest niestety normalny i zawsze się cieszę, że przyszła jednocześnie płacząc z bólu. Mam nadzieję, że temperatura to potwierdzi.
Za wszelką cenę próbuję w tym cyklu „olać”, ale… jak?
Niestety nie mam złotej rady jak się nie martwić, jak to „olać”. Ja to z tych panikar, co już nie raz pokazałam tutaj 😅
Niemniej wydaje mi się, że nie da się „olać”. Zawsze podświadomie kobieta o tym myśli, robi sobie nadzieję, bo po prostu pragnie ciąży…Insane, BillieJean lubią tę wiadomość
-
Schuyler wrote:Dziewczyny… jestem tu od kilku dni. Jak robicie te opisy pod nickami? I dodajecie osi czasu np w którym tyg ciąży jesteście albo ile mają wasze dzieci miesięcy? Nie mogę tego znaleźć na tej aplikacji. Mam wersję IOS , nie wiem czy to ma znaczenie.
Na forum wchodzę przez Safari. W prawym górnym rogu masz ikonkę menu, klikasz ją i “ustawienia”.40 tc 💔 -
SailorMoon wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi w którym dniu beta powinna już coś pokazać?
Czy 8dpo z krwi może coś wyjść?
W pracy szykują mi się zmiany i muszę mieć jak najszybciej pewność czy tak czy nie 🙈
Myślę, ze najwcześniej z krwi to 10dpo, ale to nie będzie 100%.
Mam znajoma, co 10dpo beta byla 0, a dwa dni później juz byla pozytywna.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1)