W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Insane, ja jak miałam "olac" to cieszyłam się gdy owu wypadala mi w okresie podatkowym 😅 bylam tak zainteresowana pracą, ze nie mialam czasu sie zastanawiac nad dniem cyklu itd., ale no.. Ja mam taką, a nie inna pracę.
Insane lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
SailorMoon wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi w którym dniu beta powinna już coś pokazać?
Czy 8dpo z krwi może coś wyjść?
W pracy szykują mi się zmiany i muszę mieć jak najszybciej pewność czy tak czy nie 🙈Murilega, Insane, BillieJean lubią tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Insane wrote:Ja też już w szczycie zwątpienia miałam Was pytać o testy owulacyjne, jakie polecacie, ale sprowadziłyście mnie na ziemię i potwierdziłyście to, co czytałam w necie. Że to jednak tylko gadżet, często niewiarygodny. Te biedne kobiety starające się o dziecko naciągną na wszystko
Myślałam wczoraj, że jestem po owulacji, ale jednak przyszła dzisiaj. I to taka boląca franca, że ledwo chodzę - dosłownie nie mam siły podnosić lewej nogi. Aż musiałam brać apap. U mnie taki ból na owulkę jest niestety normalny i zawsze się cieszę, że przyszła jednocześnie płacząc z bólu. Mam nadzieję, że temperatura to potwierdzi.
Za wszelką cenę próbuję w tym cyklu „olać”, ale… jak?Chesterka1124, BillieJean, Pulsik lubią tę wiadomość
22.05.24 ⏸️
24.05 252.00
28.05 1884.00, jest pęcherzyk ciążowy 🍀
13.06 7.25mm, jest ❤️
18.07 USG, NIPT- 5.5cm zdrowego chłopczyka 💙
19.09 połówkowe - ✅
Leki: Acard,
Starania od maja 2023
Nawracajace ciąże biochemiczne 🙁
homozygota MTHFR c. 1286A>C, heterozygota PAI1
ANA: typ ziarnisty, 1:320, immunoblot ANA3 ujemny -
Murilega wrote:Próbowałaś z tymi owulkami iść do fizjo? Ja byłam u uroginekologiczna ale na terapii wisceralnej (brzucha). Mi jak rozmasowała wszystko (byłam 2razy, przed owu) że drugiej nie czułam i myślałam że nie było, spisałam cykl na straty, a teraz ten cykl we mnie rośnie. 😅
Hmm, o to ciekawe. Chodziłam do fizjo w czasie i po porodzie, ale do głowy mi teraz nie przyszło, że i z tym mogłaby pomóc. A powiesz coś więcej, jak to rozmasowała?
Mówiłam już niejednemu lekarzowi, że miesiączki mam praktycznie bezbolesne, ale w czasie owulacji z bólu „chodzę po ścianach”, to nigdy, ale to nigdy żaden się do tego w ogóle nie odniósł.
Księgowa, to już wiem, że Twój nick nie wziął się z przypadku haha. Ja też próbuję zajmować głowę pracą, gotowaniem, sprzątaniem, czymkolwiek, ale na pojawienie się miliona myśli wystarcza sekunda. Przychodzą z nienacka, jak sraczka 🤪BillieJean lubi tę wiadomość
40 tc 💔 -
SailorMoon wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi w którym dniu beta powinna już coś pokazać?
Czy 8dpo z krwi może coś wyjść?
W pracy szykują mi się zmiany i muszę mieć jak najszybciej pewność czy tak czy nie 🙈
Mi jakoś 13 dpo wyszły 2 kreski na teście i beta 38 z krwi.
Nie wiem czy w 8 dpo Ci coś wyjdzie, możesz próbować. -
Ilona.. wrote:Mi jakoś 13 dpo wyszły 2 kreski na teście i beta 38 z krwi.
Nie wiem czy w 8 dpo Ci coś wyjdzie, możesz próbować. -
Mi już wieczorem piwo nie smakowalo, wypiłam pół, resztę dałam dla męża. Może to dobry znak 🤔
BillieJean, Pulsik lubią tę wiadomość
-
Insane wrote:Ja też już w szczycie zwątpienia miałam Was pytać o testy owulacyjne, jakie polecacie, ale sprowadziłyście mnie na ziemię i potwierdziłyście to, co czytałam w necie. Że to jednak tylko gadżet, często niewiarygodny. Te biedne kobiety starające się o dziecko naciągną na wszystko
Myślałam wczoraj, że jestem po owulacji, ale jednak przyszła dzisiaj. I to taka boląca franca, że ledwo chodzę - dosłownie nie mam siły podnosić lewej nogi. Aż musiałam brać apap. U mnie taki ból na owulkę jest niestety normalny i zawsze się cieszę, że przyszła jednocześnie płacząc z bólu. Mam nadzieję, że temperatura to potwierdzi.
Za wszelką cenę próbuję w tym cyklu „olać”, ale… jak?Insane lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Mi już wieczorem piwo nie smakowalo, wypiłam pół, resztę dałam dla męża. Może to dobry znak 🤔
Chesterka1124, Pulsik lubią tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Mi już wieczorem piwo nie smakowalo, wypiłam pół, resztę dałam dla męża. Może to dobry znak 🤔
-
Dziewczny niezmienne mocne kciuki za Was
Insane oby z tej owulki wyszlo samo dobro
Ksiegowa, chcialam zapytac bo widze ze masz wpisane hashimoto. Czy poza braniem euthyroxu robisz cos jeszcze zwiazku z tym trzymasz jakas specjalna diete? albo masz jakies zlote rady jak sobie z tym radzic w ciazy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca, 07:20
-
JoAnn wrote:Dziewczny niezmienne mocne kciuki za Was
Insane oby z tej owulki wyszlo samo dobro
Ksiegowa, chcialam zapytac bo widze ze masz wpisane hashimoto. Czy poza braniem euthyroxu robisz cos jeszcze zwiazku z tym trzymasz jakas specjalna diete? albo masz jakies zlote rady jak sobie z tym radzic w ciazy?
Niestety, nie pomoge. Hashimoto mialam bezobjawowe, nie musiałam nawet brać żadnych lekow, a aktualnie mam GB i z tym walczę, ale to druga strona medalu.JoAnn lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Ledwo zaczął mi się ten cykl w sobotę a ja już dzisiaj kupiłam tampony na kolejny celem odstraszenia następnej 🐒 i zobaczenia dwóch kresek w końcu 🤣🤣🤣
Umówiłam się z doktorkiem na następny wtorek na monitoring, trzymajcie kciuki, żeby owulka była znowu po lewej i doktorek dał zielone światło na drugą iui, ale z tym się jeszcze wam przypomnę 🤞🤞🤞😁Martyna , BillieJean, Insane, M93, Chesterka1124, Darrika, Gosha1510, Pulsik, OldMe-NewMe lubią tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Nowa2024 wrote:Ledwo zaczął mi się ten cykl w sobotę a ja już dzisiaj kupiłam tampony na kolejny celem odstraszenia następnej 🐒 i zobaczenia dwóch kresek w końcu 🤣🤣🤣
Umówiłam się z doktorkiem na następny wtorek na monitoring, trzymajcie kciuki, żeby owulka była znowu po lewej i doktorek dał zielone światło na drugą iui, ale z tym się jeszcze wam przypomnę 🤞🤞🤞😁
Schuyler tulę za biel 🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca, 09:38
Nowa2024 lubi tę wiadomość
-
Billie jak się czujesz? Byłaś na tej becie kochana? Bo nie wiem czy nam się tutaj nie chwalisz, czy mnie coś ominęło 😀😀
Insane lubi tę wiadomość
-
Nowa2024 wrote:Ledwo zaczął mi się ten cykl w sobotę a ja już dzisiaj kupiłam tampony na kolejny celem odstraszenia następnej 🐒 i zobaczenia dwóch kresek w końcu 🤣🤣🤣
Umówiłam się z doktorkiem na następny wtorek na monitoring, trzymajcie kciuki, żeby owulka była znowu po lewej i doktorek dał zielone światło na drugą iui, ale z tym się jeszcze wam przypomnę 🤞🤞🤞😁
U mnie temperatura taka sama od wczoraj, aż chciałabym testować ale z drugiej strony wolę poczekać 😅Nowa2024 lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:To ja tak właśnie zrobiłam ostatnio, bo mnie juz podpaski strasznie wkurzają, kupiłam tampony i mam nadzieję, że przyniosą nam szczęście 🤣
U mnie temperatura taka sama od wczoraj, aż chciałabym testować ale z drugiej strony wolę poczekać 😅
Ooo to niech te tampony będą naszym szczęśliwym talizmanem 🤞🤞🤞 ty przed testowaniem jeszcze to szansa jest wielka 😍Chesterka1124 lubi tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Dziewczyny jestem po wizycie, ciąża rozwija się książkowo wiek ciąży zgodny z OM ❤️ mamy wszystko na miejscu, główka, tułów, rączki i nóżki a przede wszystkim pięknie bijące serduszko ❤️ dostałam skierowanie na prenatalne. Lekarz powiedział, że najgorszy czas mam już za sobą, jeszcze tylko prenatalne i mam zacząć cieszyć się tą ciążą ❤️ a tu mój miś Haribo 🥹
SailorMoon, Chesterka1124, Olinek7, BillieJean, Nowa2024, Siri, Hania123, Misiula, Gosha1510, Martyna , Insane, kknn, xmadziax, Pulsik, aambrozjaa93, OldMe-NewMe, OldMe-NewMe, OldMe-NewMe, Agacia_11, Sowella, lawendowePole lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
BuBu90 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie, ciąża rozwija się książkowo wiek ciąży zgodny z OM ❤️ mamy wszystko na miejscu, główka, tułów, rączki i nóżki a przede wszystkim pięknie bijące serduszko ❤️ dostałam skierowanie na prenatalne. Lekarz powiedział, że najgorszy czas mam już za sobą, jeszcze tylko prenatalne i mam zacząć cieszyć się tą ciążą ❤️ a tu mój miś Haribo 🥹