W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
M93 wrote:Bubu możesz odetchnąć już, śliczny mały człowiek ♥️
SaliorMoon czekam na okres, oby w kolejnym cyklu zdarzył się cud 🥲 stary dzisiaj mnie męczy, żebyśmy się zapisali do jakiejś kliniki, ale ja chyba nie jestem na ten krok gotowa 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca, 15:00
Nowa2024, M93, Insane, BillieJean lubią tę wiadomość
04.2023: 8+2, triploidia 💔
08.2023: 6+5 monoploidia 💔
01.2024 & 03.2024: cb
20.04.2024 beta 24,14; 22.04 beta 96,72; 24.04 beta 253,80; 29.04 beta 2362,2 🍀
13.05 🩺 8,3 mm (6+5) ❤️
27.05 🩺 2,17 cm (8+4)
10.06 🩺 3,85 cm (10+4)
24.06 🧬 6,30 cm (12+4) USG prenatalne
22.07 🩺 (16+4) 175 gramów małego kawalera 🩵
19.08 II 🧬 (20+4) 376 gramów małego człowieka
16.09 🩺 (24+4) 693 gramy maleństwa
14.10 🩺 (28+4) 1165 gramów wiercipięty
15.11 🩺 (33+1) 2294 gramy
Ja&On: 33 lata
Kariotyp ✅
Trombofilia: białko S 56%❌
MTHFR A1298C w układzie heterozygotycznym❌
ANA1: dodatni ❌
ANA2: słabo dodatni: 1:160, ziarnisty z dodatnimi sferami chromosowymi❌
-
Nowa2024 wrote:A długo się już staracie? My po 7 msc zgłosiliśmy się do kliniki i ja powiem szczerze, że jakaś taka spokojniejsza jestem od kiedy jesteśmy tam pod opieką lekarza. Jakoś tak mamy odczucie że nie jesteśmy w tym sami
BillieJean lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
M93 wrote:W sumie od września, tyle, że to do stycznia było tak na luzie, dlatego mi się wydaje, że jeszcze jest szansa bez kliniki 🤷♀️ zwłaszcza, że wyniki mamy oboje ok🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Insane wrote:Hmm, o to ciekawe. Chodziłam do fizjo w czasie i po porodzie, ale do głowy mi teraz nie przyszło, że i z tym mogłaby pomóc. A powiesz coś więcej, jak to rozmasowała?
Mówiłam już niejednemu lekarzowi, że miesiączki mam praktycznie bezbolesne, ale w czasie owulacji z bólu „chodzę po ścianach”, to nigdy, ale to nigdy żaden się do tego w ogóle nie odniósł.
Księgowa, to już wiem, że Twój nick nie wziął się z przypadku haha. Ja też próbuję zajmować głowę pracą, gotowaniem, sprzątaniem, czymkolwiek, ale na pojawienie się miliona myśli wystarcza sekunda. Przychodzą z nienacka, jak sraczka 🤪Insane lubi tę wiadomość
22.05.24 ⏸️
24.05 252.00
28.05 1884.00, jest pęcherzyk ciążowy 🍀
13.06 7.25mm, jest ❤️
18.07 USG, NIPT- 5.5cm zdrowego chłopczyka 💙
19.09 połówkowe - ✅
Leki: Acard,
Starania od maja 2023
Nawracajace ciąże biochemiczne 🙁
homozygota MTHFR c. 1286A>C, heterozygota PAI1
ANA: typ ziarnisty, 1:320, immunoblot ANA3 ujemny -
kknn wrote:Ja w cyklu, kiedy czekałam na wizytę w klinice, zaszłam w obecną ciążę ☺️ może jest w tym jakaś szalona metoda, bo mój lekarz na wizycie potwierdzającej ciążę powiedział, że jesteśmy trzecią parą, która w tamtym miesiącu czekając na wizytę w klinice zaszła w zdrowe ciążę 😜 pierwsza wizyta w klinice do niczego nie zobowiązuje, a może warto się dowiedzieć jaka droga ewentualnie by Was czekała, gdybyście się zdecydowali ☺️
-
Cześć dziewczyny, w tym wątku jestem nowa. Czytam Wasze wpisy i widzę jak dużo dajecie sobie wsparcia. Z mężem staramy się o dzidzię od maja 23'. To mój trzeci stymulowany cykl - dziś 25dc, 11 dni po owulce. Mam cykle 26-29dniowe. Na monitoringu były dwa ładne pęcherzyki, szkoda żeby nic z tego miało nie wyjść Dziś test niestety pokazał biel i objawy charakterystyczne dla pms. Trzymam za Was wszystkie kciuki, a dziewczynom, które zobaczyły upragnione dwie kreseczki w tym miesiącu baaaardzo gratuluję 🩷
BillieJean, Anikaa lubią tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
M93 wrote:W sumie od września, tyle, że to do stycznia było tak na luzie, dlatego mi się wydaje, że jeszcze jest szansa bez kliniki 🤷♀️ zwłaszcza, że wyniki mamy oboje ok
Kochana oczywiście, że macie szansę i ja bardzo mocno w to wierzę, że ujrzysz dwie kreski w sierpniu ❤️🤞
SolAngelica tulę 🫂 oby kolejny cykl był z owulką
M93 lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:O, to ja też jestem tego przykładem. Kiedy zadzwonili wyznaczyć nam termin okazało się,, e jestem w ciąży. Niestety poronilam, zmarła moja mama i jakoś nie mieliśmy siły na klinikę. Rok później znowu byłam w ciąży, synek urodził się w ttm samym dniu, rok później, co miałam termin poprzedniej ciąży 🥺
Jeju 🥹 przeszłaś przez trudne doświadczenia 🫂 teraz musi być już tylko lepiej,
Ale z tym, że synek urodził się w ten sam dzien co przewidywany termin ciąży poprzedniej to niesamowite !
Wasze historie są niejednokrotnie tak trudne, ale to mi daje do myślenia jak silnymi kobietami wszystkie jesteśmy ❤️Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe Dziewczyny! Kxllla i Aksandra 🙋♀️
Nie poddawajcie się, trzymamy kciuki 🤞🤞🤞
kxlla zapisać Cię na testowanie na pierwszej stronie ?
W tym miesiącu niewiele osób się zapisuje, a chyba sporo podczytuje 🙋♀️🙋♀️🙋♀️ czekamy na wszystkie StaraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca, 16:59
Aksandra lubi tę wiadomość
-
Hej Aksandra! Trzymam kciuki 🥰
Czy wam też się tak bardzo dłuży ten czas? Wyczekiwanie od wizyty do wizyty jest straszne 🤯🤯
Jeszcze jutro przeżyć i mam nadzieję, że ujrzę kropka 🥺
I może zmienię na chwilę temat i zapytam skąd jesteście? może trafia się jakieś osoby z tego samego miasta 😄😄
Ja zacznę - Radom 🌼 -
Martyna wrote:Hej Aksandra! Trzymam kciuki 🥰
Czy wam też się tak bardzo dłuży ten czas? Wyczekiwanie od wizyty do wizyty jest straszne 🤯🤯
I może zmienię na chwilę temat i zapytam skąd jesteście? może trafia się jakieś osoby z tego samego miasta 😄😄
Ja zacznę - Radom 🌼Martyna , Aksandra lubią tę wiadomość
-
BillieJean wrote:Jeju 🥹 przeszłaś przez trudne doświadczenia 🫂 teraz musi być już tylko lepiej,
Ale z tym, że synek urodził się w ten sam dzien co przewidywany termin ciąży poprzedniej to niesamowite !
Wasze historie są niejednokrotnie tak trudne, ale to mi daje do myślenia jak silnymi kobietami wszystkie jesteśmy ❤️ -
Ja zacznę - Radom 🌼
Aktualnie jest armagedon i Trójmiasto może zatonąć 😂OldMe-NewMe, Martyna lubią tę wiadomość
-
Ja zacznę - Radom 🌼 -
SailorMoon wrote:Trójmiasto 🌸
Aktualnie jest armagedon i Trójmiasto może zatonąć 😂 -
OldMe-NewMe wrote:Martyna a kiedy masz teraz wizytę ?
-
Ja zacznę - Radom 🌼
Dzięki za wsparcie 🥰 jestem z Lublina, wiatr się zerwał i za chwilę chyba sypnie gradem oby szybko Ci zleciało do wizyty i widoku upragnionego Kropka mnie się wydłuża czas do kolejnego testowania po dzisiejszym które mnie zdolowalo, zrobię w terminie @ za 2 dni, żeby niepotrzebnie się nie nakręcać, choć brzuch mnie boli typowo pod @.♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔