W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Chesterka1124 wrote:O, to ja też jestem tego przykładem. Kiedy zadzwonili wyznaczyć nam termin okazało się,, e jestem w ciąży. Niestety poronilam, zmarła moja mama i jakoś nie mieliśmy siły na klinikę. Rok później znowu byłam w ciąży, synek urodził się w ttm samym dniu, rok później, co miałam termin poprzedniej ciąży 🥺
Jeju 🥹 przeszłaś przez trudne doświadczenia 🫂 teraz musi być już tylko lepiej,
Ale z tym, że synek urodził się w ten sam dzien co przewidywany termin ciąży poprzedniej to niesamowite !
Wasze historie są niejednokrotnie tak trudne, ale to mi daje do myślenia jak silnymi kobietami wszystkie jesteśmy ❤️Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe Dziewczyny! Kxllla i Aksandra 🙋♀️
Nie poddawajcie się, trzymamy kciuki 🤞🤞🤞
kxlla zapisać Cię na testowanie na pierwszej stronie ?
W tym miesiącu niewiele osób się zapisuje, a chyba sporo podczytuje 🙋♀️🙋♀️🙋♀️ czekamy na wszystkie StaraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2024, 16:59
Aksandra lubi tę wiadomość
-
Hej Aksandra! Trzymam kciuki 🥰
Czy wam też się tak bardzo dłuży ten czas? Wyczekiwanie od wizyty do wizyty jest straszne 🤯🤯
Jeszcze jutro przeżyć i mam nadzieję, że ujrzę kropka 🥺
I może zmienię na chwilę temat i zapytam skąd jesteście? może trafia się jakieś osoby z tego samego miasta 😄😄
Ja zacznę - Radom 🌼04.24 22+2 💔
06.24 ⏸️
24.07❤️1,05cm❤️
7.08 ❤️2,4cm 🐻
07.09 7,5cm 👧 🩷 ryzyka niskie
16.09 120g szczęścia 🥰
2.10 213g wstydziocha 🫣
15.10 300g gwiazdy ✨ II prenatalne OK
29.10 438g łobuziary 🍩
12.11 628g echo ❤️ ok
29.11 814g akrobatki 🤸🏼♀️
18.12 1145g ✨✨
28.12 1590g, 35cm prenatalne 🥰🥰
10.01 1969g wielkoluda 🥹
27.01 wizyta 🙏🏽
-
Martyna wrote:Hej Aksandra! Trzymam kciuki 🥰
Czy wam też się tak bardzo dłuży ten czas? Wyczekiwanie od wizyty do wizyty jest straszne 🤯🤯
I może zmienię na chwilę temat i zapytam skąd jesteście? może trafia się jakieś osoby z tego samego miasta 😄😄
Ja zacznę - Radom 🌼Martyna , Aksandra lubią tę wiadomość
-
BillieJean wrote:Jeju 🥹 przeszłaś przez trudne doświadczenia 🫂 teraz musi być już tylko lepiej,
Ale z tym, że synek urodził się w ten sam dzien co przewidywany termin ciąży poprzedniej to niesamowite !
Wasze historie są niejednokrotnie tak trudne, ale to mi daje do myślenia jak silnymi kobietami wszystkie jesteśmy ❤️ -
Ja zacznę - Radom 🌼
Aktualnie jest armagedon i Trójmiasto może zatonąć 😂OldMe-NewMe, Martyna lubią tę wiadomość
-
Ja zacznę - Radom 🌼 -
SailorMoon wrote:Trójmiasto 🌸
Aktualnie jest armagedon i Trójmiasto może zatonąć 😂04.24 22+2 💔
06.24 ⏸️
24.07❤️1,05cm❤️
7.08 ❤️2,4cm 🐻
16.09 120g szczęścia 🥰
2.10 213g wstydziocha 🫣
29.10 438g łobuziary 🍩
12.11 628g echo ❤️ ok
18.12 1145g ✨✨
10.01 1969g wielkoluda 🥹
27.01 wizyta 🙏🏽
-
OldMe-NewMe wrote:Martyna a kiedy masz teraz wizytę ?04.24 22+2 💔
06.24 ⏸️
24.07❤️1,05cm❤️
7.08 ❤️2,4cm 🐻
16.09 120g szczęścia 🥰
2.10 213g wstydziocha 🫣
29.10 438g łobuziary 🍩
12.11 628g echo ❤️ ok
18.12 1145g ✨✨
10.01 1969g wielkoluda 🥹
27.01 wizyta 🙏🏽
-
Ja zacznę - Radom 🌼
Dzięki za wsparcie 🥰 jestem z Lublina, wiatr się zerwał i za chwilę chyba sypnie gradem oby szybko Ci zleciało do wizyty i widoku upragnionego Kropka mnie się wydłuża czas do kolejnego testowania po dzisiejszym które mnie zdolowalo, zrobię w terminie @ za 2 dni, żeby niepotrzebnie się nie nakręcać, choć brzuch mnie boli typowo pod @.♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
KIR Bx (-2DS1, -2DS5, -3DS1)
IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow)
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
BillieJean wrote:W tym miesiącu niewiele osób się zapisuje, a chyba sporo podczytuje 🙋♀️🙋♀️🙋♀️ czekamy na wszystkie Staraczki
W takim razie i ja przywitam się 🫡
Od pewnego czasu w ciszy obserwuję wątki miesięczne. Postanowiłam się ujawnić, gdy kolejny raz ujrzałam biel vizira (co prawda dopiero 10 dpo 🤷🏼♀️) i zwątpiłam czy te starania w ogóle mają sens.
Jednak, tutaj jest tyle dobra, wzajemnego wsparcia i nadziei, że postanowiłam przysiąć na chwilę. 🩷
Serdecznie tulę wszystkie z Was, które również ujrzały biel 🤍, a szczęściarom gratuluję dwóch kreseczek! 🥰Aksandra, Darrika, Insane, Olinek7, BillieJean, Pulsik lubią tę wiadomość
-
ape wrote:W takim razie i ja przywitam się 🫡
Od pewnego czasu w ciszy obserwuję wątki miesięczne. Postanowiłam się ujawnić, gdy kolejny raz ujrzałam biel vizira (co prawda dopiero 10 dpo 🤷🏼♀️) i zwątpiłam czy te starania w ogóle mają sens.
Jednak, tutaj jest tyle dobra, wzajemnego wsparcia i nadziei, że postanowiłam przysiąć na chwilę. 🩷
Serdecznie tulę wszystkie z Was, które również ujrzały biel 🤍, a szczęściarom gratuluję dwóch kreseczek! 🥰ape, OldMe-NewMe, Olinek7, BillieJean lubią tę wiadomość
-
To ja się przywitam z Warszawki, ale już niedługo , jesteśmy w trakcie wyprowadzki na Podlasie, powoli kończymy budowę domu i mam nadzieję że to już nasza ostatnia przygoda z pakowaniem i rozpakowywaniem życia ♡
Na Armagedon póki co czekam, ale widzę że ucieka bokiem, a szkoda bo już musiałam klimę odpalić z tego gorąca i stresu. Ciśnienie mam pewnie z milion. Ostatnio jak byłam na wizycie lekarz nie wspomniał że wystawił mi zwolnienie, a ja w trakcie poszłam do pracy. Dowiedziałam się przypadkiem logując się na pue zus. Wczoraj dzwonili już do mnie z kadr Dziś lekarz miał to korygować ale zgłosił nieobecność, jestem kłębkiem nerwów:( Mogę mieć odebrane prawo do zasiłku i karę od zus. Myślałam że dziś już będę wiedziała na czym stoję, ale nie...