w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
2-3 dni nawet. Czemu? Boli, bo krew dostała się do otrzewnej po pęknięciu pęcherzyka. Będzie boleć dopoki to nie wchłonie się. Jak siniak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 16:23
Ochmanka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Arashe wrote:O kurcze, a to niedobre rozstępy...
Makowa, a co robisz fajnego? Praca na rusztowaniach kojarzy mi się z moja, choć dachy już nie za bardzo
Ktoś pytał o dpo u mnie - 12 lub 15, nie jestem pewna dnia owulacji. Dziś temp znów w dół. Objawów nie mam żadnych, żadnych. Dc 36. W I fazie cyklu miałam zabieg i antybiotyk, więc mogło to wpłynąć na II fazę.Arashe lubi tę wiadomość
-
Staraniowa tam tam tam tam tam tam!!!!
Taki dens na odległość!! Super,na bank jest wszyztko ok ..beta podobna do mojej 14 dpo 136 było i jedna fasolkastaraniowa lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Mam koleżankę w ciąży bliźniaczej, u niej beta po 48 h to był przyrost 150% i więcej
A, skłamałam o tych objawach. Lewy jajnik uparcie ciągnie co jakiś czas. -
nick nieaktualnyWitam dołączam sie do grupy. To mój pierwszy miesiąc prób. Test na 4 dni przed planowana @ negatywny ale dopóki jej nie ma to pilka w grze:) temp dzisiaj 37 stopni. Ogólnie nie czuje sie jak przed @. Ten cykl jeszcze slabo sledzilam ale jeśli sie nie uda to przy następnym sie przyloze. Obym nie musiała pozdrawiam
Arashe lubi tę wiadomość
-
Staraniowa jeśli taki siniak zaowocuje dwiema kreseczkami to mogę być i cała poobijana
staraniowa lubi tę wiadomość
-
Już na grudniowym wątku się odezwałam, jutro miał być test, a dziś jest różowy śluz...
-
Hej, ja musiałam odpocząć psychicznie od forum po zawodzie z betą. Jako ciekawostkę powiem że dalej nie mam okresu, jakiś zrąbany cykl.🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
Eja wrote:Witam nowe dziewczyny
Nuśka91 spokojnie,moze to jakieś zagnieżdzenie..
Byłaby to najlepsza opcja ale mam złe przeczucie, bo wydaje mi się, że za dużo tego, normalnie przez cały dzień mam brązowy śluz. Do okresu za daleko. Myślałam, że ewentualna implantacja to pare kropel. Któraś z Was miała coś takiego? -
Ja postanowiłam dać sobie spokój z beta na razie, raczej nic by nie wykryła. Dzisiaj mam wizytę u gina. Zapytam o to czy jak odstawie dupka to mogę nie utrzymać ewentualnej ciąży. W piątek mam ostatnią dawkę, wiec zrobię sikanca albo pt albo sb. Przy okazji kupna testów ciążowych kupiłam tez biooil.
-
_mamofaza wrote:Niestety nie zdążyłam, bo rano obudził mnie ból brzucha i okres Może grudzień będzie szczęśliwszy dla Nas
Trzymam kciuki za dzidziusie niech rosną zdrowo.
Szkoda, przykro mi -
U mnie dziś 28 dzień cyklu. Okres powinnam dostać najwcześniej dziś, najpóźniej we wtorek, więc jeszcze sobie poczekam... póki co dziś temperatura najwyższa w całym cyklu :o dziwne
-
nick nieaktualnyagge wrote:U mnie dziś 28 dzień cyklu. Okres powinnam dostać najwcześniej dziś, najpóźniej we wtorek, więc jeszcze sobie poczekam... póki co dziś temperatura najwyższa w całym cyklu :o dziwne