w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
_mamofaza wrote:Niestety nie zdążyłam, bo rano obudził mnie ból brzucha i okres Może grudzień będzie szczęśliwszy dla Nas
Trzymam kciuki za dzidziusie niech rosną zdrowo.
Mamofaza tulę..glowa do góry,popraw koronę i do dzieła.tym razem sie uda..
Elfia czyli jeszcze nic nie jest przesądzone,daj znać jak po wizycie.
Agge to oby nie przyszedl
Niuśka ja mialam implantację -brązowy śluz prawie 2 dni ale niezbyt duzo tego bylo.
Tyle tylko że kilka dni wcześniej robilam test i wyszedl juz bladyZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
JaSzczurek jak u Ciebie z brzuszkiem,zauważyłaś już coś ? To Twoja 1 ciąża? Ja mam wrazenie,ze jak na 7 tydzien to juz mam mega duży,nawet mąż się śmieje ze lekarz pewnie tego drugiego dzidizola nie zauważył. Nie wiem czy to dlatego,ze moja 3 ciąża ?Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Eja wrote:JaSzczurek jak u Ciebie z brzuszkiem,zauważyłaś już coś ? To Twoja 1 ciąża? Ja mam wrazenie,ze jak na 7 tydzien to juz mam mega duży,nawet mąż się śmieje ze lekarz pewnie tego drugiego dzidizola nie zauważył. Nie wiem czy to dlatego,ze moja 3 ciąża ?
Eja lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
_mamofaza wrote:Niestety nie zdążyłam, bo rano obudził mnie ból brzucha i okres Może grudzień będzie szczęśliwszy dla Nas
Trzymam kciuki za dzidziusie niech rosną zdrowo.Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Staraniowa, bardzo się cieszę, kolejne etapy pozytywnie i oby tak do lipca
Ja mam urodziny 30 lipca i jestem zajefajna ))
A serio serio. Kiedy był seks? Dzień przed owu? Ja w cyklu w kt zachodzi łam nigdy nie monitorowałam, na logikę to chyba rzeczywiście najlepszy czas...staraniowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie byłam mega aktywna, napisałam jeden desperacki post kilka dni po owulacji. Od trzech dni czułam się jakbym miała dostać okres, wczoraj wypiłam nawet lampkę wina na rozluźnienie a dziś z ciekawości zrobilam test i dwie piękne kreski. To mój 23 DC, w tamtym miesiącu cykl trwał 24 dni. Zrobiłam dzisiaj od razu betę, wynik po południu. Jestem mega szczęśliwa ale też przerażona że to tylko krótki piękny sen.
Eja, aeiouy, cukrzyk1991, Martek&M, MamaStasia :), Arashe, madziorek86, makowa, sunshine03 lubią tę wiadomość
Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
PaniHa trzymam kciukady z całej siły!
-
PaniHa wrote:Dziewczyny, nie byłam mega aktywna, napisałam jeden desperacki post kilka dni po owulacji. Od trzech dni czułam się jakbym miała dostać okres, wczoraj wypiłam nawet lampkę wina na rozluźnienie a dziś z ciekawości zrobilam test i dwie piękne kreski. To mój 23 DC, w tamtym miesiącu cykl trwał 24 dni. Zrobiłam dzisiaj od razu betę, wynik po południu. Jestem mega szczęśliwa ale też przerażona że to tylko krótki piękny sen.Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Hej dziewczyny na wstępie gratuluje tym, którym się udało(zazdro) i tym które dalej walczą.
Obserwuje Was od dawna ale nie miałam odwagi się udzielać. Po krótce zaczęłam Was czytać, w ogóle fora po mojej pierwszej ciąży w tamtym roku, którą straciłam w 12dc poronienie zatrzymane. Zaczęliśmy się ponownie starać 6 miesięcy po stracie, teraz jestem drugi cykl na clostylbegycie, mam stwierdzony brak owulacji,pcos, pierwsza ciąża była sukcesem pierwszego cyklu wspomaganego. Teraz póki co cisza, znacie to że bardzo chcecie być w ciąży, doszukujecie się objawów, kupujecie test i nagle @. ja mam awersje do testów i odkładam to do ostatniej chwili. Pierwszą ciąże czułam od razu dziwne uczucie, bolące piersi, zmęczenie i zawroty głowy. Wydaje mi się że teraz też będę wiedziała chociaż mówią że każda jest inna. Bardzo chciałam zrobić prezent mężowi na 30 urodziny, które ma dzisiaj. Niestety w trakcie monitoringu okazało się że mój pęcherzyk jest za duży mimo to pękł pięknie w 14 dc i czekam... podobno cuda się zdarzają. Minęło 14 dni od owulacji i dzisiaj mija miesiąc od ost @. Nie czuje nic ani zbliżającej @, piersi spuchnięte ale od tego wszystkiego co biorę można spuchnąć, dodatkowo od owulacji biorę luteinę i duphaston do momentu wystąpienia miesiączki więc może się spóźnić... bardzo jestem ciekawa jak to się skończy.cukrzyk1991, Eja lubią tę wiadomość
PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon -
Dzień dobry. Ja tez zanim napisałam to podczytywałam. Trzeba zebrać odwagę mam tez pytanie do dziewczyn ba dupku. Macie mdłości od brania przez te 10 dni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 11:33
-
Eja wrote:JaSzczurek jak u Ciebie z brzuszkiem,zauważyłaś już coś ? To Twoja 1 ciąża? Ja mam wrazenie,ze jak na 7 tydzien to juz mam mega duży,nawet mąż się śmieje ze lekarz pewnie tego drugiego dzidizola nie zauważył. Nie wiem czy to dlatego,ze moja 3 ciąża ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 11:45
-
U mnie z brzuchem się w sumie nie sprawdziło z Mikołajem sobie leżałam jadłam ciastka i brzuch miałam dość duży, chyba 15kg na plusie.. A ze Stasiem już nie było czasu na leżenie i miałam taką małą fajną piłeczkę i 10kg na plusie Przyszłam do domu ze szpitala i w sumie nic mi z brzucha nie zostało
gusiaa lubi tę wiadomość
-
Emmainthegarden wrote:Staraniowa, bardzo się cieszę, kolejne etapy pozytywnie i oby tak do lipca
Ja mam urodziny 30 lipca i jestem zajefajna ))
A serio serio. Kiedy był seks? Dzień przed owu? Ja w cyklu w kt zachodzi łam nigdy nie monitorowałam, na logikę to chyba rzeczywiście najlepszy czas...
Ja miałam dzień i 3 przed oraz dzień po.
Właśnie czekam na lekarza. Oby potwierdził wszystko. Jestem podekscytowanaaeiouy, Eja lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
ElfiaKsiężniczka wrote:Dzień dobry. Ja tez zanim napisałam to podczytywałam. Trzeba zebrać odwagę mam tez pytanie do dziewczyn ba dupku. Macie mdłości od brania przez te 10 dni?
Tak, ja miewam mdłości biorac dupka, ale chyba to efekt uboczny?Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Ja po luteinie czasem miewałam mdłości. To raczej normalne. W ulotce też wymienia się takie objawy.Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
aeiouy wrote:Tak, ja miewam mdłości biorac dupka, ale chyba to efekt uboczny?