w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
ElfiaKsiężniczka wrote:To mnie od 19 chyba, co najpierw mnie zmyliło, ze może sie jednak udało, ale juz nie mam złudzeń ze w tym mcu sie udało.PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon
-
A ja sobie jeszcze raz pozmieniałem wizyty.
11.12 endokrynolog
14.12 USG
Ufff...
Lekarz mi zasugerował brać Prenatal Uno. Ma w składzie imbir co ma łagodzić ewentualne nudności.Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
staraniowa wrote:A ja sobie jeszcze raz pozmieniałem wizyty.
11.12 endokrynolog
14.12 USG
Ufff...
Choć moja endo dała mi do siebie telefon i maila, mam jej dać znać jak zajdę i będę mieć problem z ustaleniem wizyty, to sama będzie interweniować i mnie wciśnie wcześniej.
Gratki tak w ogóle, wygląda na to, że wszystko dobrze
U mnie @. Mam nadzieję, że cykl taki długi z powodu antybiotyku, a nie, że się wydłużają... -
PaniHa! ❤️
Gratulacje!
Makowa, kolejny cykl musi być szczęśliwy i u ciebie mocno trzymam kciuki i cały czas z Wami będę :*aeiouy, makowa lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
staraniowa wrote:A ja sobie jeszcze raz pozmieniałem wizyty.
11.12 endokrynolog
14.12 USG
Ufff...
Lekarz mi zasugerował brać Prenatal Uno. Ma w składzie imbir co ma łagodzić ewentualne nudności.
https://pantabletka.pl/witaminy-przed-ciaza-kwas-foliowy/
Ja akurat wybrałam Prenatal Duo mimo że jest niby od 13 tygodnia ciąży, ale jestem wegetarianką, a w "uno" nie ma kwasów DHA, więc wolałam jednak brać od początku pełną wersję. https://pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/ Polecam zamawiać z allegro, a nie kupować w aptece, bo one są dość drogie, a różnica cenowa spora.
PaniHa wrote:Beta 65 ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 17:23
-
PaniHa wrote:Beta 65 ❤️❤️❤️
Pięknie! Cudownie!❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
agge wrote:Już dziś pytałam, ale chyba nikt nie odpisał czy przed okresem macie jakąś wydzielinę? Od wczoraj jakoś często mam. Nie pamiętam, czy wcześniej też tak było.
agge lubi tę wiadomość
PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon -
Ja po wizycie u gina. Na razie zostajemy tak jak było z tym dupkiem. Czyli jutro ostatnie dwie dawki i czekam na @. I teraz zwrot akcji. GDYBYM nie dostala miesiączki po odstawieniu, (swoja droga endometrium bardzo ładne)to mam zrobić test ciążowy. Gdy wynik będzie negatywny to czekam na krwawienie i lecę do apteki po clostylbegyt i dupka. Plus juz wstępnie ma ustalony monitoring 9,10 lub 11.12. Poza tym umówiłam sie od razu na kolejna wizytę 13.12.
-
agge wrote:Już dziś pytałam, ale chyba nikt nie odpisał czy przed okresem macie jakąś wydzielinę? Od wczoraj jakoś często mam. Nie pamiętam, czy wcześniej też tak było.
Ja zdecydowanie miałam wilgotno. Czasem mniej, czasem bardziej, ale w cyklu ciążowym śluz był i cały czas jest, kremowy.
Witaminki kupione... Mąż zaczął się cieszyć, po tym jak byłam u gina i potwierdził, że wygląda wszystko ok tylko pozostaje czekać. Może nawet pojedzie ze mną na USG jeśli uda mu się załatwić pracę z domu
To wszystko ze strachu, że bańka szczęścia pęknie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 19:40
agge, Ewa_1988 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Tyle szczęścia,aż ciepło na sercu się robi!
Dziewczyny którym się udało: SUPER cieszę się Waszym szczęściem
Reszta staraczek, pamiętajcie mamy jeszcze kilka dni listopada, może i dla nas będzie szczęśliwy
Ja czekam w zasadzie prawie do końca, @ powinnam dostać 27.11, trzymam kciuki za Was i za siebie
A w razie czego widzimy się w grudniu -
Moni, sikamy razem o ile nas krew nie zaleje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 20:46
moni86, Niecierpliwa... lubią tę wiadomość
-
SikParty
staraniowa, Emmainthegarden, Ochmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za wszystkie gratulacje, nadal nie mogę w to uwierzyćCóreczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
do mnie @ jeszcze nie przyszla, testy nadal negatywne. Ten miesiac to taka hustawka nastrojow najpierw przekonanie ze tym razem sie na pewno udalo, a wraz z nadchodzacym terminem @ cala nadzieja upadala. Wczoraj wszystko bolalo jak na okres, ale nic sie nie pojawilo. Za to mnostwo bialego sluzu ( kremowego, dosc gestego). Dzis caly dzien kreci mi sie w glowie, ale to mozliwe ze ze zmeczenia. Opuchnieta jestem jak baleronik a do tego placzliwa (wczoraj zrobilam awanture w lozku mojemu B. ze pranie nie poskladane i popkalam sie haha typowy PMS.
Chociaz dzisiaj bole malpowe przeszly , tylko jajnik zaklul po lewej stronie na chwile.
Jutro bede rano jeszcze raz testowac, a jak @ nie przyjdzie do pon. to beta.
Pozdrawiam dziewczyny cieplo. I jeszcze raz mocne usciski dla tych co sie udalo !!!!!!!!!!! dajecie nadzieje dziewczyny
(przepraszam ze bez polskich znakow ale z telefonu!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 22:20
-
JA TEZ CZEKAM NA @, DZISIAJ ROBILAM TEST I NEGATYW WCZORAJ MIALAM ROZOWE PLAMIENIA , TAKIE DELIKATNE DOSLOWNIE KILKA KROPEL.. BYLAM PEWNA ZE TO @, ALE JEDNAK NIE..
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys