w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
staraniowa wrote:Dzień dobry!
Nie wiem czy to możliwe żebym już tak szybko miała mdłości... 15dpo. Nie jakieś bardzo mocne, ale jak pomyślałam o zjedzeniu konkretnej rzeczy to aż mnie wzięło... Brrrr! Dalej trzyma, ale jest do przeżycia
Na becie byłam, zostaje czekać.
Wszystko jest możliwe Może jesteś bardzo wrażliwa na wzrastające hormony Mnie akurat w tym dniu co Ty jesteś bardzo bolało podbrzusze, normalnie jakbym dostała okres, ale bez krwi. A co do imbiru - ja próbowałam i na jeden dzień się bardzo sprawdził napar z imbiru i cytryny, ale następnego dnia już nie mogłam na niego patrzeć Za to regularnym bezpiecznym śniadaniem stały się płatki, których kiedyś praktycznie nie jadłam... Ja dzisiaj 7t6d, jutro zaczynamy (tzn. w sumie kończymy) 8 tydzień, najgorzej czułam się pod koniec skończonego 5-ego tygodnia, w 6 i na początku 7-egoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 12:09
staraniowa lubi tę wiadomość
-
Z tymi testami i objawami to jest rzecz tak indywidualna, że ciężko coś mądrego doradzić albo wyczytać w internecie. Co kobieta to inna historia. Przed okresem to chyba lepiej robić rano.
Staraniowa może beta wyjdzie kosmiczna i się okaże, że nie jeden a dwa dzidziusie masz pod sercem? Mdłości wtedy by się mogły pojawić.
Mikuś o siostrze ciągle mówi, w liście do Mikołaja też o niej wspomniał. Nawet na Stasiu trenuje zmienianie pampersow, bo twierdzi, że siostrze to on będzie zmieniać i ciągle ją będzie nosić na rękach. A brzuch mi ciągle czaruje, żeby dzidziuś tam się pojawił. -
No, ja się chyba przywitam znów z owsianka wczoraj na obiad było leczo ale... Zjadłam zamiast tego kluski lane na mleku. Omnomnommmm
Eja lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
A w ogóle jak się wylicza początek ciąży gdy ma się cykle nieregularne i długie?Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
I beta po 48h - 154,4. Ostatnio było 66
Serce mi rośnie... Chyba będzie dobrze, co nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 12:36
ElfiaKsiężniczka, Arashe, cukrzyk1991, Ochmanka, Eja, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
staraniowa wrote:No, ja się chyba przywitam znów z owsianka wczoraj na obiad było leczo ale... Zjadłam zamiast tego kluski lane na mleku. Omnomnommmm
Początek ciąży się chyba zawsze liczy tak samo, od ostatniego okresu. Tylko potem trzeba brać poprawkę na to, że owulacja mogła być później, więc zarodek może być np. mniejszy albo widoczny dopiero za kilka dni. Tak mi się wydaje
A beta super Oczywiście, ze będzie dobrze Teraz czekać na serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 12:22
-
Staraniowa, az się lezka w oku kreci jak widzę takie szczęście
-
_mamofaza wrote:Ja właśnie żałuję, że nie mierze. Pierwszy cykl z mierzeniem i Stasio był już w brzuchu,wiedziałam przed zrobieniem testu, że się udało. A teraz nie wiem nic.
To czemu nie mierzysz? -
Mali wstają o różnych godzinach, Stasio się przeniósł do nas do łóżka i nie chciałabym go budzić budzikiem.A jednak żeby mierzenie miało sens to musi to być w podobnych godzinch. Chcemy bardzo trzeciego dziecka ale wiem, że mamy dwóch zdrowych synów, to bardzo dużo. Staramy się tak bardzo na luzie ale wiecie jak psychikę wpływa testowanie.. Moja sytuacja to już w ogóle mnie schizuje..
Czy któraś z Was ma kwaśny smak w ustach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 13:18
-
Staraniowa - musi być dobrze ! Beta pięknie przyrasta
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
Staraniowa zdrowia dla Ciebie i fasolki!
-
Dziewczyny powiedzcie mi ile może trwać ból owulacyjny? Od dwóch dni boli mnie lewy jajnik a jestem około terminu owulacji, temperatura jeszcze nie skoczyła. Zaczynam się zastanawiać czy zamiast dzidziusia nie będę znów leczyć torbieli krwotocznej...