w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
No trochę się wystraszyłam tymi rozstępami, bo najpierw nie wiedziałam co to jest. Dopiero wczoraj podczas kąpieli mnie olśniło, ze gdzieś już to widziałam. Nie sa to takie czerwone pręgi, ale jasnoróżowe. Macie coś sprawdzonego żeby się tego pozbyć?
-
Mi na rozstępy bardzo pomogł biooil wyszły w pierwszej ciąży, teraz ich w ogóle nie widać
Mój Mikołaj jest najlepszy właśnie siedzi i mówi:"Szkoda że nie mam siostry. Dobrze to Ci ją wyczaruje". Dziewczyny jeżeli magia mojego małego czarodzieja zadziała to Was wszystkie zapraszam.Arashe, Eja, Emmainthegarden lubią tę wiadomość
-
Szyna narazie na tydzień, później kontrola u ortopedą, ale w sumie to jakoś we 3-4 tyg a później rehabilitacja, w końcu @ dotarła, ale nie wiem czy mi zastrzyki przeciwzakrzepowe nie przyspieszyły;) jest ten grudniowy już?Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
Dzień dobry!
Nie wiem czy to możliwe żebym już tak szybko miała mdłości... 15dpo. Nie jakieś bardzo mocne, ale jak pomyślałam o zjedzeniu konkretnej rzeczy to aż mnie wzięło... Brrrr! Dalej trzyma, ale jest do przeżycia
Na becie byłam, zostaje czekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 10:18
misza90, Eja, aeiouy lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Scarlet88 wrote:Szyna narazie na tydzień, później kontrola u ortopedą, ale w sumie to jakoś we 3-4 tyg a później rehabilitacja, w końcu @ dotarła, ale nie wiem czy mi zastrzyki przeciwzakrzepowe nie przyspieszyły;) jest ten grudniowy już?
-
Ja po kolejnej owulacji wczoraj powinien być szczyt i przytulanko.. I już się nakręciłam.. Tyle dni do testowania.. Tak się cieszę z Waszych fasolekMąż kryptozoospermia, zamrożone plemniki, Pick-up 18.10 transfer odwołany - hiperstymulacja
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.12 Transfer 5 dniowej blastki
30.12 beta 40 🥰
1.09.2020 Blanka 🥳
14.11.2022 FET 4.2.1 nieudany
16.01.2023 FET 4.2.2
7dpt 24,3 bhcg
9 dpt 40,6
11 dpt 48
22.04 transfer 4.22 i 3.22 🙏
Transfer nieudany -
staraniowa wrote:Dzień dobry!
Nie wiem czy to możliwe żebym już tak szybko miała mdłości... 15dpo. Nie jakieś bardzo mocne, ale jak pomyślałam o zjedzeniu konkretnej rzeczy to aż mnie wzięło... Brrrr! Dalej trzyma, ale jest do przeżycia
Na becie byłam, zostaje czekać.
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Elfia,Mamofaza oby mnie przeczucie nie myliło ale moze cos się dopiero rozkręca.
Ciagłe kciuki.
Mamofaza moj syn tez w magicznym,śwìatecznym nastroju jest. Mowi,ze napisze list do Dzieciątka by mu przyniósł dzidziusia.pytam dlaczeho nie do Mikołaja?bo od mikołaja chce jednak zabawę..tak cwanyZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Eja wrote:No to czekamy razem z Tobą. Możesz juz coś odczuwać ale kulminacja (jak przyjdzie,bo nie musi oczywiście)będzie miała poziom hard. Wierzę jednak ze jestes na to gotowa.
O tak. Przeżyje wszystko. Najwyżej kupię tone imbiru i zamieszkam w łazience.Nuch, Nuch, aeiouy, Arashe lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Eja, dzięki za mile słowa, do wczoraj miałam taka malutka iskierke nadziei, ze może jednak... Ale wątpię...
-
nick nieaktualnyCiężko z tą cierpliwością, jak każdy dzień się dłuży... Ja czekam do terminu @ i dopiero wtedy zrobię test dzien później, o ile @ nie przyjdzie. Przekonuję się tym, że dzięki temu, jak zobaczę 2 kreski na teście będzie mniej dni czekania do wizyty z usg jakbym testowała wcześniej i coś być wyszło to dłużej bym musiała czekać, a jakby nie wyszło nic to tylko bym się zdołowała podwójnie.
Arashe lubi tę wiadomość