w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
ElfiaKsiężniczka wrote:U mnie juz po ptokach. Właśnie zaczęłam plamic. W sumie to nie wiem czy zacząć liczyć to jako 1dc? Czy dopiero jak sie rozkreci? Na razie brzuch mnie nie boli.
agge lubi tę wiadomość
PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon -
Niby byłam nastawiona na grudzień, ale czuję teraz taki ogromny smutek, bo zawsze ta iskierka nadziei się tliła. Swoja drogą w ogóle nie czuje się jak na okres. Nic mnie nie boli. Jedynie bardzo senna jestem.
-
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:Niby byłam nastawiona na grudzień, ale czuję teraz taki ogromny smutek, bo zawsze ta iskierka nadziei się tliła. Swoja drogą w ogóle nie czuje się jak na okres. Nic mnie nie boli. Jedynie bardzo senna jestem.
U mnie się też dzisiaj koło 12 pojawiła mikro plamka i już zrezygnowana nastawiam się na grudzień, ustawiam pierwszy dzień cyklu a to już po 15 i od tamtej pory nic się w sumie nie dzieje.
Kurcze akurat pierwszy miesiąc starania i tej cykl jest jakiś dziwny i bez sensu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 15:17
-
Rozkręca się, co ide do łazienki to jest ślad na papierze.
-
Cześć dziewczyny ! : )
Mam nieregularne miesiączki, ostatnia 20.10 czyli jakby dziś to 38 dzień cyklu... W 24 dni cyklu był stosunek. Tydzień później miałam plamienia, kilka kropel krwi i potem do wieczora lekkie brązowe ( napewno nie miesiaczka) tak gdybalam, że może to implantacja... Ale dziś robiłam test - niestety negatywny. Czy to może jeszcze za wcześnie? 15 dni od stasuniu i 7 od plamien. Czy BETA wogole ma sens ? Nie chce sobie przeorganizowac calego dnia i dawać zludnych nadzieji... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA masz jakies objawy? Mnie juz piersi sie zachowuja totalnie jak na okres choc troche a wczesnie bo zawsze tak sie dzialo na 2 dni przed a teraz jest 5. Ale juz wiem na 100 % ze okres przyjdzie. Ma przyjsc gdzies 1 grudnia. Nastepne czekanie na testowanie 1 stycznia
-
Iwona28 wrote:A masz jakies objawy? Mnie juz piersi sie zachowuja totalnie jak na okres choc troche a wczesnie bo zawsze tak sie dzialo na 2 dni przed a teraz jest 5. Ale juz wiem na 100 % ze okres przyjdzie. Ma przyjsc gdzies 1 grudnia. Nastepne czekanie na testowanie 1 stycznia
Mnie pytasz o objawy? Nie mam żadnych, ale nigdy nie mam. Brzuch zaczyna mnie boleć chwilę przed okresem lub nawet później czasem.
Zobaczymy rano, bo zawsze rano dostaję. -
moni86 wrote:Właśnie wróciłam do domu ze szkolenia i niestety chyba zaczyna się @
Na razie ledwo,ledwo delikatne plamienie.. Jedyny plus że brzuch wogóle nie boli ...ale to marne pocieszenie....
Czas dołączyć do grudniowego wątku
O rany przykro mi szkoda.
Dam znać rano... ale czuję, że spotkamy się w grudniu -
nick nieaktualny
-
moni86 wrote:Właśnie wróciłam do domu ze szkolenia i niestety chyba zaczyna się @
Na razie ledwo,ledwo delikatne plamienie.. Jedyny plus że brzuch wogóle nie boli ...ale to marne pocieszenie....
Czas dołączyć do grudniowego wątku -
Jak na razie nic bardziej się nie rozkręciło. Plamienie oslablo, brzuch nie boli. Co nam ten listopad tak bruździ i trzyma w niepewności... Brrrr
-
nick nieaktualny
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Jak na razie nic bardziej się nie rozkręciło. Plamienie oslablo, brzuch nie boli. Co nam ten listopad tak bruździ i trzyma w niepewności... Brrrr
Wredny listopad