w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa... wrote:Ja nie zrobiłam dzisiaj tej bety kolejka mnie zabiła, nie zdążyłam przed pracą
Temp 36.9 rano... @ brak 30dc -
Arashe wrote:Ja na szczęście jakbym chciała to wchodzę poza kolejka, z drugiej strony jednak teściowa, która pracuje w labie, od razu by się dowiedziała, że jestem w ciazy. Dlatego niechętnie chodzę na betę
Nie możesz iść gdzieś indziej? -
Laski a z innej beczki, u mnie dziś 30 dc, tempka 36,8 brak znaków nadchodzącej @... Nie wytrzymałam i test zrobiłam dziś - negatyw.
Jak myślicie kiedy (i czy wogóle) robić betę? Czy dopiero jak ewentualnie test wyjdzie na plus? O ile wcześniej krew mnie nie zaleje
To nasze starania o pierwszego dzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 11:48
-
moni86 wrote:Laski a z innej beczki, u mnie dziś 30 dc, tempka 36,8 brak znaków nadchodzącej @... Nie wytrzymałam i test zrobiłam dziś - negatyw.
Jak myślicie kiedy (i czy wogóle) robić betę? Czy dopiero jak ewentualnie test wyjdzie na plus? O ile wcześniej krew mnie nie zaleje
To nasze starania o pierwszego dzidziusia
Ja bym zaczekała do jutra przynajmniej, zobaczysz czy będzie @.
A ile dni po owu? -
agge wrote:Ja bym zaczekała do jutra przynajmniej, zobaczysz czy będzie @.
A ile dni po owu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 12:07
-
moni86 wrote:11 dni po (na podstawie temperatury wyliczyło mi ovufriend) choć muszę przyznać że prawidłowo mierzę od 12 dc dopiero
To w sumie miał prawo jeszcze nie wyjść.
Ja dziś mam 12 dpo, kupiłam test ale wątpię, czy go jeszcze zrobię w tym cyklu najwyżej będzie na grudzień -
Agge raczej ten cykl mi się wydłużył przez eksperymenty z castagnusem (zaczęłam brać od 11 dc na ból piersi przed @) bo serduszkowanie było 3 dni przed owu, więc specjalnie się nie nastawiam i pomału opracowuję strategię na grudzień
Trzymam kciuki za Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 12:27
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Moni86,agge walczymy do końca
-
U mnie juz po ptokach. Właśnie zaczęłam plamic. W sumie to nie wiem czy zacząć liczyć to jako 1dc? Czy dopiero jak sie rozkreci? Na razie brzuch mnie nie boli.
-
ElfiaKsiężniczka wrote:U mnie juz po ptokach. Właśnie zaczęłam plamic. W sumie to nie wiem czy zacząć liczyć to jako 1dc? Czy dopiero jak sie rozkreci? Na razie brzuch mnie nie boli.
Zobaczysz, może jeszcze dziś się rozkręci. Przykro mi...