w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa... wrote:Ej a powiedzcie mi mierzycie temperaturę też w dzień ?
Jak ona się powinna mieć do porannej ? Czy jest kompletnie bez znaczenia?
Mierzy się tylko rano, zaraz po przebudzeniu, w łóżku, przed wstaniem. I mniej więcej zawsze o tej samej godzinie. -
ElfiaKsiężniczka wrote:Jak na razie nic bardziej się nie rozkręciło. Plamienie oslablo, brzuch nie boli. Co nam ten listopad tak bruździ i trzyma w niepewności... Brrrr
Ciekawe jak jutro u Ciebie będzie. -
Hej dziewczyny zrobilam betę wyszło 7517 mUl/ml zdziwiłam się w pierwszej ciąży miałam bardzo niskie hcg. Ogólnie się cieszę ale ciągle się o coś martwię jak tylko mnie coś zakuje to lecę od razu do łazienki, mam jakieś paranoje psuje mi to cała radość.
Eja, smeg lubią tę wiadomość
PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon -
PolinaWaleczna wrote:Hej dziewczyny zrobilam betę wyszło 7517 mUl/ml zdziwiłam się w pierwszej ciąży miałam bardzo niskie hcg. Ogólnie się cieszę ale ciągle się o coś martwię jak tylko mnie coś zakuje to lecę od razu do łazienki, mam jakieś paranoje psuje mi to cała radość.
Będzie dobrzePolinaWaleczna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolinaWaleczna wrote:Hej dziewczyny zrobilam betę wyszło 7517 mUl/ml zdziwiłam się w pierwszej ciąży miałam bardzo niskie hcg. Ogólnie się cieszę ale ciągle się o coś martwię jak tylko mnie coś zakuje to lecę od razu do łazienki, mam jakieś paranoje psuje mi to cała radość.
Piekny wynik. Teraz to tylko ciesz sie ciaza. To normalne ze moze cos zakuc czy zabolec.PolinaWaleczna, agge lubią tę wiadomość
-
PolinaWaleczna wrote:Hej dziewczyny zrobilam betę wyszło 7517 mUl/ml zdziwiłam się w pierwszej ciąży miałam bardzo niskie hcg. Ogólnie się cieszę ale ciągle się o coś martwię jak tylko mnie coś zakuje to lecę od razu do łazienki, mam jakieś paranoje psuje mi to cała radość.
Malinowa91 lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
@Eja, a badałaś może szyjkę ostatnio? Ja z ciekawości "zbadałam" i jest bardzo bardzo nisko, tak jak normalnie wkładam cały palec i dotykam końcówką palca, tak teraz 1/3 palca i czułam, dosłownie 2 cm od wejścia. Dziwne.
Eja lubi tę wiadomość
-
Eja wrote:Polina gratulacje,musi być dobrze..A ta beta to z jakiego dc ? Wysoka..może podwójne szczęście się szykujePCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon
-
Jeszcze mam pytanie do dziewczyn którym się udało czy miałyscie albo wogole może słyszałyście o bolach plecow i miednicy ja wczoraj ledwo usnelam tak mnie bolały plecy jak przy gorączce. Dzisiaj zadzwonię do mojej dr i umowie się na wizytę.PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:No i niestety test poranny ( check&go) wyszedł negatywny.. Ehh mogłaby już przynajmniej @ przyjść żeby miec to za sobą
31 dc temp 36.8Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 07:17
PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon -
Niecierpliwa... wrote:No i niestety test poranny ( check&go) wyszedł negatywny.. Ehh mogłaby już przynajmniej @ przyjść żeby miec to za sobą
31 dc temp 36.8
U mnie po wczorajszym pojedynczym plamieniu dziś cisza a tempka znów trochę wyżej 36.9 (31 dc gdzie w tym roku najdłuższy trwał 34 - po antybiotyku i silnym leku przeciwzapalnym)... Ta niepewność jest najgorsza tak jak mówisz już lepiej żeby @ przyszła bo tak to nie wiadomo o co chodzi -
nick nieaktualnymoni86 wrote:A jak długie masz cykle? Bo tempkę masz jeszcze wysoką
U mnie po wczorajszym pojedynczym plamieniu dziś cisza a tempka znów trochę wyżej 36.9 (31 dc gdzie w tym roku najdłuższy trwał 34 - po antybiotyku i silnym leku przeciwzapalnym)... Ta niepewność jest najgorsza tak jak mówisz już lepiej żeby @ przyszła bo tak to nie wiadomo o co chodzi
Moni a Ty kiedy sprawdzisz? -
U mnie 33dc.
Okresu nie dostałam, od owulacji minie 14 dni jutro, więc może jednak jutro...
Temperatura dziś już niższa... zastanawiałam się nad testem ale raczej już nie ma sensu. Zaczekam do jutra. Zrobię rano jak @ nie przyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 09:13
-
nick nieaktualnyagge wrote:U mnie 33dc.
Okresu nie dostałam, od owulacji minie 14 dni jutro, więc może jednak jutro...
Temperatura dziś już niższa... zastanawiałam się nad testem ale raczej już nie ma sensu. Zaczekam do jutra. Zrobię rano jak @ nie przyjdzie.
Trzymam kciuki.
Jak mi do czwartku nie przyjdzie to ide na betę i tyle. Jak walka do końca listopada to do konca
agge, moni86, Emmainthegarden lubią tę wiadomość