w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No ja czekam, nawet nie kupuję już kolejnego testu bo tylko mnie kuszą, jak mam w domu i najchętniej bym codziennie robiła hahah kupię następny dopiero jak za kilka dni nie pojawi się @. No a jeśli się pojawi, to dopiero pod koniec grudnia
-
staraniowa wrote:Iwona, też bym Ci polecała mierzyć temperaturę.
Z objawów, u mnie co się mi przełożyło na pozytywny wynik testu ciążowego to ... Dużo kremowego śluzu. Piersi mnie osobiście zaczęły boleć dopiero kilka dni po terminie @. Zmęczenie - niezależnie czy była ciąża czy nie, zawsze było. Efekt poowulacyjnego zachwiania hormonów. Nic innego co by było niezwykle szczególne nie zauważyłam.PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon -
PolinaWaleczna wrote:Jak tam U Was szczęściary jak beta? Byliście może już na wizycie? Ja dzisiaj byłam ale póki co sam pecherzyk. Jeden stres mniej wyklczuona ciaza pozamaciczna teraz ciekawe czy coś się wykluje. W piątek powtarzam betę.
A który tydzień? U mnie w pierwszej ciąży też był sam pęcherzyk w 5tc, 2 tygodnie później już pięknie biło serduszko -
nick nieaktualnyagge wrote:Ja już 4 testy w tym cyklu zrobiłam, serio ppwinnam mieć zakaz ich posiadania
Oby co najmniej dla jednej ten złośliwy listopad skoncxyl sie tak jak powinien a najlepiej dla wszystkich -
Niecierpliwa... wrote:Dopisuje się. zamelduje się rano na chwilę obecna nadal cisza ... Co za cykl.
Oby co najmniej dla jednej ten złośliwy listopad skoncxyl sie tak jak powinien a najlepiej dla wszystkich
Mam nadzieję, że rano wszystko się rozstrzygnie -
nick nieaktualnyHej
Poniedziałek minął, wtorek minął a @ nie ma (powinna być w pon)...
Chyba ten mój bladzioszek na teście z soboty nie kłamał...
Wizyta już umówiona na 7tydz (obecnie 4tyg i 1 dzień)
Ale czy którąś bolało podbrzusze na początku ciąży prawie jak na okres (nie boli bardzo, raczej jedynie cos tam czuje, czasem nawet łaskocze takie uczucie jak przy huśtaniu na huśtawce, czasem czuje jakby bardziej jajniki. Ja od terminu owulacji cały czas coś czuje, czy to normalne (ok mądrości internetowe mówią ze tak) i może któraś się podzieli jak długo miała takie bóle/odczucia? -
agge wrote:A który tydzień? U mnie w pierwszej ciąży też był sam pęcherzyk w 5tc, 2 tygodnie później już pięknie biło serduszkoPCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Dopisuje się. zamelduje się rano na chwilę obecna nadal cisza ... Co za cykl.
Oby co najmniej dla jednej ten złośliwy listopad skoncxyl sie tak jak powinien a najlepiej dla wszystkich
Nie wiem jak Wy ale ja czuję jakbym była jedną nogą jeszcze w listopadzie a drugą już w grudniu -
Dziewczyny! Trzymacie w napieciu do samego konca!
moni86, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualnyMalinowa91 wrote:Dziewczyny! Trzymacie w napieciu do samego konca!
Mnie wczoraj wieczorem tak jakby przez chwile pobolewał lekko brzuch ale trwało to może pół godziny i się skończyło.
-
Niecierpliwa... wrote:I to jest w tym wszystkim najgorsze, bo się człowiek budzi rano z nastawieniem Game Over zaczynamy nowy cykl, a tu takie dalej zawieszenie...
Mnie wczoraj wieczorem tak jakby przez chwile pobolewał lekko brzuch ale trwało to może pół godziny i się skończyło. -
nick nieaktualnyNacha wrote:Hej
Poniedziałek minął, wtorek minął a @ nie ma (powinna być w pon)...
Chyba ten mój bladzioszek na teście z soboty nie kłamał...
Wizyta już umówiona na 7tydz (obecnie 4tyg i 1 dzień)
Ale czy którąś bolało podbrzusze na początku ciąży prawie jak na okres (nie boli bardzo, raczej jedynie cos tam czuje, czasem nawet łaskocze takie uczucie jak przy huśtaniu na huśtawce, czasem czuje jakby bardziej jajniki. Ja od terminu owulacji cały czas coś czuje, czy to normalne (ok mądrości internetowe mówią ze tak) i może któraś się podzieli jak długo miała takie bóle/odczucia?
Robiłaś po sobocie jeszcze test na sprawdzenie czy juz tylko czekasz na wizyte?
Macie jakieś porty pośrednie czy jesteś zdana na niepewność i dopiero jak wrocisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 07:43