w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozkręciło się na całego. Wzięłam już dwie nospy max i nie pomogło. Brzuch boli, krzyż boli, czuje się jak jakaś staruszka. Byłam rano w aptece i wykupiłam receptę na clo i dupka. Ale powiedźcie mi. Liczyć pierwszy dzień cyklu od wczorajszego plamienia? Czy od dzisiaj?
-
Napisałam taki dlugo post i znikł..
Jaszczurku ja nie sprawdzam szyjki,nie chcę ingerować. Pytałam kiedyś moją koleżankę położną i ona mówi że w zależności od zmian hormonalnych i czasu szyjka może mieć zmienne umiejscowienie.
Będzie dziś u mnie to mogę popytać i wyciągnąć więcej informacji. Co ekspert to ekspert
Polina A jakie są normy z Twojego labu? U mnie Twój wynik to by był gdzieś 6 tc ale u Ciebie może być inaczej.loniecznoe powtórz betę.
No i możesz się czuć słabo i bolała,jak na grypę bo ja tak miałam z synem.mięśnie bolały ale tak9 ból do wytrzymania. Jeśli coś Cię niepokoi to pędz do lekarza.Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
ElfiaKsiężniczka wrote:Rozkręciło się na całego. Wzięłam już dwie nospy max i nie pomogło. Brzuch boli, krzyż boli, czuje się jak jakaś staruszka. Byłam rano w aptece i wykupiłam receptę na clo i dupka. Ale powiedźcie mi. Liczyć pierwszy dzień cyklu od wczorajszego plamienia? Czy od dzisiaj?
Przykro mi ..Ale następny cykl rozwalisz coś czujęZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
ElfiaKsiężniczka wrote:Rozkręciło się na całego. Wzięłam już dwie nospy max i nie pomogło. Brzuch boli, krzyż boli, czuje się jak jakaś staruszka. Byłam rano w aptece i wykupiłam receptę na clo i dupka. Ale powiedźcie mi. Liczyć pierwszy dzień cyklu od wczorajszego plamienia? Czy od dzisiaj?
Przykro mi. W grudniu musi się udać!
Też bym liczyła od dziś.moni86 lubi tę wiadomość
-
Eja wrote:Napisałam taki dlugo post i znikł..
Jaszczurku ja nie sprawdzam szyjki,nie chcę ingerować. Pytałam kiedyś moją koleżankę położną i ona mówi że w zależności od zmian hormonalnych i czasu szyjka może mieć zmienne umiejscowienie.
Będzie dziś u mnie to mogę popytać i wyciągnąć więcej informacji. Co ekspert to ekspert
Polina A jakie są normy z Twojego labu? U mnie Twój wynik to by był gdzieś 6 tc ale u Ciebie może być inaczej.loniecznoe powtórz betę.
No i możesz się czuć słabo i bolała,jak na grypę bo ja tak miałam z synem.mięśnie bolały ale tak9 ból do wytrzymania. Jeśli coś Cię niepokoi to pędz do lekarza.
Przedziały z laboratorium są 2-3 tyd 100-5000, 3-4 tydzień 500-10000 i 4-5 tydzień 1000-50000 5-6 10000-100000. W pierwszej ciąży oprócz zmęczenia i piersi nic mi nie dokuczało, ból nie jest silny taki do wytrzymania i nie nasila się. Wczoraj myślałam że to jakieś choróbsko mnie dopadło bo zaczęło mnie łamać ale podobno własnie czasem tak jest. A dzisiaj od rana zaczęły się mdłości ale teraz jest już lepiej.
Dzisiaj idę do lekarza także wszystko się okaże.PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon -
nick nieaktualny
-
u mnie dzisiaj spadła lekko temperatura a 13dpo. Nie odważyłam się zrobić testu bojąc się rozczarowania. Zobaczymy jak jutro sytuacja będzie się miała❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Martek&M wrote:u mnie dzisiaj spadła lekko temperatura a 13dpo. Nie odważyłam się zrobić testu bojąc się rozczarowania. Zobaczymy jak jutro sytuacja będzie się miała
Oby więcej nie spadało!! Trzymam kciuki! -
agge wrote:Ja nie wytrzymałam oczywiście i zrobiłam przed chwilą test... jedna krecha. Czas przestać się łudzić
Tylko niech już ten okres przyjdzie, i niedługo następna szansa.
Daj sobie jeszcze czas..skoro nie ma objawów jak na @ to cień szansy Jeszcze jest
Polina no to wg Twoich wyników i zakresu z labu raczej wszystko jest ok. Bądź dobrej myśliZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Eja wrote:Daj sobie jeszcze czas..skoro nie ma objawów jak na @ to cień szansy Jeszcze jest
Polina no to wg Twoich wyników i zakresu z labu raczej wszystko jest ok. Bądź dobrej myśli
Ale już chyba by wyszło 13 dpo... zrobiłam test o czułości 10 -
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Według tego co czytałam to i później pojawiają się 2 kreski także tak długo jak nie ma @ to nadzieja jest:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 17:12
Niecierpliwa..., agge, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mój wykres, co sądzicie? do 11 dc źle mierzyłam tempkę więc w zasadzie nie można brać jej pod uwagę
Na różowo zaznaczone przewidywany termin @
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd1932bc8615.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 17:35
-
Chociaż co do dzisiejszej temperatury nie jestem pewna.
Obudziłam się 1,5h wcześniej, zmierzyłam i było 36,45. Zasnęłam jeszcze na godzinę i wtedy było 36,74.
Wpisałam tą drugą, ale nie wiem czy nie powinnam tej niższej.