w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagda.g85 wrote:Beta negatywna. Teraz pozostało czekać na okres i rozpocząć 17cs
-
magda.g85 wrote:u mnie dziś 28dc, 13dpo. tempka wysoko jednak zapewne przez progesteron. nie wytrzymałam pojechałam na betę. wynik wieczorem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 18:35
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
magda.g85 wrote:Beta negatywna. Teraz pozostało czekać na okres i rozpocząć 17cs
-
nick nieaktualny
-
agge wrote:Dziewczyny, a ile dni płodnych jest przed owulacją?
agge lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Koniec 32 dc, chyba zrobie rano test. Jak patrzyłam na wcześniejsze cykle to w tym roku nie miałam dłuższego niz 32 właśnie także trzeba te złudzenia rozwiać.
To rób rano test czekamy -
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Robiłaś po sobocie jeszcze test na sprawdzenie czy juz tylko czekasz na wizyte?
Macie jakieś porty pośrednie czy jesteś zdana na niepewność i dopiero jak wrocisz?
Do końca będzie trochę niepewności, wszystkiego dowiem się na 100% jak wrócę.
-
nick nieaktualnyPolinaWaleczna wrote:Mnie czasami zaboli ale to jest taki łagodny ból bardziej uczucie jakby mdłości połączone z mrowieniem w podbrzuszu, ja się śmieje, że jak motyle w brzuchu przy zakochaniu, ale zdarza się, że czasem coś mocniej zakuje. Mnie tym razem bardziej bolą plecy. W pierwszej ciąży brałam nospę żeby uspokoić podbrzusze a teraz nie ma takiej potrzeby.
no własnie to nie jest tak, że boli i muszę wspomagać się przeciwbólami ale "coś" tam się czuję, tylko zastanawiałam się jak długo inne odczuwały coś podobnego na początku -
nick nieaktualny
-
dziewczyny a brała któraś z Was Dong Quai? Bo ja właśnie teraz- w tym straconym cyklu brałam i nie wiem czy on mi nie namieszał. W każdym razie byłam na usg w 15dc , było już po owulacji a moje endometrium miało tylko 5mm i lekarz nic na to nie powiedział
-
Co do dni plodnych to sklada sie na to kilka czynnikow. Przede wszystkim sa to mozlieosci przezycia plemnikow, ale tez sluz u nas. Im jest lepszy tym plemniki maja wieksze szanse na przezycie. Komorka jajowa jest zdolna do zaplodnienia tylko kilka godzin a plemniki musza dojrzec w drogach rodnych kilka godzin wiec tak na dovra sprawe moment pekniecia pecherzyka to ostatni dzwonek.. problem w tym, ze nigdy nie wiemy na 100% kiedy byla owulacja flatego dodaje sie jeden dzien.
Zdecydowanie dkuteczniejszy jest seks na krotko przed owulacja niz nawet w jej trakcie.
Co do dobga to potrafi przyspieszyc owulacje, ale powinien tez wspomóc endometrium. Dziwne, ze Ci tak nale na nim wyroslo. A jakie masz zazwyczaj? -
Niecierpliwa... wrote:@ nie ma ale złudzeń juz też. Test negatywny 33 dc temp 36.95
Widzimy się na grudniu mam nadzieję że nowy cykl się zacznie jeszcze dziś.
Szkoda... ale dziś już raczej nie, temp za wysoka
-
Niecierpliwa... wrote:@ nie ma ale złudzeń juz też. Test negatywny 33 dc temp 36.95
Widzimy się na grudniu mam nadzieję że nowy cykl się zacznie jeszcze dziś.
u mnie też 33 dc 36.8 ale rano byłam tak zaspana, że zapomniałam zrobić testa zrobię jutro i pewnie będzie podobne rozwianie złudzeń, bo nie czuję się jakoś specjalnie "ciążowo" (choć właściwie nie wiem jak to jest) haha -
moni86 wrote:Szkoda.... choć tempka u Ciebie jeszcze wysoka
u mnie też 33 dc 36.8 ale rano byłam tak zaspana, że zapomniałam zrobić testa zrobię jutro i pewnie będzie podobne rozwianie złudzeń, bo nie czuję się jakoś specjalnie "ciążowo" (choć właściwie nie wiem jak to jest) haha
Liczę, że jednak chociaż Tobie się udało