W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie mówili w Polsat News że to fejk z tym zamykaniem sklepów. Ale byłam w lidlu po pracy a tam półki częściowo puste. Nieźle.
Szona dużo zdrowia, oby Cię to cholerstwo nie złapało.
Sasanko 😍😍Sasanka55., szona, lorinka9191 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyszona wrote:Zaraz nadrobię - ale znowu hit!
1. Pani ze Słowacji przełożyła nam rezerwacje na 06-11.12.20r. - wiec kasa nie przepadła
2. W weekend byłam na urodzinach, okazalo się, ze przyszla tam dziewczyna z Niemiec. Było jakies 10 osób. Dziś zabrali ją do zakaźnego - podejrzewają koronawirusa. Zostałam wysłana do domu i czekamy na jej wynik. Ma być rano. Jak będzie pozytyw to kwarantanna welcome to. Jprdl!
3. Dziś wypadł ze mnie galaretowaty śluz, wiec owu widocznie była wczoraj (16 dc) mimo tak wczesnych wyników testów owulacyjnych. Ostatni seks w 12 dc wiec raczej po ptakach. Eee tam. Jakbym miała mieć wirusa wole w ciąży nie być...
Szoneczko, fuck! Chociaz ja juz Cie wole objeta kwarantanna ALE BEZ ZADNEGO WIRUSA, niz pracujaca w tych tlumach Bardzo mocne kciuki za negatywny test u tej dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 17:47
szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:U mnie z domu moga tylko ci, co maja dzieci pracowac. Reszta do biura. Chyba jutro poprosze o bezplatny urlop, bo czuje sie jak gowno. Nie mam dziecka, to do roboty, gdzie jest w ch*j ludzi, obcokrajowcow, delegacji, a pracownicy dojezdzaja autobusami kursujacymi prosto z lotniska.
U lekarza spoko. Od jutra Lametka, za tydzien USG i jak bedzie ok, to w tym cyklu inseminacjaSasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudit wrote:U mnie tak samo. Jedynie te co dzieci mają wysłali do domu.
Szona dobrze, że zachowują ostrożność. Mam nadzieję że wynik tej pani z imprezy wyjdzie ujemny✊
Dla mnie to dyskryminacja. U mnie dzis 1szy dzien ciazy, wiec tez powinnam pracowac z domu! Pieprze takiego pracodawceMalgonia, olik321, Irvine90, szona, moni05, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:jak mąż zareagował na wymarzoną inseminacje?
Ucieszyl sie, sperme do badania juz dzis oddal, caly komplet badan zrobil i teraz przygotowuje mi nalesniki, bluzgajac, ze mascarpone nie jest slodkieszona, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Ucieszyl sie, sperme do badania juz dzis oddal, caly komplet badan zrobil i teraz przygotowuje mi nalesniki, bluzgajac, ze mascarpone nie jest slodkie
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
A jak wrażenia w ogóle? Jakie wrażenie wywarł lekarz?
-
lorinka9191 wrote:Zamykają nie zamykają , ja właśnie wyszłam z biedronki ze zgrzewka wody 😂 Półki puste 🤭😳 Także wolę jednak te zakupy jako takie zrobić. Bo nie wiadomo co będzie jutro.
Półki świecą pustkami. Chciałam kupić płatki owsiane i pomidory w puszce a tu puste kartony na półce! Wody też mało było. Makarony za to zostały jakby któraś potrzebowała 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 17:49
Melissa93 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
szona wrote:Dzwonili do mnie z sanepidu zapytać jak się czuję 😰
Sasanka55., *Agape*, szona, moni05, Iseko lubią tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:A ja kupiłam 30 jajek 🤣🤣
Półki świecą pustkami. Chciałam kupić płatki owsiane i pomidory w puszce a tu puste kartony na półce! Wody też mało było. Makarony za to zostały jakby któraś potrzebowała 😅
Monia, bo my z tego samego miasta jesteśmy i tutaj ludzie wykupili PRAWIE wszystko 😂MonikA_89! lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Ja z tego wszystkiego zrobiłam test- pierwszy raz tak wcześnie bo 10dpo.Nie ma drugiej kreski to jasne ale tak mi się jakoś śmiać chciało że łamie swoje zasady testowania przez panikę koronawirusowąultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyJudit wrote:Ja z tego wszystkiego zrobiłam test- pierwszy raz tak wcześnie bo 10dpo.Nie ma drugiej kreski to jasne ale tak mi się jakoś śmiać chciało że łamie swoje zasady testowania przez panikę koronawirusową
Pojutrze beda II, bo biel przestraszy sie koronawirusa
Boziu, co za sucharszona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:A jak wrażenia w ogóle? Jakie wrażenie wywarł lekarz?
Bardzo spoko Mily, cieply Glownie pytal, a sam z siebie malo tlumaczyl. Zrobil USG mimo @ plamien, ale w osobnym pokoju, wiec M. nie musial sie stresowac Nawet nie wiem, po co ta inseminacja i jakie widzi szanse, nic nie wiem... Stwierdzilam, ze mu zaufam, bo byl bardzo konkretny. W zasadzie nawet nie zapytal nas o zdanie, tylko oznajmil, ze zapisal mnie na 18marca na USG i ze mamy wypelnic zgody na inseminacje. W cos trzeba w koncu wierzyc...Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Chyba odwołamy też nasz urlop kwietniowy w Turcji.. Jak się w końcu zdecydowaliśmy to takie rzeczy się wyrabiają 😩ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Sasanka, jest czasami tak, że trzeba po prostu zaufać im i ze wiedza co robią- szczególnie w takiej klinice jak Novum 🙂 chociaż mi to ciężko przychodzi momentami 😜 moj doktor tez na pierwszej wizycie głównie słuchał i mało mówił. Najważniejsze, ze będzie krok do przodu jakiś 💪🏻
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Sasanko suchar zacny ^^
A czy musicie zrobić jakieś badania przed inseminacją? Wymazy jakieś chlamydie itp?
Sasanka55., szona lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
lorinka9191 wrote:Monia, bo my z tego samego miasta jesteśmy i tutaj ludzie wykupili PRAWIE wszystko 😂
😭
Szona, dużo zdrówka! Mam nadzieję, że test tej babki wyjdzie ujemny.
Sasanko, cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty 😉
Ja jestem padnięta dzisiaj. Nie mam na nic siły i nic mi się nie chce. A te zakupy to już w ogóle mnie wykończyły 🤦🤷Sasanka55., szona lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba