W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
lorinka9191 wrote:Właśnie się dowiedziałam, że u nas od jutra mają być pozamykane wszystkie sklepy typu : lidl, biedronka itd, także lecę na zakupy, bo żadnych zapasów wcześniej nie robiłam... Wierzyć mi się nie chce w to co się dzieje!
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:😱 Na jak długo zamykają??
Kochane, zachowajmy spokój. Nie siejmy paniki.agge lubi tę wiadomość
-
Monia, nie mam pojęcia. Tyle co w pracy mowili o tym, że od jutra mają być pozamykane. Póki co nic wiecej nie wiem. Jak się dowiem dam znać. No chyba to sprawdzone info skoro tyle osób o tym mówi... Spieszyłam się , żeby zdarzyć załatwić jedna sprawę i nie zostałam do końca tej rozmowy. Ale zapytam w sklepie , jak będę 😁Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba
-
https://finanse.wp.pl/koronawirus-szturm-polakow-na-sklepy-po-decyzji-o-zamknieciu-szkol-6487771025561217a
lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
A na wypadek kwarantanny polecam dwa filmy " w klimacie " oba dostępne za darmo na cda
1. Contagion - Epidemia strachu https://m.cda.pl/video/449149192
Występuje Matt Damont, Kate Winslet, Gwynet Paltrow
2. Epidemia
https://m.cda.pl/video/46012640d
Występują Dustin Hoffman, Rene Russo, Kevin Spacey, Morgan Freeman, Cuba Gooding Jr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 16:22
-
Szona na grubo...😱30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
olik321 wrote:Makino widzę, że na podobny wózku jedziemy..
Szona chyba Ty pisałaś o diecie z Akademii Płodności, kupiłaś ten ebook 28 dni do płodności czy typowa dietę?
I to i to. Mam dietę letnią, jesienną i zimową. Z książki już sporo wiedziałam, ale tam też są przepisy. Ogólnie wszystko polecamolik321 lubi tę wiadomość
-
Szona 😱 Sasanko jak wizyta?????
Sasanka55. lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
lorinka9191 wrote:Elfia, czyli nie muszę się spieszyć 😁W takim razie sorrka za moje info 🤭
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Szona, moyeu w Janowie podlaskim zawieszono działalność sądu. W mieście, w którym pracuje wszystkie przedszkola ogłosiły zawieszenie zajęć... Oprócz mojego 🤦
Bo w sądzie, na wydziale karnym pracowała Pani, która ma covid. -
Iseko wrote:Pati w Słupsku podobno już jest przypadek potwierdzony tylko nie chcą podawać do wiadomości publicznej. I też już się zestresowałam trochę
Ponoć w hotelu Lubicz typek pracuje. Dziś koleżanka ze Slupska mi napisała. -
lorinka9191 wrote:Właśnie się dowiedziałam, że u nas od jutra mają być pozamykane wszystkie sklepy typu : lidl, biedronka itd, także lecę na zakupy, bo żadnych zapasów wcześniej nie robiłam... Wierzyć mi się nie chce w to co się dzieje!
W całej Polsce... Ja zapasy jakies tam robiłam. Ostatnie puszki wczoraj. Okaże się, ze słusznie -
ElfiaKsiężniczka wrote:Szona, moyeu w Janowie podlaskim zawieszono działalność sądu. W mieście, w którym pracuje wszystkie przedszkola ogłosiły zawieszenie zajęć... Oprócz mojego 🤦Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Dzwonili do mnie z sanepidu zapytać jak się czuję 😰
Malgonia lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Dzwonili do mnie z sanepidu zapytać jak się czuję 😰
Chyba przez te telefony z sanepidu mam dziś jakiś problem z siecią komórkową 🤷🏻♀️
A tak poważnie, to Szona nie stresuj się wirusem, młodych ludzi prawie nie tyka 😉
Ja się strasznie boję o moich rodziców, bo to z mojej miejscowości rodzinnej jest kobieta zarażona. A z tego co wiem, to funkcjonowała normalnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 17:17
szona lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualnyU mnie z domu moga tylko ci, co maja dzieci pracowac. Reszta do biura. Chyba jutro poprosze o bezplatny urlop, bo czuje sie jak gowno. Nie mam dziecka, to do roboty, gdzie jest w ch*j ludzi, obcokrajowcow, delegacji, a pracownicy dojezdzaja autobusami kursujacymi prosto z lotniska.
U lekarza spoko. Od jutra Lametka, za tydzien USG i jak bedzie ok, to w tym cyklu inseminacjaSuszarka, Makino, *Agape*, lorinka9191, MonikA_89!, Malgonia, olik321, Gosiek1993, Irvine90, szona, Mlodamezatka, Misiaa, moni05, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość
-
U mnie tak samo. Jedynie te co dzieci mają wysłali do domu.
Szona dobrze, że zachowują ostrożność. Mam nadzieję że wynik tej pani z imprezy wyjdzie ujemny✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 17:24
szona lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2