W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaa, ja też miałam histeroskopie. W szpitalu. Poszłam umówić termin i już zostałam, bo akurat zwolnił się termin, a ja byłam w dobrym momencie cyklu. Tzn pozwolili mi pojechać po rzeczy do domu. Tegp dnia miałam usg, spotkanie z anestezjolog. Następnego dnia rano dostałam dopochwowo tabletkę na rozwarcie szyjki, a potem "głupiego Jasia", który na mnie nie zadziałał. Na sali operacyjnej znieczulenie, a potem obudziłam się już w pokoju. Po południu do domu.
Czułam się dobrze, krwawilam kilka dni. Kilka dni zwolnienia dostałam, ale nie skorzystalam z niego.
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
-
ElfiaKsiężniczka wrote:bierzesz urlop lub l4 po transferze?
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Monika, ale będą emocje. Mam nadzieję, że tym razem już będzie tylko radość.
Trzymam kciuki za jutro Najmocniej jak się da.
U mnie 3 lub 4 dpo i już kraze wokół szafy, gdzie mam testy, jak cma wokół lampy.MonikA_89!, Leoslawa, Madziandzia, szona, kittinka, Mlodamezatka, moyeu lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Izape_91 wrote:Monia nie umiesz udawac ze pracujesz? 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 09:47
Izape_91, Malgonia lubią tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Daniela wrote:Monika, ale będą emocje. Mam nadzieję, że tym razem już będzie tylko radość.
U mnie 3 lub 4 dpo i już kraze wokół szafy, gdzie mam testy, jak cma wokół lampy. -
Daniela wrote:Monika, ale będą emocje. Mam nadzieję, że tym razem już będzie tylko radość.
U mnie 3 lub 4 dpo i już kraze wokół szafy, gdzie mam testy, jak cma wokół lampy.
Gdybym miała testy w domu to już bym zrobiła
Jestem 12 dni po owu i boję się jeszcze zrobić że nie wyjdzie... dziś dzień spodziewanej @, a przed pójściem do apteki dodatkowo wstrzymuje mnie deszcz, bo samochodu pod domem nie mam 😂😂 -
Leoslawa wrote:Gdybym miała testy w domu to już bym zrobiła
Jestem 12 dni po owu i boję się jeszcze zrobić że nie wyjdzie... dziś dzień spodziewanej @, a przed pójściem do apteki dodatkowo wstrzymuje mnie deszcz, bo samochodu pod domem nie mam 😂😂Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Podziwiam za cierpliwość, za mną byłoby już z 10 testów 😅
Pauliśka, ja Ci mówię - byłybyśmy na jednym oddziale w psychiatrykuagge lubi tę wiadomość
-
Kasia1010 wrote:Krew oddana 😕wynik bety popołudniu.
😭
Pauliśka wrote:Haha ja jeszcze nie mam testów 😅 a też jestem jakieś 3-4 dpo :p kiedy zamierzasz osikać pierwszego patyka? 😅
Ha ha, bardzo bym chciała wytrzymać choćby do piątku. Zapisałam się na niedzielę na testowanie
W poprzedniej ciąży było tak, że byłam w galerii handlowej na zakupach i poszłam do toalety. I zauważyłam, że mam test w torbie (zapomniałam o nim). I siknelam, a potem w szoku do auta poszłam, pojechałam do innej galerii kupić kolejny test, bo myślałam, że tamten zepsuty. To był bardzo wczesny test chyba w 18 dc, o ile dobrze pamiętam. Długo nie wierzyłam, zwłaszcza, że byłam świeżo po poronieniu.
W ogóle to mam na mieście swoją toaletę do testowaniafrezyjciada, PaniKsięgowa, Lola*, szona, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Bry! Witam się w 1dc. Faza lutealna całe 9 dni, ostatnio było 10. Regres średnio napawa mnie optymizmem no ale cóż zrobić. Tak sie nasupluję ze postaram się sikać tego 31go
Misia ja wcześniej nawet nie miałam odwagi pytać, dlaczego Twoja druga córeczka odeszła. Co do pierwszej to rozumiem, ze była skrajnym wczesniakiem, ale druga żyła chwilkę tu na ziemi. Jesli to zbyt bolesne to nie odpowiadaj a moze już odpowiadałas a ja po prostu nie widziałam...
Dziewczyny mam nadzieję, że marzec będzie w koncu owocny. Ja tam mogę rodzić w święta#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Leoslawa wrote:Niestety, jedna kreska.. nawet cienia drugiej...
No cóż... może innym razem się uda.
Trzymam kciuki za was dziewczyny;)
Nie martw się! Uda się w końcu! Długo się staracie? -
Ja dziś mam hematologa. Tego, co ostatnio. Może zleci jeszcze jakieś badania. Wysyłajcie mi dobre myśli, żebym jej nie udusiła🙏
Edit: 8 dc i mam sluz jak w 2 fazie cyklu. W 3 dc miałam 10 mm, to w 4 - 12, 5 - 14, 6 - 16, 7 - 18 😅 To co, już po ptakach a nawet ani razu na męża nie wlazlam. Jaki fakap! 👏😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 12:40
MamaStasia :), moni05 lubią tę wiadomość
-
Rucola, a czy Tobie nie wrocil okres jakos niedawno? Obys czekac nie musiala, ale moze ze dwa cykle i bedzie lepiej.
Monia kciuki mocneRucola, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Nie martw się! Uda się w końcu! Długo się staracie?
od września zeszłego roku.
tylko nie mamy reżimu w łóżku 😂😂
poprostu przestaliśmy się zabezpieczać.
narazie chcemy bez stresu na spokojnie.
mamy jeszcze dużo czasu.
akurat w tym miesiącu 2 dni przed owu się przytulaliśmy
i zaczęłam trochę nad tym myśleć, bo brzuch bolał a @ nie przyszła mimo że zawsze bez wyjątku przychodziła odrazu jak zaczynał boleć. i do tego ta senność, mimo że nie mam powodów do zmęczenia. no i narazie brak @... chodzę ciągle do łazienki bo normalnie pływam w kroku 😂😂😂
może się pośpieszyłam... niektórym testy nie pokazują odrazu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 12:25