W marcu wiosna świat do życia budzi 🌱, a w naszych brzuszkach rośnie mały ludzik 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Nosa wrote:Nieee, u mnie 🐒 dzień trzeci, od dziś wjechał Aromek. Także jedno wielkie pudlo 🙂
@Tedka, kciuki za dalsze wzrosty tempki lub ich utrzymanie. No i fajnie, że włączyłaś się w tym miesiącu do gry - 🎲🎲 zostały rzucone 🤩
@LutekPaulutek możemy sobie doradzać poczekaj lub zrob, sama siebie znasz najlepiej czy wytrzymasz 🙂 co nie zrobisz my tu pewno kciuki trzymamy!
Mocno tulę 🫂Zło_snica, Nosa lubią tę wiadomość
-
aambrozjaa93 wrote:Przyszła 🐒 nawet dzień wcześniej. Także witaj nowy cykl i mocno liczę na marzec, że tym razem się poszczęści🤞🤞
Tedka, no to szalejesz w tym miesiącu. Trzymam kciuki mocno za Ciebie 🤞 ❤️aambrozjaa93 lubi tę wiadomość
-
aambrozjaa93 wrote:Przyszła 🐒 nawet dzień wcześniej. Także witaj nowy cykl i mocno liczę na marzec, że tym razem się poszczęści🤞🤞
Przytulam kochana 🤗
U mnie jutro testowanie i tyyyyle nadziei sobie jakoś narobiłam, że az boję się widoku bieli, bo wiem, że podlanie mnie to konkretnie...aambrozjaa93 lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Przytulam kochana 🤗
U mnie jutro testowanie i tyyyyle nadziei sobie jakoś narobiłam, że az boję się widoku bieli, bo wiem, że podlanie mnie to konkretnie...
Dziękuję za wsparcie ❤️ i rozumiem Cię, też się podłamałam jak zrobiłam test w niedzielę❤️🩹 ale nie poddajemy się i walczymy 💪 trzeba mieć nadzieję i wierzyć, że kolejny cykl będzie tym szczęśliwym🍀 ale oczywiście trzymam za Ciebie mocno kciuki żebyś zobaczyła jutro dwie kreseczki 🤞🤞 -
aambrozjaa93 lubi tę wiadomość
🧬Pai-1, MTHFR
08.23r 💔 19 tc, synek
24.03.24r ⏸ -
Malina1111 wrote:Tule i wspolczuje. Pierwszy dzień okresu to dla starających się, okrutnie przykry moment:(
Bardzo dziękuję za wsparcie ❤️ faktycznie jest właśnie tak jak napisałaś 🥺❤️🩹 ale już planuje sobie nowy cykl co podnosi mnie trochę na duchu i liczę na to, że miesiąc moich urodzin przyniesie mi szczęście szczególnie, że prawdopodobnie owulację mogę mieć zaraz po nich🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2024, 22:32
Malina1111 lubi tę wiadomość
-
Przesyłam ciepły ucisk i trzymam kciuki, żeby to była ostatnia @ na najbliższe kilka miesięcy ❤️aambrozjaa93 lubi tę wiadomość
-
Tedka jeśli zapisałaś się po tak długim czasie na testowanie to zaciskam za Ciebie kciuki najmocniej jak tylko potrafię!!! 🤩🤩🤩
Ja nic nie ściemniam, małpa się rozkręciła na maksa, jak za dawnych lat, boląca i intensywna, to dobrze, bo jednodniowe misiączki mnie trochę martwiły, jednak stres zrobił swoje😬 Od jutra jedziemy z letrozolem, wizyta umówiona, może w końcu uda się podejść do 3 iui 🙏🙏🙏💪🤪aambrozjaa93, Tedka, Zło_snica, Malina1111, Kasiak89 lubią tę wiadomość
-
Nina_02 wrote:Tedka jeśli zapisałaś się po tak długim czasie na testowanie to zaciskam za Ciebie kciuki najmocniej jak tylko potrafię!!! 🤩🤩🤩
Ja nic nie ściemniam, małpa się rozkręciła na maksa, jak za dawnych lat, boląca i intensywna, to dobrze, bo jednodniowe misiączki mnie trochę martwiły, jednak stres zrobił swoje😬 Od jutra jedziemy z letrozolem, wizyta umówiona, może w końcu uda się podejść do 3 iui 🙏🙏🙏💪🤪
No to chociaż dobrze że wiadomo o co chodzi i nie ma żadnych domysłów niech to będzie porządną @, porządny cykl i porządną ciąża ) ❤️🤞
Ja to zapisałam się chyba tylko po to, żeby tu z Wami w tym po prostu uczestniczyć. Naprawdę nie liczę na cud, a już na pewno nie w sytuacji kiedy seksy były 2 dni przed owu no to jest u nas niemożliwe... Ale test sobie zrobię dawno nie robiłamChesterka1124, Malina1111 lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka wrote:No to chociaż dobrze że wiadomo o co chodzi i nie ma żadnych domysłów niech to będzie porządną @, porządny cykl i porządną ciąża ) ❤️🤞
Ja to zapisałam się chyba tylko po to, żeby tu z Wami w tym po prostu uczestniczyć. Naprawdę nie liczę na cud, a już na pewno nie w sytuacji kiedy seksy były 2 dni przed owu no to jest u nas niemożliwe... Ale test sobie zrobię dawno nie robiłam
U nas na spokojnie w tym miesiącu, bez spiny, chociaż moje libido jest zerowe 😏 nie wiem czym to może być spowodowane, może już druga faza cyklu się zaczęła... Nie wiem bo nie sprawdzam i nie liczę, nie wiem nawet kiedy 🐒 🤣
Ostatnio mąż dużo pracuje, dziecko choruje i nie mam siły na nic. Kończę semestr na studiach właśnie i mnie twrminy gonią. Nie pamiętam kiedy ostatni raz się wyspałam i wstaje codziennie połamana bo dziecko śpi na mnie 😭 musiałam się trochę wyżalić 😔 macierzyństwo jest piękne ale też i bardzo męczące, szczególnie te pierwsze lata.Tedka lubi tę wiadomość
-
Hej !
Testowałxm się dziś ( 5 marca ) i rano wyszedł test sikany . Był to 32 dzień cyklu a okres się spóźniał ,ale był to cykl z badaniem drożności HSG więc nie robiliśmy sobie zbyt wielkich nadziei a jednak zaskoczyło !
Pobiegliśmy na betę i wyszła pierwsza pozytywna beta w naszej karierze staraniowej :
53.300 ✨
Tedka, aambrozjaa93, Kasiak89, Magda_O, Murilega lubią tę wiadomość
-
Mciątko wrote:Hej !
Testowałxm się dziś ( 5 marca ) i rano wyszedł test sikany . Był to 32 dzień cyklu a okres się spóźniał ,ale był to cykl z badaniem drożności HSG więc nie robiliśmy sobie zbyt wielkich nadziei a jednak zaskoczyło !
Pobiegliśmy na betę i wyszła pierwsza pozytywna beta w naszej karierze staraniowej :
53.300 ✨start: 06.2021
10/11/12.2022 clo+ovi❌
05.2023 7/9tc💔
11.2023 6/7tc 💔 cp P
05.2024 💔 cb
MTHFR hetero, PAI hetero
Niskie APTT
PCOS, IO
Niedrożny lewy jajowód
❌
08.2024🍀🍀🍀🍀
11.10 FET 5aa
17.10 ⏸️
21.10 250,0
23.10 462,9 (84,4%)
25.10 1099,0 🎉
31.10 GS 15x7mm YS 3,8mm
08.11 CRL 0,64cm FHR+😔
15.11 CRL 1,43cm FHR 161/min❤️🩸
22.11 8+5 CRL 2,12cm
06.12 10+5 ❤️🩸
14.12 11+6 CRL 5,71cm, FHR 173/min❤️🩸
18.12 12+3 niskie ryzyka❤️ wysokie ryzyko preeklampsji
15.01 16+3 150g
-
Dziewczynki nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test (10dpo) i niestety nic, robiłam Facelle paskowy 10 i widać tylko "bielsze" miejsce gdzie powinna być kreseczka trochę smutno, ale to chyba będzie dłuższy cykl bo okres mam na 9.03 więc trzymam się tego, że jeszcze piłka w grze...
Tedka lubi tę wiadomość
-
Lutek, jeszcze jest czas, zdecydowanie 10dpo to może być za wcześnie przejrzałam wszystkie wykresy w galerii ovufriends i wiele jest sytuacji kiedy dziewczyny testowały codziennie, 9 nic, 10 nic, 11 nic, a np. 12 pozytyw you never know 🤞🤞🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2024, 06:46
aambrozjaa93, Kasiak89 lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Mnie za to zalewa tak dużo kremu, że zastanawiam się czy to nie jakaś infekcja. Może dlatego od razu kiedy on się pojawia po owulce boli mnie brzuch... nie ma cechy jakiś upławów, może odrobinę mnie szczypie skórka, ale może szczypie właśnie dlatego, że skąpana jest w takiej ilości nie wiem... Jeśli to infekcja to moje szanse spadają do -1000.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:No to chociaż dobrze że wiadomo o co chodzi i nie ma żadnych domysłów niech to będzie porządną @, porządny cykl i porządną ciąża ) ❤️🤞
Ja to zapisałam się chyba tylko po to, żeby tu z Wami w tym po prostu uczestniczyć. Naprawdę nie liczę na cud, a już na pewno nie w sytuacji kiedy seksy były 2 dni przed owu no to jest u nas niemożliwe... Ale test sobie zrobię dawno nie robiłam🧬Pai-1, MTHFR
08.23r 💔 19 tc, synek
24.03.24r ⏸ -
Tedka wrote:Lutek, jeszcze jest czas, zdecydowanie 10dpo to może być za wcześnie przejrzałam wszystkie wykresy w galerii ovufriends i wiele jest sytuacji kiedy dziewczyny testowały codziennie, 9 nic, 10 nic, 11 nic, a np. 12 pozytyw you never know 🤞🤞🤞
Muszę pooglądać te testy żeby trochę się wspomóc 🤣 tego będę się trzymać, dziękuję Ci bardzo za tą wiadomość ❤️ -
Chesterka1124 wrote:Tedka, cuda się zdarzają 🤞często kiedy się ich nie spodziewamy 😊
U nas na spokojnie w tym miesiącu, bez spiny, chociaż moje libido jest zerowe 😏 nie wiem czym to może być spowodowane, może już druga faza cyklu się zaczęła... Nie wiem bo nie sprawdzam i nie liczę, nie wiem nawet kiedy 🐒 🤣
Ostatnio mąż dużo pracuje, dziecko choruje i nie mam siły na nic. Kończę semestr na studiach właśnie i mnie twrminy gonią. Nie pamiętam kiedy ostatni raz się wyspałam i wstaje codziennie połamana bo dziecko śpi na mnie 😭 musiałam się trochę wyżalić 😔 macierzyństwo jest piękne ale też i bardzo męczące, szczególnie te pierwsze lata.aambrozjaa93 lubi tę wiadomość
🧬Pai-1, MTHFR
08.23r 💔 19 tc, synek
24.03.24r ⏸