W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Skorek ja smaruje piersi i brzuch balsamem z palmers (niestety mało regularnie, bo jestem zmarzluch i po kąpieli smarowanie się zimnym balsamem to udręka)
https://zapodaj.net/18295a9a97da7.jpg.html
Smarujemy, żeby uelastycznić skóre i zapobiec ewentualnym rozstępom 🙂
Smarowideł na rynku jest mnóstwo. Ja akurat wzięłam ten bo był na promocji 😂Cecylia lubi tę wiadomość
-
Gosia zdrówka kochana i oby to nie był covid
Przyszedł mi detektor, cóż jednak jestem za gruba aby teraz mierzyć 🙈 nie mogę znaleźć, słyszę tylko swoje 😅😅
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Olcykowa też stosowałam Palmersa. Ani jednego rozstępu w trakcie ciąży... Urodziłam i bonjour rozstępy 😂
Cecylia lubi tę wiadomość
-
A ja mam właśnie owulację. Zapomniałam już co to ból jajników.
Felinka94 lubi tę wiadomość
-
Olcykowa podziwiam, ja strasznie nie lubię się smarować 😅 moze jak juz wyjdę z domu na wizytę to wstąpię do Rosska i coś kupie
Miśka, chyba rozstępy są kwestią infywidualna, jak się mają pojawić to się pojawią, prawdę mówiąc ciężko powiedzieć czy smarowanie voś daje
Karmisz piersią? Szybciutko masz owulke
Łydzia to już mała kluseczka 😍😍
Felinka ja nie kupowałam detektora, ani o tym nie myślalam i chyba jestem z tego zadowolona bo chyba bym zwariowala i vo chwile mierzyła 😅miska122, Łydzia lubią tę wiadomość
-
Gosia zgadzam się, można się smarować i mieć milion rozstępów, można niczego nie używać i nie mieć nic. Ale smarować zawsze warto, raz że się nawilży, dwa że pomasuje, trzy że ładnie pachnie 😁
Tak karmię piersią. Też mi się wydaje szybko, ale potwierdzone na USG. Aczkolwiek moja ginekolog powiedziała, że czasem przy kp pomimo owulacji nie ma okresu. Nie wiem jak ma to działać ale zobaczymy czy małpa nadejdzie. -
Gosia ja żyłam złudzeniami, ale niestety sadła nie oszukam 🤣🤣🤣🤣 cóż będzie leżał kolejne minimum 3 tygodnie 🙈
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dziewczyny ja polecam botanicapharma olej ze słodkich migdałów do smarowania brzuszka
U mnie zero rozstępów. Oczywiście pewnie to tez kwestia genetyczna (chociaż moja mama miała rozstępy), ale nawilżanie skory napewno pomaga trochę się przed rozstępami uchronić
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Skorek, kochana.. Czułam się tak samo. I nadal czasami czuję xd na szkole rodzenia położna powiedziała że nazewnictwo 'ciąża' musiało się skądś wziąść - ciąża nam ciąży. Więc nic nie poradzisz... Tak już jest. Trzeba leżeć jak się na nic innego nie ma siły 😂
Też smaruje się palmersem. Mam masło, balsam i krem i lecę na zmianę. Mi niestety i tak wyszły rozstępy - ale nie są wielkie, co najwyżej centymetrowe. Napewno pomogło mi na swędzącą skórę brzucha i na piersiach -
Martyna33 wrote:Dziewczyny ja polecam botanicapharma olej ze słodkich migdałów do smarowania brzuszka
U mnie zero rozstępów. Oczywiście pewnie to tez kwestia genetyczna (chociaż moja mama miała rozstępy), ale nawilżanie skory napewno pomaga trochę się przed rozstępami uchronić
Ja tak samo, tylko ten olej i jest elegancja Francja 😊Martyna33 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczynki.
Wiem, że muszę Kropkowi stworzyć odpowiednie warunki do rozwoju i jak naciska przycisk: Matka,lez- no to idę leżeć, ale już nie wciśnie przycisku: Chronić łeb matki xD
A co do detektorów.
No cóż, zarzuciłam wczoraj temat mojemu. To ten na mnie wielkie oczy i mówi: Jeszcze dziecka na świecie nie ma ,a ty już będziesz jakieś detektory kupować! Poczekajmy aż urodzisz 🤣
Love my Kubuś Puchatek ❤️😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2022, 14:40
-
Karo po czym poznajesz tętno płodu?
Ten mój detektor to albo jakieś gówno zwyczajne albo nie wiem. Pokazuje mi czasami fhr dwucyfrowe (więc podejrzewam że moje) albo np 140-160 ale ja nie słyszę aby tak szybko pulsowało, raczej wolniej i to dużo...
Inna sprawa że non stop traci puls, wyłapie na 3 sekundy i ucina 🤦🏻♀️
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wiolala wrote:Skorek może mąż pomyślał o monitorze oddechu
ja planuję taki kupić bliżej porodu. Jestem panikara i wolę dmuchać na zimne.
Połączenia Freda Flinstona i Puchatka. Dwa w jednym 😅
A monitor to kupię, nawet nie będę go pytać o zdanie 😅 -
Pamiętajcie, że monitory oddechu nie nadają się do dostawek, więc tylko jak planujecie że dziecko będzie spało z dala od was. Ja o nim myślałam, ale dostawka wygrała.
szona lubi tę wiadomość
-
miska122 wrote:Pamiętajcie, że monitory oddechu nie nadają się do dostawek, więc tylko jak planujecie że dziecko będzie spało z dala od was. Ja o nim myślałam, ale dostawka wygrała.
Polecam Snuza do pieluszki 👍Karo123, Skorek lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia