W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za opinie o rozmiarówce! Zamówiłam, ale to używka na Vinted, więc zwrot chyba odpada..
oby pasowała
Z tym tęsknieniem za brzuszkiem... kocham byc w ciąży, uwielbiam rodzić. Jednak ciaża po 2 stratach pod rząd przeorała mnie psychicznie.. ja nadal się zbieram do kupy po tych moich lękach, ona ma 6 tygodni, a ja nadal widzę efekty tego strachu o nią, jak mi dopiero schodzi stres.. Nie dałabym rady chyba psychicznie być już kolejny raz w ciąży.. -
Młoda, jesteś dzielna, nie poddawaj się 💪 Zobaczysz, za kilka dni będziesz narzekać na nawał i obkładać się kapustą 😆 Iganś to przystojniak, włoski ma jakby wyszedł od fryzjera 😁 Szkoda, że my z Wielkopolski, bo by można było uskutecznić jakąś randeczkę 🤣
Mlodamezatka lubi tę wiadomość
👱♀️: 34 lata
AMH: 0,2 ng/ml ⬇️
Problem z niepękającymi pęcherzykami - częste torbiele
Niedoczynność tarczycy -> Letrox 100 👍
10.2021 - córeczka ❤️
07.2022 - wznowienie starań o drugi cud
02.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
03.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
04.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
05.2023 - przerwa
-
Nitka19 wrote:Młoda, jesteś dzielna, nie poddawaj się 💪 Zobaczysz, za kilka dni będziesz narzekać na nawał i obkładać się kapustą 😆 Iganś to przystojniak, włoski ma jakby wyszedł od fryzjera 😁 Szkoda, że my z Wielkopolski, bo by można było uskutecznić jakąś randeczkę 🤣14cs CP, ostał się 1 jajowód
2cs po operacji -
Noelle wrote:Mloda ja to za brzuchem płakałam jeszcze miesiąc po porodzie. 🙈 Dla mnie wyjęcie tego dziecia było bardzo ciężkim doświadczeniem psychicznym i czułam się pusta… Pomimo tego, że mogłam ją przytulić to chciałam czuć jej ruchy w brzuchu i nic mnie nie uszczęśliwiało. Do tego też potrzeba czasu. ☺️
Noelle lubi tę wiadomość
14cs CP, ostał się 1 jajowód
2cs po operacji -
Janinka wrote:Nitka, a skąd w Wielkopolsce, jeśli mogę spytać?👱♀️: 34 lata
10.2021 - córeczka ❤️
05.2023 - przerwa
-
Annamaria doskonale Cię rozumiem. Ciąża po stratach to ogromny strach...
Ja niestety po jednej ciąży stwierdzam, że nigdy więcej nie dam się namówić, ale pewnie mi to przejdzie... Nie tęsknię za brzuchem. W końcu mogę się normalnie poruszać, nie boli spojenie łonowe, a ten boboś nie uciska mi pęcherza tylko śpi sobie we własnym łóżeczku... Kosmos... Wolę wersję na zewnątrz brzuchaAnnamaria, szona lubią tę wiadomość
-
Justyna.Optyk wrote:Ja dziś mam kolejna wizytacje teściowej. W dodatku - umierającej teściowej, która naczytała się internetow i jej objawy to śmiertelna choroba, która zmiata ludzi w 3 dni. Trzymajcie kciuki, żebym to przeżyła, bo wiecie, może faktycznie coś ja zmieść z powierzchni tej ziemi i wcale nie oznacza, że to będzie choroba 🤣
Annamaria niestety nie pomogę, nigdy nie zamawiałam na Bonprix. A nie ma tam tabeli z wymiarami rozmiarów... ?
Dziewczyny, jestem -2kg w stosunku do wagi przed ciążą. Czuje się genialnie z tym 🤣🥰Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Justyna.Optyk wrote:Annamaria doskonale Cię rozumiem. Ciąża po stratach to ogromny strach...
Ja niestety po jednej ciąży stwierdzam, że nigdy więcej nie dam się namówić, ale pewnie mi to przejdzie... Nie tęsknię za brzuchem. W końcu mogę się normalnie poruszać, nie boli spojenie łonowe, a ten boboś nie uciska mi pęcherza tylko śpi sobie we własnym łóżeczku... Kosmos... Wolę wersję na zewnątrz brzucha
Zgadzam się w 100%
Zupełnie mi nie brakuje brzucha i tego stresu. Stres się zmienił i pozostał, ale bardzo się cieszę, że ciąża dobiegła końca.7 cs - cb
25 cs - ⏸
6t1d - jest ❤️!
12t3d - prenatalne 👧🏼
3.10.2021 r. Detonacja! ❤️
10 cs - ⏸️
12t5d - prenatalne 👶🏼
30.06.2025 r. Detonacja! ❤️
Zes*am się, a nie dam się 💪
https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html -
asiek96 wrote:Młoda Ignaś cudny 🥰 kciuki za wyjście do domu ❤️
Dziewczyny kiedy wyparzać wszystkie butelki, smoczki itp? Wcześniej, czy mogę dopiero jak wrócimy do domu? 😁
Wszystko wysterylizowałam wcześniej - a wysterylizowany laktator, butelkę ze smoczkiem i sam smoczek wzięłam ze sobą do kliniki.7 cs - cb
25 cs - ⏸
6t1d - jest ❤️!
12t3d - prenatalne 👧🏼
3.10.2021 r. Detonacja! ❤️
10 cs - ⏸️
12t5d - prenatalne 👶🏼
30.06.2025 r. Detonacja! ❤️
Zes*am się, a nie dam się 💪
https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html -
Młoda, Ignaś jest prześliczny! 🥰 Pokazałam mężowi i mówię: patrz jaki ładny chłopiec! A on: uuu 😁😁😁
Mlodamezatka lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Noelle wrote:Suszarka mam pytanie co do rozszerzania diety!
Jaki olej dodawałaś małej do posiłków? Jakiś dedykowany czy zwykły? ☺️Noelle lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Mam tak samo jak Justyna i Szona, że nie tęsknię za brzuchem. Moja ciąża oprócz pierwszego trymestru była całkiem spoko, ale pod koniec bardzo się męczyłam. W dzień nie mogłam normalnie oddychać, a w nocy przekręcić się na drugi bok. W dodatku wszystko mnie strasznie męczyło, a teraz mimo, że prawie nie śpię, to mam dużo więcej energii niż w ciąży
szona lubi tę wiadomość
👱♀️: 34 lata
10.2021 - córeczka ❤️
05.2023 - przerwa
-
Simons moja teściowa na moje oko ma wrzody albo jakiś refluks, ale wiecie, ona według dr Google ma raka żołądka, trzustki i wyrostka robaczkowego razem wzięte ! 🤣
Ktoś pisał o tym że stres blokuje laktację. Potwierdzam. Teściowa z resztą rodziny miała być wieczorem, będzie za jakąś godzinę. Szlag mnie trafił i cycki suche... -
Justyna, o kurcze 😱😱😱 nigdzie się nie spotkałam z informacją co robić w takiej sytuacji! Może jakaś kąpiel, szum morze, śpiew ptaków... 🥺🥺🥺Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
No póki co dziecko musiało zjeść modyfikowane a mąż zyskał opierdol stulecia. Nie dość, że mam do ugoszczenia 4 osoby dorosłe to nie mam żadnego sensownego obiadu, bo spodziewałam się ich na wieczór, więc ugotowałam tylko zupę + kilka przystawek (sałatka, papryczki nadziewane, tortille) no i mam obiad na jutro. Kurcze, nawet chleba nie mam jeszcze w domu a mąż ? Spał do południa. Obudziła go siostra telefonem, że już wyjeżdżają. Nie ogarniam życiówki po prostu.
Właśnie wjechał femaltiker a potem się zobaczy. Ech...
PS. Teraz mąż zapieprza z mopem po całym mieszkaniu, bo ja nie zdążyłam posprzątać. -
Justyna, kciuki, by nie zostali do samego wieczora, mam nadzieję, że rozumieją, że połóg i dadzą ci szybko trochę spokoju...! Mleko wróci, na pewno. U mnie inaczej było, stres czy napięcie czynnikami zewnętrznymi zawsze kończyły się w efekcie nerwowym i marudkującym dzieckiem..
-
Annamaria wrote:Justyna, kciuki, by nie zostali do samego wieczora, mam nadzieję, że rozumieją, że połóg i dadzą ci szybko trochę spokoju...! Mleko wróci, na pewno. U mnie inaczej było, stres czy napięcie czynnikami zewnętrznymi zawsze kończyły się w efekcie nerwowym i marudkującym dzieckiem..
A to prawda, jak nakarmilam ja ostatni raz swoim mlekiem (a wizja wizytacji teściowej już była) to Hanuszka niespokojna była. Noc też miała średnia... Ech.
PS. Moja mama też zawsze mówi, że dziecko z mlekiem wypija emocje mamy, więc szczęśliwa mama to szczęśliwy bobas. Ja będę najszczęśliwsza jak teściowa zamknie za sobą ostatnie drzwi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2021, 15:17