W październiku fiku-miku, w czerwcu dziecko w foteliku 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda podoba mi się konkluzja. Zdziwi się ten *uj, oj zdziwi 🍀
Magdalena29, Natka95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda, jesteś wspaniałą wojowniczką, mam nadzieję, że ta walka zostanie Ci wynagrodzona ❤️
Oczywiście za pozostałe dziewczyny też mocno trzymam kciuki ❤️. Kto nie walczy ten nie niańczy, musimy dać radę 🌹🌷🌹Zielone.Slonce, Magdalena29 lubią tę wiadomość
-
Magdalena aż łzy stanęły mi w oczach jak czytałam to co napisałaś. 🥺
Tak bardzo się cieszę, że tu do Was trafiłam... Że nie jestem już w tym wszystkim sama i że chociaż część z Was ma swojego chochlika, którego codziennie tak bardzo się wstydzę....
Dziękuję Wam. ❤️Magdalena29 lubi tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Dziewczyny, emocje nie są złe. Nie możecie się obwiniać za to, że je macie.
W kwestii poronienia - moja kuzynka poroniła i niby nikt nie wiedział (chociaż plotki się szybko roznoszą). Widujemy się, rozmawiamy dość często, nie ukrywam było mi bardzo trudno udawać, że nic nie wiem, nie próbować jej wspierać, czy przytulić. Ale postawiłam sobie sprawę jasno - jak będzie chciała o tym rozmawiać to powie. Na początku była to tylko informacja, kolejne spotkania przynosiły coraz więcej informacji, aż w końcu przyszedł czas, ze porozmawiałysmy o tym, opowiedziała co się stało itd. Tyle, że ja nie naciskalam. Uważam, że każdy ma swój czas przeżywania pewnych rzeczy i to on powinien decydować co i komu oraz jak powiedzieć.
Milka - emocje w Twoim przypadku są zrozumiałe. I zgadzam się z dziewczynami, ze powinnaś powiedzieć jej, ze nie jesteś w stanie wpaść w euforię i cieszyć się, bo sama jeszcze przezywasz stratę. Powinna Cie zrozumieć, tak samo jak ty nie powinnaś odbierać jej tej radości. Uwierz kochana, ze nikt nie robi tego na zlosc, nikt nie zachodzi w ciaze, bo chcę komuś w tym momencie wbić szpilkę.
P.S. Umówiłas się do psychologa?Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Dziewczyny, tak zawsze jest, nawet z głupotami, że jak coś chcemy, to wszędzie to widzimy... Myslisz - zmienić auto na X, nagle widzisz takich 10dziennie, wcześniej przez pół roku żadnego.
Przedwczoraj miałam delikatne plamienia, nie takie jak zwykle przed okresem, wczoraj zaczęło mi lecieć, ale 20% tego co normalnie, zadzwoniłam do kliniki i poprosiłam o rozmowę z moim lekarzem. Kazał dziś zrobić betę - i tak mieliśmy taki zamiar i jeśli będzie "negatywna" w czwartek przyjechać. Dał nam jakaś nadzieję, że może jakimś cudem będzie pozytywną... Dziś przed praca vitalabo. Od 14.30 nic nie robiłam tylko wyniki sprawdzałam. Mąż na 16 miał po mnie przyjechać. 15.57 wyniki. Wiadomo jakie...
Wracam do naszego miasta... Na wjezdzie, zaraz za tablica, laska w ciąży z tak krótka bluzka, że goły brzuch widać! 500m dalej kobieta z wózkiem - takim dla trojaczków. K**wa skąd w tej dziurze trojaczki... !!!
Na teraz wpiszcie mi proszę 🐒
Ale też zapiszcie na testowanie ostatniego.
Walczymy dalej!!
Wszystkim dwukreseczkowym ogromne gratulacje! I dbajcie o siebie!
A reszcie - nie poddawajcie się! Nadejdzie dzień, że wygramy!!
I... Pewnie niewiele z Was jest w okolicach mojego rocznika, a do tego zna niemiecki zespół pop. Ale... Przypomniała mi się taka piosenka, która uwielbiałam w młodości. Wlaczcie sobie na YT - to ode mnie dla nas wszystkich - bro'sis "never stop fighting"Ona+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ? -
Mało się udzielam od kilku dni, ale trawie moje emocje
Ale czytam wszystko!
Wasze emocje są mi bliskie. Wszystkie. I cieszę się, że się nimi dzielimy!
Jesteśmy bardzo dzielnymi, pięknymi i mądrymi kobietami! Wszystko będzie dobrze!
Ja czekam na okres. Powinien być dziś. Ale nie ma, ale czuję się slabo. Wczoraj na sikałam na bobka i się rozlał czekamNoelle lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
11.2019- pjp, łyżeczkowanie
02.2020- powrót do starań
07.2020- znów się nie udało
10.2020- nowa nadzieja
Neoparin, Acard, Duphaston, Euthyrox 75 -
Ja czekałam z dużą niecierpliwością na wyniki NIFTY, a dziś dostałam maila, że nie będzie wyników, bo za mało DNA dziecka w mojej krwi 🙈
Czytałam, że tak się może zdarzyć przez przyjmowanie heparyny, ale dziś się skonsultowałam się z gienekolog w Poslce i powiedziała mi, że to nie prawda, że badania tego nie potwierdzają, że pewnie źle pobrali. Nie wiem już komu wierzyć, ale mam nadzieję, że ona ma rację. Będę miała powtórne pobranie krwi w niedzielę i mam nadzieję, że pomimo heparyny, wyniki tym razem będą. Jeszcze tyle czekania, żeby się przekonać czy maluszek zdrowy 🙈
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Ja czekałam z dużą niecierpliwością na wyniki NIFTY, a dziś dostałam maila, że nie będzie wyników, bo za mało DNA dziecka w mojej krwi 🙈
Czytałam, że tak się może zdarzyć przez przyjmowanie heparyny, ale dziś się skonsultowałam się z gienekolog w Poslce i powiedziała mi, że to nie prawda, że badania tego nie potwierdzają, że pewnie źle pobrali. Nie wiem już komu wierzyć, ale mam nadzieję, że ona ma rację. Będę miała powtórne pobranie krwi w niedzielę i mam nadzieję, że pomimo heparyny, wyniki tym razem będą. Jeszcze tyle czekania, żeby się przekonać czy maluszek zdrowy 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 01:37
-
nick nieaktualny
-
Już wiem, cofam panikę. 😂
https://zapodaj.net/6e3a9b1aa5139.jpg.html
https://zapodaj.net/5a6cd3291d810.jpg.html
https://zapodaj.net/e16b946498252.jpg.html
Powiedzcie, że nie oszalałam. 🙈
Zrobiłam milion zdjęć w każdym pokoju i każdej konfiguracji świetlnej więc mam nadzieję, że też coś widzicie. 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 07:52
siuger, Okularnica_:), GrubAsia, Magdalena29, Nana_r, szona, agge, Annie1981 lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Noelle, coś przebija 😁✊✊
Noelle lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Aya, jak się czujesz? Wyszłaś już ze szpitala?Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Noelle widać kreskę - super - tak się cieszę
Dziś jest chyba najgorszy dzień w roku.
Od wczoraj jestem mocno przeziebiona - gdyby nie to że czuje smaki i zapachy to powiedziałabym że może mam nawet to cholerstwo.
Oczy pieką, kaszel, zmęczenie, ból głowy... Nie wiadomo czym się leczyć bo 2 kreski - a wiadomo że to jest teraz najważniejsze. Próbowałam wczoraj wszystkich naturalnych sposobów ale nadal nic. Czuję się strasznie - siedzę w pracy i tylko myślę o tym kiedy się położę. Myślę nawet czy by się nie zwolnić.
Ale co przed pracą. Pojechałam do labu - wchodzę a tam kuzynka męża!! Oczywiście chciałam zrobić progesteron i betę. I co zrobiłam? Morfologię .....
Bałam się że zaraz cała rodzina męża będzie widziała - a jak coś pójdzie nie tak - to co wtedy?
Ale poszłam po tym pobraniu do innego labu. Naczekalam się w drugiej kolejce ale zrobiłam badanie.
Oczywiście spóźniłam się trochę do pracy.
Ale w pracy co? Oczywiście nic nie działa. Muszę dzwonić po serwisy itd.
Coś mnie kuje w macicy - mam nadzieję, że chociaż tam wszystko ok bo to dla mnie najważniejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 08:20
-
Noelle wrote:Już wiem, cofam panikę. 😂
https://zapodaj.net/6e3a9b1aa5139.jpg.html
https://zapodaj.net/5a6cd3291d810.jpg.html
https://zapodaj.net/e16b946498252.jpg.html
Powiedzcie, że nie oszalałam. 🙈
Zrobiłam milion zdjęć w każdym pokoju i każdej konfiguracji świetlnej więc mam nadzieję, że też coś widzicie. 🙈
Widać widać. Trzymam kciuki żeby ładnie ciemniała 💚