❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Julia24 wrote:Oj, to nie wiecie jak długi wyjazd? 😓
Znam ten ból niestety. Z moim byłym narzeczonym byliśmy praktycznie cały związek (6-7 lat) na odległość. Najpierw on studiował zagranicą, a później wyjeżdżał regularnie na delegację.
Przykro mi 🫂. Z pewnością nie jest to łatwe szczególnie w trakcie starań.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
@PaulinKA
Co do zakazu starań przy 3 pecherzykach to lekarz kiedy wspomniał o stymulacji od przyszłego cyklu powiedział mi ,że najwyżej będą bliźniaki 😁 na co odpowiedziałam, że ja mam brata bliźniaka to rzekł "No to będą bliźniaki"
@Pozdrozniczka działanie było konkretne w tym cyklu 😁
@Vergeet jestem chyba uzależniona od tych testów i teraz też testuje , właśnie się wybarwia 😅
@Kałamarnica jesteś bardzo bardzo dzielna! 🥹 myślałam o Tobie i badaniu rano , cieszę się że jajowody masz drożne!
@Tarisal nie mam możliwości pójść wczesniej na monitoring. Muszę czekać do środy. Testy LH nigdy mnie nie zawodziły. Każdego miesiąca wylapywalam pik. Mam nadzieję że po prostu teraz on był jak byłam w pracy i zwyczajnie go przeoczyłam.
@siesiepy ja też mam w domu taki pokój, stoi orbitrek ciężarki, pierdolnik na pranie , kiedyś to będzie kwadrat bobasa 🥲
@Nowa tak mnie rozbawił tekst o kurniku że nie mogę 😅
@Lusia ja tam czekam na kolejne testowanko jutro rano.
Mam nadzieję że wszystko nadrobiłam bo lecicie z tematem jak burza!
Ja to się dziewczyny zastanawiam czy już przypadkiem nie jestem po owulacji. Wczoraj myślałam że z kapci wyskoczę z tego bólu jajnika , więc mogło się to zadziac właśnie wtedy, a dziś od samego rana testy owu już bledsze niż wczoraj. Także tak się tylko zastanawiam czy po prostu nie przegapiłam piku. A tak jak pisałam od piku do owulki u mnie krótki czas mija.
Dziś trochę czuje ten jajnik , ale nie tak hardcorowo jak wczoraj. Można po ludzku żyć.
Nawet wzięłam do pracy ze sobą zestaw do testowania 😄
Poserduszkowane było w tych bólach więc zobaczymy 😁kałamarnica 11, Nowa2024, Molahonkeey, Vergeet, Tarisal lubią tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
2/02/2025:
Prolaktyna 7
Tsh 1.39
Kortyzol 13.30
13dc - monitoring po letrozolu
2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
Endometrium 9mm
15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
26/02 beta 150, progesteron 22.60
01/03 beta 686 progesteron 25.70
04/03 beta 3404 progesteron 25.40
Zostań ze mną kropeczko 🍀 -
Minia000 wrote:Kałamarnica jesteś taka dzielna! Ale trochę mnie nastraszyliście dziewczyny, nie wiedziałam że badanie drożności to taki bol
Boli, bardzo. Jednak są dziewczyny, których nie boli wcale.
Mnie bardzo bolało, ale to trwa chwilę. I uważam, że warto. Często po tym się udaje.kałamarnica 11, Ana29, Molahonkeey lubią tę wiadomość
40 tc 💔
________
AMH 6,05
📅25.01 start stymulacji do in vitro
💉Menopur 75 j.m., Rekovelle 6 j.m., Orgalutran
📅 11.02 transfer 🥰 Zostań z nami Maluszku ❤️
19.02 beta 77,400 mIU/ml, progesteron 152,00 ng/ml
21.02 beta 169,000 mIU/ml (przyrost 119%)
28.02 beta 3207,000 mIU/ml, progesteron 183 ng/ml
11.03 serduszko moje, bij 🥹 -
aszin wrote:To zależy od tego, czy będzie miał kto ich na tej granicy zmienić. Ja jestem już nawet przyzwyczajona do wyjazdów, ale właśnie podczas starań one są bardzo frustrujące. Czuję, że tracimy cenny czas. 😤
Chciałam zadać niedelikatne pytanie, czy rozważaliście IUI w cyklach, w których jesteście oddaleni, ale (poza tym, że nie chce być wścibska 😅, co może nie wychodzi, bo zależy mi tu na Was!) oby to wcale nie było potrzebne! Wykres wygląda pięknie i wiem, że mówiłaś, że tak miewasz, ale oby jutrzejszy dzień był jednak tym wyjątkowym! ✨✨
Jako prowadząca wzywam wszystkie kciuki na pokład! ✊✊✊✊ @Nowa2024 możesz odprawić swoje zaklęcia, bo mamy tu jutro mieć piękne dwie kreski!!! ✊✊✊✊
Niech leci do Was pozytywna energia płynąca z różnych stron Polski i nie tylko! 🍀🍀Ana29, kałamarnica 11, aszin, Nowa2024, Molahonkeey, Vergeet, Tarisal, a_aandzela, Alicjasss lubią tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
🌼 Marzec: 1 IUI na cyklu stymulowanym Lamettą
Diagnostyka:
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia badanie
➖ IO, BMI 24.6 📉(-> Siofor 500 XR + dieta przeciwzapalna)
➖ U partnera: morfologia 8%, ale ruch postępowy szybki "a" 0% (ale już a+b 29%). HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
Julia24 wrote:Chciałam zadać niedelikatne pytanie, czy rozważaliście IUI w cyklach, w których jesteście oddaleni, ale (poza tym, że nie chce być wścibska 😅, co może nie wychodzi, bo zależy mi tu na Was!) oby to wcale nie było potrzebne! Wykres wygląda pięknie i wiem, że mówiłaś, że tak miewasz, ale oby jutrzejszy dzień był jednak tym wyjątkowym! ✨✨
Jako prowadząca wzywam wszystkie kciuki na pokład! ✊✊✊✊ @Nowa2024 możesz odprawić swoje zaklęcia, bo mamy tu jutro mieć piękne dwie kreski!!! ✊✊✊✊
Niech leci do Was pozytywna energia płynąca z różnych stron Polski i nie tylko! 🍀🍀Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Przyłączam się do kciuków, naprawdę wierzę że ten wykres się pięknie ziści na teście🤞🏻🤞🏻
Ja też sobie jutro zatestuje ale nie jestem wariatką, nie jest to moje faktyczne testowanie tylko chce sprawdzić czy ovi się już wypłukał 😀Molahonkeey, aszin lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔
4.03 ⏸️😮
12dpo- beta 15, prog 13,21
14dpo- beta 25, prog 13,21
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (ogólnie kiepskie), TenFertilON -
Uff można powiedzieć, że nadrobiłam w połowie czyli przeczytałam, ale poddaje się dziś z odniesieniem do wszystkich przepraszam, ale mam tak zły humor, że nawet staremu się oderwało za zmywarkę, jedynie co KCP mega 🤣🤣
Molahonkeey witam w klubie tak skąpej miesiaczki chyba nigdy nie miałam, na dobrą sprawę na wkładkach bym dala radę na spokojnie
Kałamarnica goferki 🥲, taki mąż to skarb, odpoczywaj i wracaj do sił
Julia24 już zawinęłam 🤞 w nogach za jutro, z rana w rękach dorzucę 😉
Aszin oczywiście za test 🤞 nich się zazieleni wątek bądź nasza prekursorkąMolahonkeey, aszin, Vergeet lubią tę wiadomość
👱♀️43
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
Wyleczony Helicobacter pylori, refluks, alergia, astma
Endometrioza wyciszona
Nieregularne cykle
• pierwsza ciąża po 4 latach starań, stracona w 12tyg., serduszko przestało bić 10-11 tydzień 💔
•2024 dwie ciążę biochemiczne kwiecień i wrzesień
👨🦰 46
•nadciśnienie ustabilizowane
•cukrzyca ustabilizowana siofor -
@Podróżniczka hahaha 🤣❤️ pozdrawiam brata w takim razie 🤣 ja TT juz mniej troche, bardziej instagram, bo na TT za dużo czasu traciłam, już wystarczy, że IG mnie wciągnie czasem za mocno 😜 Noi jakaś taka jestem wkurzona chyba na te trendy niektóre z TT, które piorą młode mózgi 🙄
@Julia24 to jak przyjdziesz z rumieńcami to będzie podejrzane 🤔❤️? Przesyłam masę pięknych i głębokich snów na dzisiaj 📦 I trzymam mocno kciuki za jutro 🍀
@meei hej ❤️
@aszin a na której granicy mąż stacjonuje jeśli można zapytać?
@Lusia @Ana29 ✊🏼🍀❤️
Ja dzisiaj wieczorem potrzebowałam trochę powspierać moje przyjaciółki z dzieciństwa - jedna ma jutro rozmowę o pracę rano do mojej firmy, a druga testuje bobo🥹✊🏼🍀 Poczytałam sobie trochę „Ten Drugi” (autobiografia księcia Harrego), pograliśmy z mężem w HeartStone i jakoś tak minął wieczór szybciutko. Dobrze, że jutro piątek, bo na weekend przyjeżdża właśnie ta jedna przyjaciółka od rozmowy o pracę w sobotę❤️ Mężu ma weekend planszówek ze znajomymi, a my relax! Wredziocha 🐒 chyba już sobie daje siana powoli, więc super 😌
Jak Wasze plany na weekend?Ana29 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
•Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
•II 2025
~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
•III 2025
⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
⏳19.03 wizyta
💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki
Drugi cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02
💌 7dpo ~ prog 17.52 ng/mL
⏸️ 9dpo ~ 09.03 💕Cześ, Kropusiu 🥹 -
Tarisal wrote:Uff można powiedzieć, że nadrobiłam w połowie czyli przeczytałam, ale poddaje się dziś z odniesieniem do wszystkich przepraszam, ale mam tak zły humor, że nawet staremu się oderwało za zmywarkę, jedynie co KCP mega 🤣🤣
Molahonkeey witam w klubie tak skąpej miesiaczki chyba nigdy nie miałam, na dobrą sprawę na wkładkach bym dala radę na spokojnie
Kałamarnica goferki 🥲, taki mąż to skarb, odpoczywaj i wracaj do sił
Julia24 już zawinęłam 🤞 w nogach za jutro, z rana w rękach dorzucę 😉
Aszin oczywiście za test 🤞 nich się zazieleni wątek bądź nasza prekursorką
Takie dni niestety też muszą być, dobra wiadomość - też trwają tylko 24 godziny ❤️Cieszę się, że chociaż KCP jakoś uśmiecha w tym dołku🤣🥹
Niech te 🐒 już się kończą i zwiastują owocny cykl 🍀
Tarisal lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02
Babsi wrote:Dobry wieczór 😊 Nie wiem ile stron dzisiaj mialam do nadrobienia. Z 8 na pewno.
Mnie boli już brzuch, więc teraz tylko czekam z niecierpliwością na okres, żeby zacząć nowy cykl.
Babsi, czy to na pewno już na 🐒? Może jest jeszcze jakaś nadzieja? 🥹Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02
Molahonkeey wrote:@Podróżniczka hahaha 🤣❤️ pozdrawiam brata w takim razie 🤣 ja TT juz mniej troche, bardziej instagram, bo na TT za dużo czasu traciłam, już wystarczy, że IG mnie wciągnie czasem za mocno 😜 Noi jakaś taka jestem wkurzona chyba na te trendy niektóre z TT, które piorą młode mózgi 🙄
@Julia24 to jak przyjdziesz z rumieńcami to będzie podejrzane 🤔❤️? Przesyłam masę pięknych i głębokich snów na dzisiaj 📦 I trzymam mocno kciuki za jutro 🍀
@meei hej ❤️
@aszin a na której granicy mąż stacjonuje jeśli można zapytać?
@Lusia @Ana29 ✊🏼🍀❤️
Ja dzisiaj wieczorem potrzebowałam trochę powspierać moje przyjaciółki z dzieciństwa - jedna ma jutro rozmowę o pracę rano do mojej firmy, a druga testuje bobo🥹✊🏼🍀 Poczytałam sobie trochę „Ten Drugi” (autobiografia księcia Harrego), pograliśmy z mężem w HeartStone i jakoś tak minął wieczór szybciutko. Dobrze, że jutro piątek, bo na weekend przyjeżdża właśnie ta jedna przyjaciółka od rozmowy o pracę w sobotę❤️ Mężu ma weekend planszówek ze znajomymi, a my relax! Wredziocha 🐒 chyba już sobie daje siana powoli, więc super 😌
Jak Wasze plany na weekend?
Po pracy jade na domówkę do kumpla z pracy razem z całą ekipą " tzw integracja pracownicza" 😁Molahonkeey lubi tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
2/02/2025:
Prolaktyna 7
Tsh 1.39
Kortyzol 13.30
13dc - monitoring po letrozolu
2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
Endometrium 9mm
15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
26/02 beta 150, progesteron 22.60
01/03 beta 686 progesteron 25.70
04/03 beta 3404 progesteron 25.40
Zostań ze mną kropeczko 🍀 -
Molahonkeey, będzie na granicy polsko-białoruskiej. W zeszłym roku był 4 miesiące, a w każdym z nich zjeżdżał do domu na jakieś 4 dni. W jeden z tych razów udało nam się zajść w ciążę 😄
Vergeet, Tarisal, Molahonkeey lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
@Mola też mam zaczęte „Ten drugi” i jakoś nie mogę dokończyć 🙈
Co do planów na weekend to jutro widzimy się ze znajomymi na planszówki, swoją drogą polecam niesamowicie „Hitster”! Tak się wciągnęliśmy że masakra! To gra związana z muzyką, jest genialna!
W sobotę oglądamy dwa domy, mamy też załatwienia związane z naprawą samochodów i jakieś takie różne objazdowe rzeczy, a w niedzielę jak pogoda dopisze to może znów górki 🤔Molahonkeey lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
4.03 ⏸️😮
Badania💉
Przynajmniej w pracy mam jutro dość luźno bo dzieciaki się pochorowały i dzisiaj było ich tylko 9, a jutro zapowiada się nawet 8 🙈
Molahonkeey lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
4.03 ⏸️😮
Badania💉
@Babsi 8 to ja miałam od południa 🤣 szleja dziewczyny, człowiek wstawia prawie i cyk 3 strony, wypakuje zmywarkę pyk 3 następne
Może to nie na małpę boli brzuch ?
@Molahonkeey a nie nie wkurzam się, bo już do skapego okresu sto teorii sobie dorobiłam w trakcie trzeba było ogarnąć obiad, pranie itd mąż miał zmywarkę wstawić, ale zapomniał i wkurzyłam się, bo musiałam ja i przerwało mi to myślenie nad 101 teoria dlaczego tak mało leci 🤣Ana29, Molahonkeey lubią tę wiadomość
👱♀️43
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
Wyleczony Helicobacter pylori, refluks, alergia, astma
Endometrioza wyciszona
Nieregularne cykle
• pierwsza ciąża po 4 latach starań, stracona w 12tyg., serduszko przestało bić 10-11 tydzień 💔
•2024 dwie ciążę biochemiczne kwiecień i wrzesień
👨🦰 46
•nadciśnienie ustabilizowane
•cukrzyca ustabilizowana siofor -
Molahonkeey wrote:Babsi, czy to na pewno już na 🐒? Może jest jeszcze jakaś nadzieja? 🥹
Wiesz jak to mówią, nadzieją umiera ostatnia.
nie chce już testować... tzn nie chcę , ale wiadomo, może sie złamię. Testowanie ma w sobie jakąś masochistyczną przyjemność w sobie... albo może ja to tylko tak oczuwam. Wiem,że będzie bolało, ale ta nadzieja przez ułamek minuty.. cudowna.
Na początku wpisalam się na testowanie na 19.01, ale przez wczesną owulację testowałam prawie tydzień wcześniej. Może jak do 19.01 nie przyjdzie @ to zatestuje jeszcze raz.
Ja wciąż nie mogę uwierzyć co to za miesiąc?!! 🤯Czy w październiku będą puste porodówki?
Codziennie wchodzę na forum z nadzieja ,że zobaczę choć jeden 🎁Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość
👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
Vergeet wrote:@Mola też mam zaczęte „Ten drugi” i jakoś nie mogę dokończyć 🙈
Co do planów na weekend to jutro widzimy się ze znajomymi na planszówki, swoją drogą polecam niesamowicie „Hitster”! Tak się wciągnęliśmy że masakra! To gra związana z muzyką, jest genialna!
W sobotę oglądamy dwa domy, mamy też załatwienia związane z naprawą samochodów i jakieś takie różne objazdowe rzeczy, a w niedzielę jak pogoda dopisze to może znów górki 🤔
Zaciekawiłaś mnie tą grą Hitster. Muszę sprawdzić.👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
Tarisal wrote:@Babsi 8 to ja miałam od południa 🤣 szleja dziewczyny, człowiek wstawia prawie i cyk 3 strony, wypakuje zmywarkę pyk 3 następne
Może to nie na małpę boli brzuch ?
@Molahonkeey a nie nie wkurzam się, bo już do skapego okresu sto teorii sobie dorobiłam w trakcie trzeba było ogarnąć obiad, pranie itd mąż miał zmywarkę wstawić, ale zapomniał i wkurzyłam się, bo musiałam ja i przerwało mi to myślenie nad 101 teoria dlaczego tak mało leci 🤣
Skąd ja to znam 😂 ja teraz nawet w trakcie okresu jeden test zrobiłam, bo jakieś takie dziwne to krwawienie były, więc musiałam się upewnić jeszcze ten jeden kolejny raz 😂
Molahonkeey, Tarisal lubią tę wiadomość
👩🏽 - 28l
👨 - 26l
👩🍼 - 2023
📆 - starania o drugie bobo od 04.2024 -
@Ana29 super, będzie okazja żeby się coś zrelaksować i oderwać głowę chociaż trochę ❤️
Przykro mi, że pracująca, ale na pewno szybko zleci 🍀
@aszin szacun! Wiem, że to zapewne nijak się ma do rzeczywistości i też nie dopytuje absolutnie, ale - oglądałam w zeszłym roku film „Zielona granica” i wstrząsnął mną przeokropnie… od tamtej pory trochę zaczęłam śledzić różne profile wolontariuszy właśnie na tej granicy, po czym stwierdziłam, że chyba za mocno mi to na głowę siada i zaczęłam mieć lekkie wątpliwości co do posiadania pełnego i prawdziwego obrazu tej sytuacji 😅 trzeba mieć mocne nerwy i mocną głowę.
Mam nadzieję, że teraz się uda 🍀❤️🩹
@Vergeet ja czytam na raty i jakoś zawsze wracam, teraz miałam przerwę od października 😌 w międzyczasie czytałam Marianke Gierszewska, ale jej książki też sobie dzielę i jakoś idealnie trafia w sedno w konkretnych etapach życia. Jak doszłam do rozdziału o „posiadaniu” dziecka odpuściłam i pewnie wrócę za jakiś czas. A na półce czeka już jej kolejna książka o macierzyństwie między innymi.
Muszę męża podpytać o tę grę, bo to jego pasja to na pewno kojarzy, a wszystko co muzyczne jakoś tak bliskie mojemu sercu to obczaje i najwyżej nam kupi 🤭 dzięki za polecajkę ❤️
Ale świetne plany, życzę samych przyjemności🥰
Teraz epidemia Cholery i Krztuśca podobno w szkołach i przedszkolach 😳?
@Tarisal hahaha! Czyli może ta zmywarka spadła Ci jak grom z jasnego nieba 🤣
@Babsi totalnie rozumiem tę masochistyczną przyjemność… czekamy na 19.01 i mam nadzieję, że jednak ta porodówka pusta nie będzie ✊🏼❤️
@Magda2025 napiszę Ci to żebyś przypadkiem nie zapomniała - jesteś w zupełności w pełni zdrowa psychicznie 🤣❤️ ja mam 🐒 średniowiecza a nadal myślę - co ona taka krótka, mimo że bolesna, może nie powinna być aż tak bolesna, a może jest taka bo jednak… 🤣 ale w głowie nastawiłam się już na kolejny piękny nowy cykl i nie mogę się już doczekać aż się skończy totalnie i będziemy działać dalej 🫢❤️Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02
⏸️ 9dpo ~ 09.03 💕Cześ, Kropusiu 🥹