X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola25 wrote:
    Właśnie mam easy home i jak was podczytywałam to były dość polecane..
    poniżej link jak mi wychodziło w zeszłym miesiącu
    https://zapodaj.net/plik-nN52VpZAY8
    Nie wiem nawet czy umiem wstawiać zdjęcia i od razu przepraszam ze zbiorczo nie umiem odpowiadać na posty ale mam nadzieję że się nauczę 🥹
    Robiąc raz dziennie łatwo przegapić pik i właśnie ci się chyba udało. 😅 Widzisz jak ci ściemniało? Pewnie jakbyś zrobiła ok 18 albo 22 to byłby pozytywny, tak myślę. :) Dobrze się barwią, tylko w dniach płodnych testuj dwa a nawet trzy razy dziennie. 😁

Ola25 lubi tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    Stymulacja 🔜luty?
    IMSI?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • Ola25 Debiutantka

Wysłany: 23 stycznia, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Robiąc raz dziennie łatwo przegapić pik i właśnie ci się chyba udało. 😅 Widzisz jak ci ściemniało? Pewnie jakbyś zrobiła ok 18 albo 22 to byłby pozytywny, tak myślę. :) Dobrze się barwią, tylko w dniach płodnych testuj dwa a nawet trzy razy dziennie. 😁

Moja dusza oszczędzacza się włącza przy testowaniu, chociaż jeśli chodzi o badania i wizyty nie oszczędzam 😂

Dziewczyny bo tak ogólnie szukałam niedawno informacji o lekarzach polecanych i jak już są to stare wątki, i tak pomyślałam że może te co by chciały podzieliły by się informacjami o lekarzach w poszczególnych miastach…
    Zrozumiem jeśli nie chcecie, bo dla każdej z nas jeden lekarz może być inny, w sensie dla jednej okaże się dobry dla innej nie ze względu na różne schorzenia.
    Jednak myślę że pomoce by było podzielić się tu jakie mamy odczucia chociażby o klinikach czy przychodniach ❤️

25 & 27 & 🐶
    7 cs ⏳
    Ona:
    Badania 2 dc:
    LH 34,02
    FSH 6,98
    Prolaktyna 7,76
    Amh 5,99
    Tarczyca 🆗
    ➡️ trombofilia wrodzona
    ❌ podejrzenie PCOS

💊ovulomed max
    W trakcie kompletowania badań

On: morfologia 13 %
  • M93 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola25 Jak raz dziennie testujesz to pik idzie przegapić. Ovulomed max zamień siebie na fertislim bo jest lepszy. Do tego dorzuć sobie ziółka ojca sroki nr 3 i zapisz się na monitoring żeby sprawdzić czy to jajko tam rośnie 😅
    Ja bez herbatki też mam późno owulację, bo widziałam po testach, że dopiero w 20 dniu coś się zadziało. Z herbatką mam 14-15 więc ona musi działać albo to tylko moja głowa 😂

Ola25, PaulinKA lubią tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024 (11tc)

PCOS.
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Aksandra o matko to faktycznie miałaś ciężki dzień, już samo siedzenie tyle godzin bez jedzenia brzmi strasznie a później jeszcze ciężka reszta dnia 🙈 plus taki że mało byłaś w pracy i kolejny plus bo następne badania odhaczone 💪 a i jeszcze widzę jeden plus- po takim ciężkim dniu to będziesz spać jak bobas!
    @Ola25 ja bym się przeszła na monitoring jednak sprawdzić czy jesteś po owulacji i czy w ogóle była, często lekarze dają z automatu w tym 15dc bo „teoretycznie” książkowo myślą że kobieta jest po owulacji, a często mamy ją nawet koło 20dc. Także ja bym się przeszła na zwykle USG do lekarza żeby sprawdzić jak sytuacja i wtedy ewentualnie wdrażać dupka. Może cykl nie jest stracony, a tak to sobie zablokujesz. No i z tych testów wynika, że mógł być PIK ale go ciut przegapiłaś 🤔
    @Mola- mnóstwo ludzi chodzi po górach z pieskami!! Zawsze się zachwycam bo to nasze marzenie 🤩
    @Ana tak, robię rano jednego sikańca i od razu uderzam na betę. I zaciekawił mnie ten suplement, który masz brać z letrozolem, ja nie miałam nic takiego, jaki to? :) pisałaś chyba że coś związane z NAC?

Co do mojego wyjścia do kina to film był przepiękny, płakałam chyba z pięć razy 😂 no i wątek staraczkowy też się pojawił! Na nim płakałam bardziej niż na zakończeniu 🙈 polecam jak lubicie takie filmy, przypomnę „Sztuka pięknego życia”.

Ola25, Nowa2024, kałamarnica 11, PaulinKA, Molahonkeey, Tortie, Tarisal lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    na luzie od 08/23
    świadome od 05/24 👶🏻
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

Cykl start 29.12🩸
    Owulacja-> 11.01 🥚

11/24-Lametta+Ovitrelle+Duphaston
    12/24-Lametta+Ovitrelle+Luteina
    01/15 Lametta + Ovitrelle+Luteina

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓

Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk)
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    @Aksandra o matko to faktycznie miałaś ciężki dzień, już samo siedzenie tyle godzin bez jedzenia brzmi strasznie a później jeszcze ciężka reszta dnia 🙈 plus taki że mało byłaś w pracy i kolejny plus bo następne badania odhaczone 💪 a i jeszcze widzę jeden plus- po takim ciężkim dniu to będziesz spać jak bobas!
    @Ola25 ja bym się przeszła na monitoring jednak sprawdzić czy jesteś po owulacji i czy w ogóle była, często lekarze dają z automatu w tym 15dc bo „teoretycznie” książkowo myślą że kobieta jest po owulacji, a często mamy ją nawet koło 20dc. Także ja bym się przeszła na zwykle USG do lekarza żeby sprawdzić jak sytuacja i wtedy ewentualnie wdrażać dupka. Może cykl nie jest stracony, a tak to sobie zablokujesz. No i z tych testów wynika, że mógł być PIK ale go ciut przegapiłaś 🤔
    @Mola- mnóstwo ludzi chodzi po górach z pieskami!! Zawsze się zachwycam bo to nasze marzenie 🤩
    @Ana tak, robię rano jednego sikańca i od razu uderzam na betę. I zaciekawił mnie ten suplement, który masz brać z letrozolem, ja nie miałam nic takiego, jaki to? :) pisałaś chyba że coś związane z NAC?

Co do mojego wyjścia do kina to film był przepiękny, płakałam chyba z pięć razy 😂 no i wątek staraczkowy też się pojawił! Na nim płakałam bardziej niż na zakończeniu 🙈 polecam jak lubicie takie filmy, przypomnę „Sztuka pięknego życia”.

Tak wnioskuję po nazwie , ale nie mam siły się zgłębiać dzis w ten produkt , choć na pewno to zrobię. Wydaje mi się ze gdybym suplementowala "zwykły" NAC to może dałoby to taki sam efekt. Ale nie będę pisać że na pewno bo nie zgłębiłam tego.
    Bol głowy nie pozwala mi dziś na czytanie o tym. Daaaawno nie miałam takiego bolu głowy, aż chcę mi się wymiotować. A jego nazwa to Miovelia Nac
    Drogie to jest bo 15 kapsułek 56 zł wszędzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia, 20:28

Luźne starania 02.2024
    Starania na poważnie 04.2024
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
    Prolaktyna z lekami w normie
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana29 wrote:
    Tak wnioskuję po nazwie , ale nie mam siły się zgłębiać dzis w ten produkt , choć na pewno to zrobię. Wydaje mi się ze gdybym suplementowala "zwykły" NAC to może dałoby to taki sam efekt. Ale nie będę pisać że na pewno bo nie zgłębiłam tego.
    Bol głowy nie pozwala mi dziś na czytanie o tym. Daaaawno nie miałam takiego bolu głowy, aż chcę mi się wymiotować. A jego nazwa to Miovelia Nac
    Drogie to jest bo 15 kapsułek 56 zł wszędzie.

Eej Ale to jest serio to samo co NAC! Ja kupiłam to przez 1 msc , potem ogarnęłam że w tej cenie mogę mieć 100 kapsułek i brać dużo większe dawki! NAC swanson na allegro około 60 zł, biorę cały miesiąc 600 mg a w dniach 3-8dc po 1800 więc nawet więcej niż mają trzy kapsułki miovelli. Poczytaj sobie dobrze i zdecyduj Kochana!

siesiepy, Vergeet, Ana29 lubią tę wiadomość

♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
    👱‍♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza (?), torbiel, która nie chce zniknąć.

Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
    🧑: przebadany, ✅

7.02 🔜HSG
  • Molahonkeey Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Vergeet zdjęcie z kadru tego filmu jest pierwszym zdjęciem jakie dodałam sobie do relacji w 2025✨ moja ocena na filmweb 10/10 i serduszko + komentarz „ Oh jaki kojący duet Pugh i Garfield. Piękny film, “obrzydliwie” życiowy.” 🥰

Vergeet lubi tę wiadomość

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    •X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    •I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe -> 28.01
    •⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV -> ok. 11.02

💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo

Pierwszy cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 13.01
  • martakam Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Vergeet nie wiem czy przeoczyłam, ale dałaś radę pójść na betę?

Laski, czy jeżeli na 6 dni przed @ boli mnie brzuch to może być oznaka jakiś problemów z hormonami np. za wysoki estrogen czy coś? Po prostu obserwuję u siebie dość szybko po owulacji objawy PMS. Piersi to już od tygodnia niemal bolą…

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia, 20:49

👩🏼 36 🧔🏻‍♂️ 36
    👦🏼 01.2020 (6 cs)
    👦🏼 08.2021 (2 cs)

Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️
  • M93 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martakam wrote:
    @Vergeet nie wiem czy przeoczyłam, ale dałaś radę pójść na betę?

Laski, czy jeżeli na 6 dni przed @ boli mnie brzuch to może być oznaka jakiś problemów z hormonami np. za wysoki estrogen czy coś? Po prostu obserwuję u siebie dość szybko po owulacji objawy PMS. Piersi to już od tygodnia niemal bolą…

Mnie w sierpniu od 4DPO bolały cycki, 8 DPO były bóle okresowe, a 10 DPO dwie kreski 😜 może to jakieś znaki??? 😅

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024 (11tc)

PCOS.
  • Hopex2 Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo testów 🤣

https://vm.tiktok.com/ZNeESE2PQ/

M93, Ana29, Nowa2024 lubią tę wiadomość

👩27👨29 kitku 🐈 2022
    Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch

Starania od 06.24

Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.

Podstawowe badania w normie 😌
    Październik: Clo+ovitrelle+duphaston -pęcherzyk 21 mm❌
    Listopad: clo+ovitrelle+ duphaston+Acard pęcherzyk 22 mm ❌
    Grudzień: Clo+ Ovitrelle+ Duphaston ❌
    Styczeń:Clo+Utrogestan
    Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️Soon: HSG, histeroskopia ✊🌸
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet - chyba sobie obejrzę ten film!

Dziewczyny a propos #suplementów - czy ja mogę przy moim PCOS brać przez cały cykl NAC 1200mg/dobę, czy to będzie przeginka? 😁
    Zamówiłam sobie preparat Prenacaps ovi (ForMeds), który ma w jednej porcji 2000mg inozytolu i 600mg NAC. A teraz się zastanawiam, czy mogę sobie brać dwie porcje dziennie przez cały cykl. Nie umiem znaleźć sensownej odpowiedzi w internetach.

Hopex - ja dopiero przyjrzałam się Twojemu avatarowi i dojrzałam tego cudnego kota! 🐱 😍 cóż to za rasa?

Vergeet, Hopex2 lubią tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • AMH 5.04 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅

10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
    01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki, udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
    02.25 powrót do stymulacji owulacji 🙏
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha tak jest 😂

Luźne starania 02.2024
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopex2 wrote:
    Apropo testów 🤣

https://vm.tiktok.com/ZNeESE2PQ/
    To w 100 % ja 🤣🤣

Wgl laski chyba przegapiłam pik albo nie wiem już co… może jakieś bardziej doświadczone kobietki się wypowiedzą.

https://zapodaj.net/plik-zO44UFi3ub
    Na podstawie Waszych podpowiedzi ten pik, który jest oznaczony w aplikacji nie do końca nim jest. Plus ta wartość 0,98 jest stosunkowo niska. Myślicie, że go przegapiłam czy nawet go nie było? Dodatkowo dzisiaj wieczorem zrobiłam kolejny, ale już kreska blednie, zapomniałam go wrzucić do aplikacji.

Hopex2 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
    AMH - 2,44 (12.2024)
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Ana ja na początku też kupiłam to bo czytałam że polecane, a później tak jak @PaulinKA zobaczyłam że można kupić inny NAC który się lepiej opłaca. P.S nie chce nic mówić ale ten cykl był pierwszym, w którym przez cały cykl biorę 600mg NAC 😂
    @Mola lepiej bym tego nie ujęła, naprawdę idealnie podsumowałaś ten film 💖
    @martakam jutro rano się wybieram :)

PaulinKA, Molahonkeey lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    na luzie od 08/23
    świadome od 05/24 👶🏻

Cykl start 29.12🩸
    Owulacja-> 11.01 🥚

Badania💉

Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk)
  • Hopex2 Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Vergeet - chyba sobie obejrzę ten film!

Dziewczyny a propos #suplementów - czy ja mogę przy moim PCOS brać przez cały cykl NAC 1200mg/dobę, czy to będzie przeginka? 😁
    Zamówiłam sobie preparat Prenacaps ovi (ForMeds), który ma w jednej porcji 2000mg inozytolu i 600mg NAC. A teraz się zastanawiam, czy mogę sobie brać dwie porcje dziennie przez cały cykl. Nie umiem znaleźć sensownej odpowiedzi w internetach.

Hopex - ja dopiero przyjrzałam się Twojemu avatarowi i dojrzałam tego cudnego kota! 🐱 😍 cóż to za rasa?
    To Ragdoll, chciałabym mieć tak wywalone, jak ten kot 😂
    IMG-0996.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia, 21:23

Molahonkeey, kałamarnica 11, Tarisal, Vergeet, Nowa2024 lubią tę wiadomość

👩27👨29 kitku 🐈 2022
    Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch

Starania od 06.24

Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.

Podstawowe badania w normie 😌
    Październik: Clo+ovitrelle+duphaston -pęcherzyk 21 mm❌
    Listopad: clo+ovitrelle+ duphaston+Acard pęcherzyk 22 mm ❌
    Grudzień: Clo+ Ovitrelle+ Duphaston ❌
    Styczeń:Clo+Utrogestan
    Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️Soon: HSG, histeroskopia ✊🌸
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, chyba mnie przekonałyście? Jaki nac polecacie? 😊

Vergeet lubi tę wiadomość

Luźne starania 02.2024
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3
  • M93 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saferka Mi się wydaje, że jesteś już po Piku

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024 (11tc)

PCOS.
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saferka wrote:
    To w 100 % ja 🤣🤣

Wgl laski chyba przegapiłam pik albo nie wiem już co… może jakieś bardziej doświadczone kobietki się wypowiedzą.

https://zapodaj.net/plik-zO44UFi3ub
    Na podstawie Waszych podpowiedzi ten pik, który jest oznaczony w aplikacji nie do końca nim jest. Plus ta wartość 0,98 jest stosunkowo niska. Myślicie, że go przegapiłam czy nawet go nie było? Dodatkowo dzisiaj wieczorem zrobiłam kolejny, ale już kreska blednie, zapomniałam go wrzucić do aplikacji.
    Obstawiałabym że ten pik gdzieś tam był między tymi przedostatnimi testami ale go nie wyłapałaś, myślę że już po Piku :)

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    na luzie od 08/23
    świadome od 05/24 👶🏻

Cykl start 29.12🩸
    Owulacja-> 11.01 🥚

Badania💉

• Saferka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Obstawiałabym że ten pik gdzieś tam był między tymi przedostatnimi testami ale go nie wyłapałaś, myślę że już po Piku :)
    To dobra informacja, bo akurat chłop ma zmiany po 24h🤣

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
    AMH - 2,44 (12.2024)
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana29 wrote:
    No dobra, chyba mnie przekonałyście? Jaki nac polecacie? 😊
    Ja posłuchałam naszej sexmasterki, znaczy researcherki @Julia (😂💖) i zamówiłam z NowFoods :)

Ana29 lubi tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    na luzie od 08/23
    świadome od 05/24 👶🏻

Cykl start 29.12🩸
    Owulacja-> 11.01 🥚

Badania💉

‹‹ 180 181 182 183 184
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ