❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Vergeet wrote:Ja posłuchałam naszej sexmasterki, znaczy researcherki @Julia (😂💖) i zamówiłam z NowFoods
Julka, ale masz piękne przydomki 😅🩷
Oki ! Zamawiam więc, no i co, pójdę na całość chyba i będę go stosować w takiej dawce jak Ty 😁Vergeet lubi tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
M93 wrote:Mnie w sierpniu od 4DPO bolały cycki, 8 DPO były bóle okresowe, a 10 DPO dwie kreski 😜 może to jakieś znaki??? 😅
Tylko u mnie co jakiś czas trafiają się takie cykle, że te objawy PMS są dość szybko…👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
martakam wrote:Tylko u mnie co jakiś czas trafiają się takie cykle, że te objawy PMS są dość szybko…
Też tak miałam i po wykonaniu różnych badań hormonalnych wyszły odhyly. Brałam tabletki anty, po odstawieniu przez parę miesięcy było ok.
Najlepiej wykonać badania 😃 Twoje objawy mogą o czymś świadczyc, ale wcale nie muszą czego Ci życzę 🍀 -
Ana29 wrote:Julka, ale masz piękne przydomki 😅🩷
Oki ! Zamawiam więc, no i co, pójdę na całość chyba i będę go stosować w takiej dawce jak Ty 😁Ana29 lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
na luzie od 08/23
świadome od 05/24 👶🏻
z pomocą medyczną od 11/24 💉
Cykl start 29.12🩸
Owulacja-> 11.01 🥚
11/24-Lametta+Ovitrelle+Duphaston
12/24-Lametta+Ovitrelle+Luteina
01/15 Lametta + Ovitrelle+Luteina
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk) -
Jeszcze ja na dobranoc z weną:
✨W lutym zacne będą gody, a w listopadzie odejdą wody💦
✨W lutym będą szybkie seksy, a jesienią małe beksy.
✨Luty zimnym jest miesiącem, a listopad będzie z brzdącem. 👶
✨W lutym dużo się kochamy, jesienią będą z nas super mamy!Vergeet, Tarisal lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• AMH 5.04 ng/mL ✅
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87
• 11.23 morfologia 4.5%✅
• 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki, udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
02.25 powrót do stymulacji owulacji 🙏 -
Wszystkie zapisane! Już mamy dużą konkurencję, wybór będzie ciężki 🤔
❗️Zapraszam do dawania propozycji do jutra wieczorem, na weekend stworzę ankietę żeby każdy mógł na spokojnie zagłosować do końca niedzieli ❗️
Ale że aż do 30.01 mamy piękną testującą ekipę to założę pewnie na ostatnią chwilę wątekPaulinKA, kałamarnica 11, Ana29 lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
na luzie od 08/23
świadome od 05/24 👶🏻
Cykl start 29.12🩸
Owulacja-> 11.01 🥚
Badania💉
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk) -
Trudno będzie wybrać! Wszystkie są super 😁😁
Dziewczyny poszłam za ciosem, zamówiłam ten NAC z waszego polecenia i jeszcze dodałam do koszyka zioła ojca sroki. Jak to mówią tonący brzytwy się chwyta 🙈 i jeszcze taki słodki zaparzacz do tych ziółek, żeby umilić sobie ten czas 😅Vergeet lubi tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
Ana29 wrote:Trudno będzie wybrać! Wszystkie są super 😁😁
Dziewczyny poszłam za ciosem, zamówiłam ten NAC z waszego polecenia i jeszcze dodałam do koszyka zioła ojca sroki. Jak to mówią tonący brzytwy się chwyta 🙈 i jeszcze taki słodki zaparzacz do tych ziółek, żeby umilić sobie ten czas 😅🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
na luzie od 08/23
świadome od 05/24 👶🏻
Cykl start 29.12🩸
Owulacja-> 11.01 🥚
Badania💉
martakam wrote:Tylko u mnie co jakiś czas trafiają się takie cykle, że te objawy PMS są dość szybko…
Ja odkąd jem kapsułki z olejem z wiesiołka nawet nie wiem co to pms, a kiedyś miałam straszny. Teraz jestem szczęśliwym człowiekiem bez pms i okres mam prawie bezbolesny 🥹 a i sluz mam po nich super, minęła mi era posuchy w dni plodne. także może spróbujesz? Może u Ciebie też tak będzie?
Tylko to się przyjmuje tylko do owulacji w razie czegoLuźne starania 02.2024
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
Mamy dzisiaj na maksa załatany dzień, ale tylko chciałam jeszcze przed spaniem napisać, że jestem z Ciebie mega dumna @Aksandra, że tak działacie!! 💪🔥 Wiem, że to trudne i musisz ogarniać tak nowe, nieznane tematy, ale głęboko wierzę, że takie drążenie doprowadzi Was do tego pięknego celu! ❤️
Czekamy w takim razie na wyniki i wizytę u lekarki prowadzącej! ✊ Co do wątroby, to nie wiem, czy bierzesz NAC, ale on polecany jest również właśnie przy przyjmowaniu wielu leków, żeby chronić wątrobę (nawet do detoksykacji jest używany, wgl bardzo ciekawa, ciągle zadziwiająca mnie substancja).
@Ola25 hej 🤗. Mądre rzeczy @M93 Ci napisała. Warto zastąpić ten Ovulomed max Feritismem. Ziółka też super sprawa.
A propos ziółek to zamówiłam @Siesiepy te o których mi napisałaś ☺️. Będę testować!
Coś dawno nic nie słyszałam od @Chesterki i @Marysia996! Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze dziewczyny! 🫶
@Vergeet rano chcę tu widzieć piękne zdjęcia testów!! Masz ich tyle, to niech pocieszą nasze oczy!! 😁💕Ana29 lubi tę wiadomość
💃30 lat🕴️35 lat
🍀10cs o pierwsze bobo! 👶
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza
❌ IO, BMI 25.8, hiperplolaktynemia czynnościowa, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml -
Vergeet wrote:Ah nie ma to jak wieczorno-nocny szał zakupów 😂
Najlepiej się je wtedy robi - jeszcze z ciepłego łóżka 🥹Luźne starania 02.2024
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
@ Hopex2 futrzak boski wyszłabym podrapana, zasmarkana i kichająca, ale bym normalnie się nie oderwała od niego 🥰🥰
@Aleksandra widzę dzień pełen wrażeń, współczuję tego głodu i stresu przy przekładaniu badań szczególnie, że info mogli dać online jak rezerwowalas badanie, polecam kostkę ciemnej czekolady na uzupełnienie sił po tym jak wampiry tyle krwi Ci ściągnęły 😉 należy się jakiś bonus
@Nowa2024 z takim szefem wszystko jest łatwiejsze, a mówiąc szczerze to też tęskniłam dziś za Twoja relacją od doktorka, ale jutro nadrobimy 😉🤣
@Julia24 boskieeee podejście jak wyrzucają drzwiami, wbijaj oknem, jak oknem się nie da to szukaj wejścia dla psa mysiej norki czy świetlika w dachu, z taką Mamą dzieciątko będzie zaradne, szczęśliwe i dobrze zaopiekowane, widzę jak walczysz i liczę, że jednak zaraz nie będzie trzeba jak za "parę dni" sikniesz na patyk ❤️
@Magda też jestem tu nowa dołączyłam na początku miesiąca, staram się zapamiętywać ważniejsze wydarzenia w życiu dziewczyn, często mi to nie wychodzi, bo jeszcze się gubię, ale wiem że to są mega mile, ciepłe osoby, które pomogą i doradza jak tylko będą mogły, to, że nie masz takiego doświadczenia to dzięki siłę wyższej czy w co wierzysz i z całego serca Ci życzę obyś nie musiała tej wiedzy mieć, odniosę się do siebie też nie znam procedur in vitro tych szczegółowych procedur np doboru plemników, ale dodatkowej presji nie czuje poprostu zaciskam kciuki żeby poszło wszystko dobrze, żeby już dziewczyny nie miały pod górkę jeszcze z kłodami pod nogi
@Vergeet też obstawiam, jak reszta, że jedyne badanie na ktore za 2 tygodnie rozłożysz nogi to usg kropka ❤️🤣 czekam rano na test znów wyraźniejszy niż dziś i oczywiście betę jak pójdziesz 🤞🤞
@Misiula ten tekst o rozkladaniu nóg mnie powalił, leżę I kwiczę 🤣🤣🤣
@ siesiepy jak idzie redukcja winka ?
P.S nie pamiętam kto pisał, ale pierzyna u mnie też funkcjonuje szczególnie zimą 🤭 Warmia-Mazury
Nie dołącze do KCP i aż smutno 😭 cytologia z września niestety z drobnym stanem zapalnym muszę czekać do maja
To już chyba standard, że nadrabiam jak śpicie smacznie. -