❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda2025 wrote:U mnie dziś tak się prezentuje:
https://zapodaj.net/plik-HmhXfq5KNM
Czyli chyba owulacja już jest blisko, ale żeby nie było za kolorowo to z moim mam napięta atmosferę 🤡
Kochana proszę się ładnie pogodzić w łóżku 🙊☺️♥️Molahonkeey, Vergeet, Nowa2024, Magda2025 lubią tę wiadomość
-
agusia91 wrote:Hej wczoraj robiłam betę 10 dni po transferze 14,300 mIU/ml lekarz kazał mi zrobić jeszcze w poniedziałek i zobaczyć czy rośnie . Miała któraś taki niski wynik ?
Kochana, nie wiem niestety jak się ma jednorazowy wynik bhcg po transferach. Co mogę Ci powiedzieć:
- wiem, że w sekcji starające się z pomocą medyczną jest cały wątek o tym: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/statystyki-beta-hcg,13144.html
- najważniejsze są przyrosty i polecam je sprawdzać na tej stronie: https://www.wantbaby.info/calculators/beta-hcg-levels?link=pages
Trzymam kciuki! ✊🍀Molahonkeey lubi tę wiadomość
💃30 lat🕴️35 lat
🍀10cs o pierwsze bobo! 👶
🗓️ Plan działania:
??/02/25 Sono- HSG
07/02/25 wizyta w klinice u nowego lekarza prowadzącego
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza
❌ IO, BMI 25.8 (-> metformina + dieta)
❌ U partnera znacznie obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4% (-> worek supli)
☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml -
@Nowa @Babsi to naprawdę piękne co piszecie, że ta internetowa "przyjaźń" jest taka prawdziwa i szczera... 💖 Powiem wam, że jak wizualizowalam sobie moment zobaczenia dwóch kresek to wydawało mi się, że będę płakać. Natomiast nie uroniłam na razie ani jednej łzy, chyba trochę wciąż nie wierzę a trochę się boje, że coś się wydarzy. Także wasze wsparcie i doping jest tutaj nieoceniony, jesteście wszystkie cudowne! 🥹🥹🥹
I tak samo mocno kibicuje każdej z was, śledzę owulaki, zastrzyki, monitoringi, owulacje, wizyty, badania no po prostu GO GIRLS po marzenie!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻Diancia99, Alicjasss, Nowa2024, kałamarnica 11, aszin, Molahonkeey, PaulinKA, Julia24 lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle+Luteina
22.01 ⏸️
24.01 (13dpo)- beta 18 🥹
26.01- beta 29
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓
Letrox 50, Siofor 1000 -
Alicjasss wrote:Kochana proszę się ładnie pogodzić w łóżku 🙊☺️♥️
Alicjasss, Molahonkeey lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle+Luteina
22.01 ⏸️
24.01 (13dpo)- beta 18 🥹
26.01- beta 29
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓
Letrox 50, Siofor 1000 -
Vergeet wrote:@Nowa @Babsi to naprawdę piękne co piszecie, że ta internetowa "przyjaźń" jest taka prawdziwa i szczera... 💖 Powiem wam, że jak wizualizowalam sobie moment zobaczenia dwóch kresek to wydawało mi się, że będę płakać. Natomiast nie uroniłam na razie ani jednej łzy, chyba trochę wciąż nie wierzę a trochę się boje, że coś się wydarzy. Także wasze wsparcie i doping jest tutaj nieoceniony, jesteście wszystkie cudowne! 🥹🥹🥹
I tak samo mocno kibicuje każdej z was, śledzę owulaki, zastrzyki, monitoringi, owulacje, wizyty, badania no po prostu GO GIRLS po marzenie!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻Vergeet lubi tę wiadomość
26l💁🏻♀️& 29l🙋🏻♂️ & 😺Melka
05.12.2020r.🤵🏻♂️👰🏻♀️
*Alergik
*Początki astmy?
💊Kwas foliowy, wit. D
Starania o 1 🤰🏻:
🌸 Na luzie: 09.24r.
🌸 Na poważnie 11.24r.
⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
⌛ Zapisać się do lekarza -
Vergeet wrote:@Nowa @Babsi to naprawdę piękne co piszecie, że ta internetowa "przyjaźń" jest taka prawdziwa i szczera... 💖 Powiem wam, że jak wizualizowalam sobie moment zobaczenia dwóch kresek to wydawało mi się, że będę płakać. Natomiast nie uroniłam na razie ani jednej łzy, chyba trochę wciąż nie wierzę a trochę się boje, że coś się wydarzy. Także wasze wsparcie i doping jest tutaj nieoceniony, jesteście wszystkie cudowne! 🥹🥹🥹
I tak samo mocno kibicuje każdej z was, śledzę owulaki, zastrzyki, monitoringi, owulacje, wizyty, badania no po prostu GO GIRLS po marzenie!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
A jak reakcja męża na dwie kreski? 😍Vergeet lubi tę wiadomość
🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
27.01.2025 punkcja 🤞🤞🤞 -
@Vegreet ja myślałam,że jak zobaczę dwie kreski to będę biegała i krzyczała jak szalona ze szczęścia.
A była radość, ale bardzo spokojna. Każdy dzień był najpiękniejszym z mojego życia. Chodziłam na spacery z moim psem i pochłaniałam każdą sekundę spokojnej, blogiej radosci.
Byłam taka spokojna....
Teraz moja mała gwiazdką świeci nad nami i wierzę ,że będzie mi dane to przeżyć ponownie i znowu myślę, że tym razem rozniesie mnie euforia...to się okaże.
Życzę Ci spokojnej , radosnej i nudnej ciąży. Niech maleństwo rośnie powolutku i zdrowiutko. A Ty raduj tak jak chcesz 😀 nie ma reguły na ten momentNowa2024, aszin, Molahonkeey, PaulinKA, Vergeet, Tarisal lubią tę wiadomość
👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
Babsi wrote:@Vegreet ja myślałam,że jak zobaczę dwie kreski to będę biegała i krzyczała jak szalona ze szczęścia.
A była radość, ale bardzo spokojna. Każdy dzień był najpiękniejszym z mojego życia. Chodziłam na spacery z moim psem i pochłaniałam każdą sekundę spokojnej, blogiej radosci.
Byłam taka spokojna....
Teraz moja mała gwiazdką świeci nad nami i wierzę ,że będzie mi dane to przeżyć ponownie i znowu myślę, że tym razem rozniesie mnie euforia...to się okaże.
Życzę Ci spokojnej , radosnej i nudnej ciąży. Niech maleństwo rośnie powolutku i zdrowiutko. A Ty raduj tak jak chcesz 😀 nie ma reguły na ten moment
Oczywiście, że będzie dane ci przeżyć to ponownie 😍🤞Vergeet lubi tę wiadomość
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
🍼Starania od 06.2023
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
27.01.2025 punkcja 🤞🤞🤞 -
Julia24 wrote:Właśnie też miałam pisać 😁 Niech dostanie i ona od nas🎊🎉!! 💕
Czekamy teraz na takie wyniki naszej drużyny IVF!!! 🥹🥹
@Insane jak pierwszy zastrzyk? 🤗
@Tarisal zazdroszczę takich laboratoriów! Mi nikt nigdy nie zadał pytania odnośnie zachowania higieny badania 🙄. Co najwyżej, czy jestem na czczo 🤣.
Wieczorem dopiero 😉 koło 19:00. I to aż dwa 🙈Nowa2024, Saferka, Misiula, Aksandra lubią tę wiadomość
40 tc 💔
________
AMH 6,05
📅25.01 start stymulacji do in vitro
💉Menopur 75 j.m.
💉Rekovelle 6 j.m.
💉Orgalutran
📅30.01 pierwszy monitoring -
@Kałamarnica Doskonale to rozumiem, bo sama też lubię spędzać czas z ludźmi, ale mimo wszystko najlepiej czuję się w domowym zaciszu pod kocem 🤣 I super, że wyjście się udało! Reset głowy jest potrzebny 😍
@Vergeet Mężczyźni są kochani w swoich drobnych gestach, nie są zbyt wylewni słownie, ale za to my kobiety dostrzegamy małe rzeczy a to bardzo cieszy! 🩷
@Nowa! Masz tak wspaniałego lekarza, że nie masz powodów do obaw. Jesteś w dobrych rękach🩷
@Misiula trzymam kciuki! Cały czas mocno!🍀
@Paulinka super, że u przyjaciółki wszystko w porządku Niedługo Wasze szkraby będą razem dorastać 🍀
@Molahonkeey Tak czy siak można brać chłopa w obroty przy weekendzie 🤣
@Magda2025 Trzeba się godzić z chłopem i złe emocje zamienić w łóżku na te pozytywne
Maja jest fenomenalna 🤣 Ale jeśli to ją w jakikolwiek sposób uspokoi to czemu nie, niech chodzi na betę tyle razy ile potrzebuje
Ja szykuję obiad, chłop szykuje się na mecz, później lecę do pracy i tak zleci sobota 🤣 Życzę Wam spokojnego weekendu obfitującego w wykresowe serduszka 🩷Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 12:14
Nowa2024, kałamarnica 11, Molahonkeey, Misiula, Vergeet, PaulinKA, Tarisal lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
AMH - 2,44 (12.2024)
2025r. 🤞🏻 -
Insane wrote:Wieczorem dopiero 😉 koło 19:00. I to aż dwa 🙈
Po paru dniach już z automatu te zastrzyki będą wchodziły jak w masełko 😁💪Insane lubi tę wiadomość
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
🍼Starania od 06.2023
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
27.01.2025 punkcja 🤞🤞🤞 -
Nowa - specjalnie dla Ciebie zdjęcie serniczka, właśnie się studzi. Nie wygląda spektakularnie, ale smak wynagradza.
https://zapodaj.net/plik-LeDt8AFe4i
Jeszcze mnie kusi - i chyba zrobię do niego - polewę pistacjową. 🤤
Teraz zupa dyniowa na tapecie, a jak Mąż wróci z zakupów biorę się za roladki.
Insane - a czy 🦍 przyszedł?
Saferka - dokładnie jest tak jak piszesz 😁
I też zaczęłam obserwować Maję i czekam na kolejny wynik bety 🤞 a Twój Mąż jest sportowcem czy kibicem na tym meczu?
Molahonkeey, Nowa2024, Lusia3131 lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• AMH 5.04 ng/mL ✅
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87
• 11.23 morfologia 4.5%✅
• 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki, udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
02.25 powrót do stymulacji owulacji 🙏 -
Vergeet wrote:@M93 @Nowa jest to strasznie dziwne uczucie, niby do mnie powoli dociera ale wciąż czuję jakbym nie mówiła o sobie 🤣 tyle miesięcy tutaj gratulowalam i cieszyłam się z dwóch kresek, rosnących bet, że wysyłając moją czułam się jakby to był ktoś inny 🙈 i masz rację totalną @Nowa człowiek wierzy ale żeby się nie ranić spodziewa się tej bieli więc jak scenariusz jest inny to jest szok totalny dodam też, że nie sądziłam, że jest to takie trudne żeby trzymać język za zębami, jest tyle pokus- ktoś proponuję kawę, teściowa prosi o pomoc w przeniesieniu lodówki, u babci podchodzą koty a ja nie chcę ich głaskać, życie wystawia mnie na próby- no czuje że będzie ciężko gryźć się w język 😂
@Migotka co prawda napisałam teraz do tej mojej doktor, bo jakby nie patrzeć to pod jej ręka się udało, i chciałam zapytać o suplementację. Pogratulowała mi i dostałam odpowiedź, natomiast wciąż chce szukać innego lekarza. Jestem przerażona bo nie mam zupełnie nikogo na oku do prowadzenia ciąży 🙈
Ale dlaczego zmieniam- ogólnie to każda wizyta wyglądała podobnie, tylko USG, mierzenie pęcherzyków i endometrium, pytanie czy chce zastrzyk czy nie (uważam że sama powinna doradzić). Zleciła mi badania do zrobienia drożności i czekała po prostu aż je zrobie, nie prosiła ani razu o proga 7dpo i z góry dała luteinę, ogólnie wizyty były szybkie, często miała jakieś docinki (np jak powiedziałam że pije ACC Optima do owulacji to mnie wyśmiała). Dostałam 3 razy taką samą stymulacje bez słowa, że np muszę zrobić drożność przed kolejną więc obawiam się, że mogłabym dostawać te stymulacje w nieskończoność. Ale czarę goryczy przelała wizyta gdzie przyszłam zestresowana z wynikami nasienia i zamiast dostać rzetelne informacje jak to wygląda i co zrobić to powiedziała, że ona z tego nic nie wie i powinnam zrobić kompletne badania bo sam seminogram to za mało. Wizyty były szybkie, przerywała mi w środku zdania nieraz, nie czułam sie wysłuchana i zaopiekowana.
Oj to faktycznie dziwne traktowanie…
Kurczę mi zawsz doradzała żeby robić zastrzyk, nawet jak pęcherzyk słabo rósł i miałam wątpliwości czy odpuścić cykl to mówiła ze szkoda cyklu, ze spróbujemy go podstymulowac itp.
Aktualnie 4cs z Zivafert gdzie pęcherzyk niby pęka chociaż po pierwszym cs gdzie pojawiło się ciałko żółte tez mi już kazała na monitoringi potwierdzające pęknięcie nie przychodzić i tak naprawdę dwa cykle żyłam w niepewności a teraz w 4cs poszłam na monitoring po prostu z lux med i okazało się ze pęcherzyk który wg Pani dr pęka to nie do końca pęka prawidłowo. Zamiast cialka żółtego mam torbiel cialka żółtego i tak naprawdę ciężko stwierdzić czy jajeczko się uwolniło czy nie.
Na kolejnej wizycie pobierze mi wymazy MUCHA, zrobię cytologię i jak wyniki bd okej to drożność.
Wspominała mi tez ze jak jeszcze 3 cykle będą nieudane to będziemy zaczynać inseminacje wiec jakiś plan na mnie ma.
Sama nie wiem co myśleć… wrócę chyba do tych wizyt z monitoringiem po owulacji bo skoro chce mnie prowadzić to niech ma pewność co się dzieje z tymi pęcherzykami po owulacji a nie w ciemno zakłada ze po takiej dawcę na bank pękają👱🏼♀️ 28 lat
Endometrioza 3st.🦠
AMH 4,45
👱🏼♂️32 lata
Seminogram morfologia 1% ⛔️
Koncentracja 34,54 mln ✅
Ruch postępowy 33% ✅
Ruch całkowity 45% ✅
Fragmentacja DNA 18,61 % ⛔️
Chromatyna 20,47 % ⛔️
Test HBA 71% ⛔️
Suplementy: TenFertil ON
1-3 cs naruralnie
4-5 cs lametta + Ovitrelle
Od 6cs lametta + 2x Zivafert + 2x Gonapeptyl
🫶🏼 9 cs
02.02 testowanie
Plan 2025:
Styczeń: Wymazy MUCH + bakterio-grzybicze
Marzec/kwiecień : drożność, usunięcie torbieli, powtórzenie badań nasienia
Maj: inseminacja -
Kałamarnica Pysznie wygląda ten sernik! Mam ochotę go schrupać 🍰 I przez telefonem czuję zapach 🤣 Ani jednym, ani drugim. Sędziuje koszykówkę chociaż mnie osobiście to średnio kręci 🤣
Molahonkeey, Nowa2024, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
AMH - 2,44 (12.2024)
2025r. 🤞🏻 -
kałamarnica 11 wrote:Nowa - specjalnie dla Ciebie zdjęcie serniczka, właśnie się studzi. Nie wygląda spektakularnie, ale smak wynagradza.
https://zapodaj.net/plik-LeDt8AFe4i
Jeszcze mnie kusi - i chyba zrobię do niego - polewę pistacjową. 🤤
Teraz zupa dyniowa na tapecie, a jak Mąż wróci z zakupów biorę się za roladki.
Insane - a czy 🦍 przyszedł?
Saferka - dokładnie jest tak jak piszesz 😁
I też zaczęłam obserwować Maję i czekam na kolejny wynik bety 🤞 a Twój Mąż jest sportowcem czy kibicem na tym meczu?
Przecież piękny jest ten sernik! 😍 kocham serniczki w każdej postaci, oprócz na zimno 😁😋kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
🍼Starania od 06.2023
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
27.01.2025 punkcja 🤞🤞🤞 -
Insane wrote:Wieczorem dopiero 😉 koło 19:00. I to aż dwa 🙈
Oby weszły jak w masełko ...🤞🫣😁
Inspirując się Nowa stworzyłam własną wersję siebie przez chatGPT 🫣🤣kałamarnica 11, Insane, Molahonkeey, Nowa2024, M93 lubią tę wiadomość
👩❤️👨👶 Starania od 03/2023
💃30 lat
AMH 1,92➡️2,21 ✅
Cykle owulacyjne ✅badania hormonalne ✅
za niski testosteron❌ Kariotyp ✅
09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉❌
12/2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉❌
01/2025 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏰
🍀Start z IVF🍀
10.01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ✅
Suplementacja💊: Koenzym Q10, Melatonina, Resweratrol, ADEK ,kwas foliowy , Biosteron
🧔31 lat
05/2024 badanie nasienia ✅morfologia 8% badania hormonalne ✅ Kariotyp ✅ -
Saferka wrote:Kałamarnica Pysznie wygląda ten sernik! Mam ochotę go schrupać 🍰 I przez telefonem czuję zapach 🤣 Ani jednym, ani drugim. Sędziuje koszykówkę chociaż mnie osobiście to średnio kręci 🤣
Eee, fajnie!
Hm, ciekawe co na mnie powie chat gpt!
W ogóle - pewnie też tak macie - że wyobrażacie sobie jak każda z nas wygląda. Bo nasz mózg na podstawie naszych wypowiedzi tworzy pewne wyobrażenie w głowie, niewiadomo w sumie dlaczego takie a nie inne, ale nieważne.
No więc np ja myślałam, że Nowa ma krótkie czarne włosy i nosi okulary. A tu taka blondyna! Nie umiem mojej głowy teraz przekonać do tego hahahaha
Misiula, Vergeet, Molahonkeey, Nowa2024, aszin lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• AMH 5.04 ng/mL ✅
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87
• 11.23 morfologia 4.5%✅
• 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki, udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
02.25 powrót do stymulacji owulacji 🙏 -
@ Hopex2 🫂 Ty wiesz, więc 🫂 z całych sił
@ Ana29 może z nerwów temperatura Ci lekko podrosła, może się przegrzalas, nowy cykl przyjdzie i zaczniesz działać, ciężko, ale tylko spokój może Nas uratować 🫂
@ kałamarnica 11 dziękuję i to prawda ten dystans i ironia z nutka sarkazmu jest boski totalnie moje klimaty 😁 fajnie, że wieczór się udał, teraz smacznego obiadu i miłej atmosfery życzę i udanego weekendu
@ Vergeet progesteron zacny 😁 beta też będzie ✊️ kropuś rośnie w siłę, może okaże się łaskawszym niż "mały terorysta"Ivki 🤣 miłego I spokojnego dnia, odpoczywaj też trochę, bo widzę dzień pełen wrażeń i wizyt się szykuje ❤️
Koniecznie nowy lekarz, żebyś czuła się bezpiecznie i zaopiekowana w tym stanie, ale 1 może jeszcze ona potwierdzić, żebyś miała czas znaleźć kogoś odpowiedniego do prowadzenia ciąży
@Nowa2024 będzie dobrze, musi być ❤️❤️
@PaulinKa a sikaj na zdrowie 🤣 szkoda, żeby testy się przeterminowały 😉
@Molahonkeey to jeszcze czekamy rzeczywiście jaśniutki, o której robisz kolejny? Bo Twoja godzina piku może nie być rano tylko np o 16 , ja z reguły mam o 22, a owulacje rano, musisz poszukać tego momentu piku u siebie, później już łatwiej będzie Ci ,bo z objawami będzie się zgrywać o ile organizm psikusa nie zrobi 😉
@Julia24 😯 tak pytają w labolatorium przy szpitalu specjalistycznym, u nas w pipidowie to nawet nie pytają czy na czczo, mają wywalone w tych alabach i diagnostykach, później wstawię zdjęcie z wyników to zobaczysz informacje odnośnie biotyny jak to u mnie wygląda w labie
@ Magda2025 blisko coraz bliżej 😁
@Insane dasz radę ✊️✊️ a jak nastrój dziś? Trochę lepiej czy dalej PMS dojeżdża?
Miłej soboty
kałamarnica 11, Nowa2024 lubią tę wiadomość