X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • Alicjasss Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda2025 wrote:
    U mnie dziś tak się prezentuje:

https://zapodaj.net/plik-HmhXfq5KNM

Czyli chyba owulacja już jest blisko, ale żeby nie było za kolorowo to z moim mam napięta atmosferę 🤡

Kochana proszę się ładnie pogodzić w łóżku 🙊☺️♥️

Molahonkeey, Vergeet, Nowa2024, Magda2025 lubią tę wiadomość

• Julia24 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agusia91 wrote:
    Hej wczoraj robiłam betę 10 dni po transferze 14,300 mIU/ml lekarz kazał mi zrobić jeszcze w poniedziałek i zobaczyć czy rośnie . Miała któraś taki niski wynik ?

Kochana, nie wiem niestety jak się ma jednorazowy wynik bhcg po transferach. Co mogę Ci powiedzieć:
    - wiem, że w sekcji starające się z pomocą medyczną jest cały wątek o tym: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/statystyki-beta-hcg,13144.html
    - najważniejsze są przyrosty i polecam je sprawdzać na tej stronie: https://www.wantbaby.info/calculators/beta-hcg-levels?link=pages

Trzymam kciuki! ✊🍀

Molahonkeey lubi tę wiadomość

💃30 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

🗓️ Plan działania:
    ??/02/25 Sono- HSG
    07/02/25 wizyta w klinice u nowego lekarza prowadzącego

❌ Endometrioza otrzewnowa
    ❌ Adenomioza
    ❌ IO, BMI 25.8 (-> metformina + dieta)
    ❌ U partnera znacznie obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4% (-> worek supli)
    ☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Nowa @Babsi to naprawdę piękne co piszecie, że ta internetowa "przyjaźń" jest taka prawdziwa i szczera... 💖 Powiem wam, że jak wizualizowalam sobie moment zobaczenia dwóch kresek to wydawało mi się, że będę płakać. Natomiast nie uroniłam na razie ani jednej łzy, chyba trochę wciąż nie wierzę a trochę się boje, że coś się wydarzy. Także wasze wsparcie i doping jest tutaj nieoceniony, jesteście wszystkie cudowne! 🥹🥹🥹

I tak samo mocno kibicuje każdej z was, śledzę owulaki, zastrzyki, monitoringi, owulacje, wizyty, badania no po prostu GO GIRLS po marzenie!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Diancia99, Alicjasss, Nowa2024, kałamarnica 11, aszin, Molahonkeey, PaulinKA, Julia24 lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle+Luteina

22.01 ⏸️
    24.01 (13dpo)- beta 18 🥹
    26.01- beta 29

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓

Letrox 50, Siofor 1000
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjasss wrote:
    Kochana proszę się ładnie pogodzić w łóżku 🙊☺️♥️
    Popieram zalecenia!

Alicjasss, Molahonkeey lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle+Luteina

22.01 ⏸️
    24.01 (13dpo)- beta 18 🥹
    26.01- beta 29

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓

Letrox 50, Siofor 1000
  • Diancia99 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    @Nowa @Babsi to naprawdę piękne co piszecie, że ta internetowa "przyjaźń" jest taka prawdziwa i szczera... 💖 Powiem wam, że jak wizualizowalam sobie moment zobaczenia dwóch kresek to wydawało mi się, że będę płakać. Natomiast nie uroniłam na razie ani jednej łzy, chyba trochę wciąż nie wierzę a trochę się boje, że coś się wydarzy. Także wasze wsparcie i doping jest tutaj nieoceniony, jesteście wszystkie cudowne! 🥹🥹🥹

I tak samo mocno kibicuje każdej z was, śledzę owulaki, zastrzyki, monitoringi, owulacje, wizyty, badania no po prostu GO GIRLS po marzenie!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Wiesz że mam to samo , czekam aż mnie lekarz upewni że wszystko okey 🙈 wspieram cię bo mam to samo 🤗 przynajmniej stres ze mnie zszedł i normalnie funkcjonuje niż pierwszego dnia jak zobaczyłam 😅

Vergeet lubi tę wiadomość

26l💁🏻‍♀️& 29l🙋🏻‍♂️ & 😺Melka
    05.12.2020r.🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️

*Alergik
    *Początki astmy?

💊Kwas foliowy, wit. D

Starania o 1 🤰🏻:
    🌸 Na luzie: 09.24r.
    🌸 Na poważnie 11.24r.
    ⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
    ⌛ Zapisać się do lekarza
  • Alicjasss Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Popieram zalecenia!

O tą panią należy słuchać. Widzicie, że skończyła z dwiema kreseczkami 🤣😃😃

Nowa2024, Molahonkeey, kałamarnica 11, PaulinKA, Vergeet, Tarisal, M93 lubią tę wiadomość

• Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:

A jak reakcja męża na dwie kreski? 😍

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
    15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
    27.01.2025 punkcja 🤞🤞🤞
  • Babsi Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Vegreet ja myślałam,że jak zobaczę dwie kreski to będę biegała i krzyczała jak szalona ze szczęścia.

A była radość, ale bardzo spokojna. Każdy dzień był najpiękniejszym z mojego życia. Chodziłam na spacery z moim psem i pochłaniałam każdą sekundę spokojnej, blogiej radosci.
    Byłam taka spokojna....
    Teraz moja mała gwiazdką świeci nad nami i wierzę ,że będzie mi dane to przeżyć ponownie i znowu myślę, że tym razem rozniesie mnie euforia...to się okaże.

Życzę Ci spokojnej , radosnej i nudnej ciąży. Niech maleństwo rośnie powolutku i zdrowiutko. A Ty raduj tak jak chcesz 😀 nie ma reguły na ten moment

Nowa2024, aszin, Molahonkeey, PaulinKA, Vergeet, Tarisal lubią tę wiadomość

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babsi wrote:
    @Vegreet ja myślałam,że jak zobaczę dwie kreski to będę biegała i krzyczała jak szalona ze szczęścia.

A była radość, ale bardzo spokojna. Każdy dzień był najpiękniejszym z mojego życia. Chodziłam na spacery z moim psem i pochłaniałam każdą sekundę spokojnej, blogiej radosci.
    Byłam taka spokojna....
    Teraz moja mała gwiazdką świeci nad nami i wierzę ,że będzie mi dane to przeżyć ponownie i znowu myślę, że tym razem rozniesie mnie euforia...to się okaże.

Życzę Ci spokojnej , radosnej i nudnej ciąży. Niech maleństwo rośnie powolutku i zdrowiutko. A Ty raduj tak jak chcesz 😀 nie ma reguły na ten moment

Oczywiście, że będzie dane ci przeżyć to ponownie 😍🤞

01.2024 AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

🍼Starania od 06.2023

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    27.01.2025 punkcja 🤞🤞🤞
  • Insane Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Właśnie też miałam pisać 😁 Niech dostanie i ona od nas🎊🎉!! 💕
    Czekamy teraz na takie wyniki naszej drużyny IVF!!! 🥹🥹
    @Insane jak pierwszy zastrzyk? 🤗

@Tarisal zazdroszczę takich laboratoriów! Mi nikt nigdy nie zadał pytania odnośnie zachowania higieny badania 🙄. Co najwyżej, czy jestem na czczo 🤣.

Wieczorem dopiero 😉 koło 19:00. I to aż dwa 🙈

Nowa2024, Saferka, Misiula, Aksandra lubią tę wiadomość

40 tc 💔
    ________
    AMH 6,05
    📅25.01 start stymulacji do in vitro
    💉Menopur 75 j.m.
    💉Rekovelle 6 j.m.
    💉Orgalutran
    📅30.01 pierwszy monitoring
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Kałamarnica Doskonale to rozumiem, bo sama też lubię spędzać czas z ludźmi, ale mimo wszystko najlepiej czuję się w domowym zaciszu pod kocem 🤣 I super, że wyjście się udało! Reset głowy jest potrzebny 😍
    @Vergeet Mężczyźni są kochani w swoich drobnych gestach, nie są zbyt wylewni słownie, ale za to my kobiety dostrzegamy małe rzeczy a to bardzo cieszy! 🩷
    @Nowa! Masz tak wspaniałego lekarza, że nie masz powodów do obaw. Jesteś w dobrych rękach🩷
    @Misiula trzymam kciuki! Cały czas mocno!🍀
    @Paulinka super, że u przyjaciółki wszystko w porządku :) Niedługo Wasze szkraby będą razem dorastać 🍀
    @Molahonkeey Tak czy siak można brać chłopa w obroty przy weekendzie 🤣
    @Magda2025 Trzeba się godzić z chłopem i złe emocje zamienić w łóżku na te pozytywne :D

Maja jest fenomenalna 🤣 Ale jeśli to ją w jakikolwiek sposób uspokoi to czemu nie, niech chodzi na betę tyle razy ile potrzebuje :D

Ja szykuję obiad, chłop szykuje się na mecz, później lecę do pracy i tak zleci sobota 🤣 Życzę Wam spokojnego weekendu obfitującego w wykresowe serduszka :D 🩷

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 12:14

Nowa2024, kałamarnica 11, Molahonkeey, Misiula, Vergeet, PaulinKA, Tarisal lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
    AMH - 2,44 (12.2024)

2025r. 🤞🏻
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:

Po paru dniach już z automatu te zastrzyki będą wchodziły jak w masełko 😁💪

Insane lubi tę wiadomość

01.2024 AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

🍼Starania od 06.2023

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    27.01.2025 punkcja 🤞🤞🤞
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa - specjalnie dla Ciebie zdjęcie serniczka, właśnie się studzi. Nie wygląda spektakularnie, ale smak wynagradza. :D

https://zapodaj.net/plik-LeDt8AFe4i
    Jeszcze mnie kusi - i chyba zrobię do niego - polewę pistacjową. 🤤

Teraz zupa dyniowa na tapecie, a jak Mąż wróci z zakupów biorę się za roladki.

Insane - a czy 🦍 przyszedł? ;)

Saferka - dokładnie jest tak jak piszesz 😁
    I też zaczęłam obserwować Maję i czekam na kolejny wynik bety 🤞 a Twój Mąż jest sportowcem czy kibicem na tym meczu? :P

Molahonkeey, Nowa2024, Lusia3131 lubią tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • AMH 5.04 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅

10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
    01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki, udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
    02.25 powrót do stymulacji owulacji 🙏
  • Migotka96 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    @M93 @Nowa jest to strasznie dziwne uczucie, niby do mnie powoli dociera ale wciąż czuję jakbym nie mówiła o sobie 🤣 tyle miesięcy tutaj gratulowalam i cieszyłam się z dwóch kresek, rosnących bet, że wysyłając moją czułam się jakby to był ktoś inny 🙈 i masz rację totalną @Nowa człowiek wierzy ale żeby się nie ranić spodziewa się tej bieli więc jak scenariusz jest inny to jest szok totalny :) dodam też, że nie sądziłam, że jest to takie trudne żeby trzymać język za zębami, jest tyle pokus- ktoś proponuję kawę, teściowa prosi o pomoc w przeniesieniu lodówki, u babci podchodzą koty a ja nie chcę ich głaskać, życie wystawia mnie na próby- no czuje że będzie ciężko gryźć się w język 😂

@Migotka co prawda napisałam teraz do tej mojej doktor, bo jakby nie patrzeć to pod jej ręka się udało, i chciałam zapytać o suplementację. Pogratulowała mi i dostałam odpowiedź, natomiast wciąż chce szukać innego lekarza. Jestem przerażona bo nie mam zupełnie nikogo na oku do prowadzenia ciąży 🙈
    Ale dlaczego zmieniam- ogólnie to każda wizyta wyglądała podobnie, tylko USG, mierzenie pęcherzyków i endometrium, pytanie czy chce zastrzyk czy nie (uważam że sama powinna doradzić). Zleciła mi badania do zrobienia drożności i czekała po prostu aż je zrobie, nie prosiła ani razu o proga 7dpo i z góry dała luteinę, ogólnie wizyty były szybkie, często miała jakieś docinki (np jak powiedziałam że pije ACC Optima do owulacji to mnie wyśmiała). Dostałam 3 razy taką samą stymulacje bez słowa, że np muszę zrobić drożność przed kolejną więc obawiam się, że mogłabym dostawać te stymulacje w nieskończoność. Ale czarę goryczy przelała wizyta gdzie przyszłam zestresowana z wynikami nasienia i zamiast dostać rzetelne informacje jak to wygląda i co zrobić to powiedziała, że ona z tego nic nie wie i powinnam zrobić kompletne badania bo sam seminogram to za mało. Wizyty były szybkie, przerywała mi w środku zdania nieraz, nie czułam sie wysłuchana i zaopiekowana.

Oj to faktycznie dziwne traktowanie…

Kurczę mi zawsz doradzała żeby robić zastrzyk, nawet jak pęcherzyk słabo rósł i miałam wątpliwości czy odpuścić cykl to mówiła ze szkoda cyklu, ze spróbujemy go podstymulowac itp.
    Aktualnie 4cs z Zivafert gdzie pęcherzyk niby pęka chociaż po pierwszym cs gdzie pojawiło się ciałko żółte tez mi już kazała na monitoringi potwierdzające pęknięcie nie przychodzić i tak naprawdę dwa cykle żyłam w niepewności a teraz w 4cs poszłam na monitoring po prostu z lux med i okazało się ze pęcherzyk który wg Pani dr pęka to nie do końca pęka prawidłowo. Zamiast cialka żółtego mam torbiel cialka żółtego i tak naprawdę ciężko stwierdzić czy jajeczko się uwolniło czy nie.

Na kolejnej wizycie pobierze mi wymazy MUCHA, zrobię cytologię i jak wyniki bd okej to drożność.
    Wspominała mi tez ze jak jeszcze 3 cykle będą nieudane to będziemy zaczynać inseminacje wiec jakiś plan na mnie ma.

Sama nie wiem co myśleć… wrócę chyba do tych wizyt z monitoringiem po owulacji bo skoro chce mnie prowadzić to niech ma pewność co się dzieje z tymi pęcherzykami po owulacji a nie w ciemno zakłada ze po takiej dawcę na bank pękają

👱🏼‍♀️ 28 lat
    Endometrioza 3st.🦠
    AMH 4,45

👱🏼‍♂️32 lata
    Seminogram morfologia 1% ⛔️
    Koncentracja 34,54 mln ✅
    Ruch postępowy 33% ✅
    Ruch całkowity 45% ✅
    Fragmentacja DNA 18,61 % ⛔️
    Chromatyna 20,47 % ⛔️
    Test HBA 71% ⛔️

Suplementy: TenFertil ON

1-3 cs naruralnie
    4-5 cs lametta + Ovitrelle
    Od 6cs lametta + 2x Zivafert + 2x Gonapeptyl

🫶🏼 9 cs
    02.02 testowanie

Plan 2025:
    Styczeń: Wymazy MUCH + bakterio-grzybicze
    Marzec/kwiecień : drożność, usunięcie torbieli, powtórzenie badań nasienia
    Maj: inseminacja
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kałamarnica Pysznie wygląda ten sernik! Mam ochotę go schrupać 🍰 I przez telefonem czuję zapach 🤣 Ani jednym, ani drugim. Sędziuje koszykówkę chociaż mnie osobiście to średnio kręci 🤣

Molahonkeey, Nowa2024, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
    AMH - 2,44 (12.2024)

2025r. 🤞🏻
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Nowa - specjalnie dla Ciebie zdjęcie serniczka, właśnie się studzi. Nie wygląda spektakularnie, ale smak wynagradza. :D

https://zapodaj.net/plik-LeDt8AFe4i
    Jeszcze mnie kusi - i chyba zrobię do niego - polewę pistacjową. 🤤

Teraz zupa dyniowa na tapecie, a jak Mąż wróci z zakupów biorę się za roladki.

Insane - a czy 🦍 przyszedł? ;)

Saferka - dokładnie jest tak jak piszesz 😁
    I też zaczęłam obserwować Maję i czekam na kolejny wynik bety 🤞 a Twój Mąż jest sportowcem czy kibicem na tym meczu? :P

Przecież piękny jest ten sernik! 😍 kocham serniczki w każdej postaci, oprócz na zimno 😁😋

kałamarnica 11 lubi tę wiadomość

01.2024 AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

🍼Starania od 06.2023

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    27.01.2025 punkcja 🤞🤞🤞
  • Misiula Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:

Oby weszły jak w masełko ...🤞🫣😁

Inspirując się Nowa stworzyłam własną wersję siebie przez chatGPT 🫣🤣

kałamarnica 11, Insane, Molahonkeey, Nowa2024, M93 lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨👶 Starania od 03/2023
    💃30 lat
    AMH 1,92➡️2,21 ✅
    Cykle owulacyjne ✅badania hormonalne ✅
    za niski testosteron❌ Kariotyp ✅
    09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
    28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
    10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
    10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
    11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉❌
    12/2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉❌
    01/2025 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏰

🍀Start z IVF🍀
    10.01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ✅

Suplementacja💊: Koenzym Q10, Melatonina, Resweratrol, ADEK ,kwas foliowy , Biosteron

🧔31 lat
    05/2024 badanie nasienia ✅morfologia 8% badania hormonalne ✅ Kariotyp ✅
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saferka wrote:
    Kałamarnica Pysznie wygląda ten sernik! Mam ochotę go schrupać 🍰 I przez telefonem czuję zapach 🤣 Ani jednym, ani drugim. Sędziuje koszykówkę chociaż mnie osobiście to średnio kręci 🤣

Eee, fajnie! :D
    Hm, ciekawe co na mnie powie chat gpt!

W ogóle - pewnie też tak macie - że wyobrażacie sobie jak każda z nas wygląda. Bo nasz mózg na podstawie naszych wypowiedzi tworzy pewne wyobrażenie w głowie, niewiadomo w sumie dlaczego takie a nie inne, ale nieważne.
    No więc np ja myślałam, że Nowa ma krótkie czarne włosy i nosi okulary. A tu taka blondyna! Nie umiem mojej głowy teraz przekonać do tego hahahaha

Misiula, Vergeet, Molahonkeey, Nowa2024, aszin lubią tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • AMH 5.04 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅

10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
    01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki, udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
    02.25 powrót do stymulacji owulacji 🙏
  • Tarisal Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ Hopex2 🫂 Ty wiesz, więc 🫂 z całych sił
    @ Ana29 może z nerwów temperatura Ci lekko podrosła, może się przegrzalas, nowy cykl przyjdzie i zaczniesz działać, ciężko, ale tylko spokój może Nas uratować 🫂
    @ kałamarnica 11 dziękuję i to prawda ten dystans i ironia z nutka sarkazmu jest boski totalnie moje klimaty 😁 fajnie, że wieczór się udał, teraz smacznego obiadu i miłej atmosfery życzę i udanego weekendu
    @ Vergeet progesteron zacny 😁 beta też będzie ✊️ kropuś rośnie w siłę, może okaże się łaskawszym niż "mały terorysta"Ivki 🤣 miłego I spokojnego dnia, odpoczywaj też trochę, bo widzę dzień pełen wrażeń i wizyt się szykuje ❤️
    Koniecznie nowy lekarz, żebyś czuła się bezpiecznie i zaopiekowana w tym stanie, ale 1 może jeszcze ona potwierdzić, żebyś miała czas znaleźć kogoś odpowiedniego do prowadzenia ciąży
    @Nowa2024 będzie dobrze, musi być ❤️❤️
    @PaulinKa a sikaj na zdrowie 🤣 szkoda, żeby testy się przeterminowały 😉
    @Molahonkeey to jeszcze czekamy rzeczywiście jaśniutki, o której robisz kolejny? Bo Twoja godzina piku może nie być rano tylko np o 16 , ja z reguły mam o 22, a owulacje rano, musisz poszukać tego momentu piku u siebie, później już łatwiej będzie Ci ,bo z objawami będzie się zgrywać o ile organizm psikusa nie zrobi 😉
    @Julia24 😯 tak pytają w labolatorium przy szpitalu specjalistycznym, u nas w pipidowie to nawet nie pytają czy na czczo, mają wywalone w tych alabach i diagnostykach, później wstawię zdjęcie z wyników to zobaczysz informacje odnośnie biotyny jak to u mnie wygląda w labie
    @ Magda2025 blisko coraz bliżej 😁
    @Insane dasz radę ✊️✊️ a jak nastrój dziś? Trochę lepiej czy dalej PMS dojeżdża?

Miłej soboty

kałamarnica 11, Nowa2024 lubią tę wiadomość

• Tarisal Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ibb.co/qCmV2Cw @Julia24 tak wygląda to u mnie w labie

Julia24 lubi tę wiadomość

‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ