X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksandra wrote:
    Taaaa, myślisz że doktorek przy swojej skrupulatności i codziennych monitoringach by na to pozwolił, żeby pęcherzyki przedwcześnie pękły ?😅 O nie nie nie
    Ale rozumiem Cię doskonale, miałam identyczne schizy, natomiast lekarze trzymają rękę na pulsie 😉 moje ostatnie zastrzyki to Gonapeptyl

Haha no pewnie wszystko dokładnie obliczył, ale od rana do 22 to zdazylam z 20 razy sprawdzić tą kartkę z rozpiską od niego o której mam ten zastrzyk podać 🤣

M93 lubi tę wiadomość

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
    15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
    27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚🥹🤞🤞🤞
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dajcie spokój, bo się zarumienię. Wiadomo, że to AI i każdy wygląda najpiękniej na świecie i ma skórę najgładszą.
    Ale formę staram się trzymać i trochę nad nią pracuję, lubię sport. Aczkolwiek figurę mam po Mamie, tego nie da się ukryć. :)

Nowa - schizom mówimy stanowcze STOP 😁 jest pięknie wszystko i zgodnie z planem, nie ma co się nakręcać 🥰 już Twój doktorek wie co robi!

Nowa2024, Molahonkeey lubią tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • AMH 5.04 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅

10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
    01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki, udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
    02.25 powrót do stymulacji owulacji 🙏
  • Insane Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2024 wrote:
    Podałam sobie właśnie ostatni zastrzyk przed punkcją: Ovitrelle. I nie byłabym sobą bez załączenia kolejnej schizy czyli że mi teraz te pęcherzyki popękają przed punkcją 🤣🤣🤣

Ja przez ten fakt, że podaje się Ovitrelle na taką ilość jajek tuż przed punkcją mam mózg rozje.any 😅 po prostu nie pojmuję tego haha. Wiem, że też chyba się dostaje jakieś blokery jednocześnie, ale no mam schizę tak samo, jak Ty 😅

Nowa2024 lubi tę wiadomość

40 tc 💔
    ________
    AMH 6,05
    📅25.01 start stymulacji do in vitro
    💉Menopur 75 j.m.
    💉Rekovelle 6 j.m.
    💉Orgalutran
    📅30.01 pierwszy monitoring
  • aszin Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjasss wrote:
    Aszin mogłabyś podzielić się z jakiej hodowli macie psinkę? I czy polecasz, a jak nie to jaką byś teraz rozważyła jeśli już wiesz?
    Skończymy budowę, będzie bąbel to będziemy rozważać przyjaciela dla naszych małych Chi 😁♥️
    Wyślę zaproszenie do przyjaciółek, z takim tematem przejdziemy na priv 🤪

Babsi, Twój pies mógłby z moim przybić piątkę 🖐️ Mnie polizał po 🍒 podczas seksu, którego efektem była ciąża. Więc jakbyście się zastanawiały nad magicznym sposobem na sukces, to być może to jest właśnie to 🤣

Babsi, Diancia99, M93, Molahonkeey, Alicjasss, kałamarnica 11, Vergeet lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔 8tc
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+Luteina❌
    🔜 HSG

Przerwa w staraniach ⛔️

💉Neoparin+💊 Acard150

✨ 2025 ✨🙏
  • Tarisal Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Molahonkeey to się trafiło nam z tym cs-em 🤣 dawno nie grałam, ale pozdrów męża headshotem 🤣
    My mamy kontakt, widujemy się raz na jakiś czas, ale nie aż tak, że na śluby jeździmy, chociaż żony znam i dzieciaki, ale teraz jak już to spotkania indywualne jak ktoś z nas jest w okolicach to się odwiedzamy.
    @Nowa2024 jak napisałaś o pękających pęcherzykach to nie wiem dlaczego, ale usłyszałam dźwięk strzelającego popcornu 🤭 przepraszam musiałam to napisać 🙈 nic nie pęknie, doktorek wie co robi ✊️
    @aszin psinka świetna, piękne umaszczenie ❤️
    @PaulinKa mam te same rozkminy, a jak podam jakiś charakterystyczny szczegół, a ktoś skojarzy
    @Babsi tam są 2 siwe czyli drugą to ja 🤣 która siwa wybierasz ?🤣

Nowa2024, aszin lubią tę wiadomość

• Babsi Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Tak właśnie czuję, że chcę zaufać tej dzisiejszej babeczce 🥹. Pragnę najmocniej na świecie mieć dwójkę dzieci (kiedyś myślałam o trójce, ale no zredukowałam marzenia 😆) i wiem, że muszę o tym myśleć już teraz w mojej sytuacji. Na tą chwilę myślę, że zrobimy tak, jak powiedziała 3-4 cykle naturalne po HSG, a jak nie uda się to kwalifikacja do IVF.

Zastanawiam się tylko, czy robić to HSG w szpitalu, czy w klinice. W obu miejscach byłoby to SONO-HSG z fajną pianeczką 🧼😜. Jakoś boję się, że jeśli zrobię w szpitalu, a nie prywatnie w tamtej klinice to mogą później opóźniać mi kwalifikacją? Pewnie zrozumiecie, że mam takie obawy 😓. Mój partner mówi, że według niego tak nie będzie, ale no decyzja zależy ode mnie... 😶‍🌫️

Śledzę EndoAge od kiedy pierwszy raz w tym miesiącu o niej wspomniałyście. Muszę się przyjrzeć jej historii.

Julia z tego co opisałaś to bardzo skrupulatny lekarz. Nawet w Twoim opisie czuć, że już jej ufasz, a to jest bardzo ważne.
    Czasem to też pomaga w zajściu. Moja przyjaciółka miała duży problem po bardzo wczesnym porodzie w 25 tyg. Dlugo nie umiala zajsc w kolejną ciążę. W końcu znalazła super lekarkę, której przedewszystkim ufała i szybko zaszla w ciążę i urodziła córkę.
    Chciała jeszcze jedno dziecko, ale znowu nie wychodziło i zaczęła wątpić w tamtą lekarkę, więc znowu zmieniła i dosłownie chwilę później była w ciąży.

Umysł jest bardzo silny, czasem na nad nami kontrolę.
    Ta lekarka, z tego co napisałaś , wydaje sie być bardzo dobrym i solidnym lekarzem.

Trzymam za Was kciuki.

Julia24 lubi tę wiadomość

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Babsi Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:

Babsi, Twój pies mógłby z moim przybić piątkę 🖐️ Mnie polizał po 🍒 podczas seksu, którego efektem była ciąża. Więc jakbyście się zastanawiały nad magicznym sposobem na sukces, to być może to jest właśnie to 🤣

Hmmm ciekawe co powie na to mój facet 🤣🤣🤣

Molahonkeey lubi tę wiadomość

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Babsi Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tarisal wrote:
    @Molahonkeey to się trafiło nam z tym cs-em 🤣 dawno nie grałam, ale pozdrów męża headshotem 🤣
    My mamy kontakt, widujemy się raz na jakiś czas, ale nie aż tak, że na śluby jeździmy, chociaż żony znam i dzieciaki, ale teraz jak już to spotkania indywualne jak ktoś z nas jest w okolicach to się odwiedzamy.
    @Nowa2024 jak napisałaś o pękających pęcherzykach to nie wiem dlaczego, ale usłyszałam dźwięk strzelającego popcornu 🤭 przepraszam musiałam to napisać 🙈 nic nie pęknie, doktorek wie co robi ✊️
    @aszin psinka świetna, piękne umaszczenie ❤️
    @PaulinKa mam te same rozkminy, a jak podam jakiś charakterystyczny szczegół, a ktoś skojarzy
    @Babsi tam są 2 siwe czyli drugą to ja 🤣 która siwa wybierasz ?🤣

Ja chyba jestem na Anna 🤣🤣 chociaż obecnie mam długie włosy.
    Tarisal, nosisz okulary? Byłabyś tą drugą 😜

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    Ja przez ten fakt, że podaje się Ovitrelle na taką ilość jajek tuż przed punkcją mam mózg rozje.any 😅 po prostu nie pojmuję tego haha. Wiem, że też chyba się dostaje jakieś blokery jednocześnie, ale no mam schizę tak samo, jak Ty 😅

Haha tak, ten bloker to tzw antagonista czyli właśnie Orgalutran. I ostatni Orgalutran miałam dzisiaj o 18 a Ovitrelle o 22 i dla mnie to też jakiś paradoks jest 🤣

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
    15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
    27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚🥹🤞🤞🤞
  • Tarisal Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Babsi narazie nie, ale okulista mnie czeka, więc będę w okularach 🤪

Babsi lubi tę wiadomość

• Ivka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjasss wrote:
    Aszin mogłabyś podzielić się z jakiej hodowli macie psinkę? I czy polecasz, a jak nie to jaką byś teraz rozważyła jeśli już wiesz?
    Skończymy budowę, będzie bąbel to będziemy rozważać przyjaciela dla naszych małych Chi 😁♥️
    Mój chłop też wniósł do stołu w tym związku Ozika. Jest prześliczny, red merle.
    Ale.. nie wiem czy to kwestia wychowania .. czy rasy … nasz ma taki obłęd w oczach. Biega, wariuje, na nic nie patrzy. Za domem jak zwęszy zwierzynę to zapomnij, że go przywołasz. Aktualnie jest u teściów we wsi obok, i chyba tam zostanie na dłużej.
    Miałam trzy boksery w życiu i patrząc przez pryzmat czasu, zdecydowałabym się na 4tego przy bombelku.
    Słyszałam też, że cavalliery są cudownymi towarzyszami :)

Molahonkeey, Alicjasss lubią tę wiadomość

👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
    👨🏻87
    6cs
    21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1
    02.01 beta 10 692mlU/ml
    Update: 08.01 - serducho bije jak dzwon.
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Alicjasss hahaha chyba tak 🤣💖
    Dokładnie - po co komuś czas tracić?
    Między nami nie było takiej chemii, jak mam teraz z mężem, że tylko na siebie patrzymy i czasami już 🤯 Mój były mnie tak nie pociągał, nasze stosunki były często czysto mechaniczne, nie czułam w tym żadnych emocji większych, a to bardzo wpływa przecież na całokształt. Z jego strony to było jakby „dla odbębnienia”? Tak to odczuwałam. Nie komunikowaliśmy się, nie rozmawialiśmy na te tematy, a gdy ja próbowałam temat był zbyt śmieszny lub niepotrzebny. No chłop porażka 🤣 A ja też byłam wtedy porażka, bo bałam się odrzucenia i nie walczyłam o rzeczy ważne dla mnie, a ten aspekt jest cholernie istotny przecież w związku. Z tego co wiem - nigdy mnie nie zdradził, ale wystarczyły mi te obleśne wiadomości i propozycje, żeby przybić gwóźdź do tej 1.5 rocznej trumny życia w nieszczęściu (związek ok 4.5 roku). Ja przestałam w nim widzieć mężczyznę… a on? Jemu to wszystko było obojętne lub nie umiał o tym i wielu innych rzeczach ważnych rozmawiać. Ja niestety w porę zauważyłam, że się staczam przy nim i ważniejsze są imprezy niż nasza intymność. On często nie był w stanie na cokolwiek…

@Saferka dzięki kochana 🥹💖

@kałamarnica11 też się bardzo cieszę i staram doceniać 🥹 my czasami wracamy do naszych nauk przedmałżeńskich - dużo tego właśnie typu perełek było 🥰
    Cieszę się, że udało Ci się wyrwać z tego bagna i jesteś dzisiaj ze swoim mężem 🥹 oczywiście, że najlepszy na świecie - jest nas więcej 🤣 gatunek: mąż współdzielony hahahaha
    Seriali nie kojarzę, ale chętnie obczaję. Moje koreańskie klimaty to bardziej Alice in Bordeline i Squid Game, chociaż ten sezon teraz trochę słabszy już 😜 Co zrobisz - jest taka książka „Poradnik koreańskiej urody” czy coś takiego. Leży na półce od 10 lat, a zmarszczek przybywa 🤣

@Babsi 🥰 dokładnie, ale też dobrze, że człowiek z wiekiem chociaż mądrzeje 🤣 (przeważnie)
    Hahaha pieski mają właśnie takie akcje, ale jeszcze w trakcie pierwszego razu z mezem hahaha 🤣🥰 u nas to samo, tez z nami spi - byla nauczona inaczej, ale mąż nie mogl tego znieść 🤣

@aszin czyli mówisz że psia ślina ma czynności zapładniające 🤣❤️

@Tarisal pozdrowię oczywiście 🥰 my z mężem oboje trochę nerdy jesteśmy, sama coś pogrywam na PC lub PS, fajne są takie znajomości 💖

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    •X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    •I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe -> ⏳
    •⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV -> ok. 11.02

💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide

Pierwszy cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 13.01
  • aszin Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivka wrote:
    Mój chłop też wniósł do stołu w tym związku Ozika. Jest prześliczny, red merle.
    Ale.. nie wiem czy to kwestia wychowania .. czy rasy … nasz ma taki obłęd w oczach. Biega, wariuje, na nic nie patrzy. Za domem jak zwęszy zwierzynę to zapomnij, że go przywołasz. Aktualnie jest u teściów we wsi obok, i chyba tam zostanie na dłużej.
    Miałam trzy boksery w życiu i patrząc przez pryzmat czasu, zdecydowałabym się na 4tego przy bombelku.
    Słyszałam też, że cavalliery są cudownymi towarzyszami :)
    Mój jest za to bardzo zrównoważony, w domu głównie śpi. Nic nie niszczy, ma stosunkowo mało energii jak na tę rasę. Po dłuższym spacerze odsypia. Nie ma instynktu łowczego ani nie zagania. Anioł, nie pies 😄

Ivka, Molahonkeey, Babsi lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔 8tc
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+Luteina❌
    🔜 HSG

Przerwa w staraniach ⛔️

💉Neoparin+💊 Acard150

✨ 2025 ✨🙏
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🎉🎊🥹

Screenshot-20250125-230101.png

Molahonkeey, M93, PaulinKA, Vergeet, Nowa2024, Aksandra, Babsi lubią tę wiadomość

💃30 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

🗓️ Plan działania:
    🌼 07/02/25 wizyta w klinice u nowego lekarza prowadzącego + wymazy MUCHa + powtórka AMH(?)
    🌼 10-12/02/25 Sono- HSG
    🌼 Koniec lutego- powtórka seminogramu + HBA + fragmentacja DNA

❌ Endometrioza otrzewnowa
    ❌ Adenomioza
    ❌ IO, BMI 25.7 (-> metformina + dieta)
    ❌ U partnera znacznie obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4% (-> worek supli)
    ☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
  • Alicjasss Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:

Zaakceptowane
    🤣🤣 Mamy dwa pieski to znaczy że szansa dwa razy większa? Już lecę powiedzieć swojemu 🤣🤣

Molahonkeey lubi tę wiadomość

• Tarisal Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Molahonkeey mój dzisiejszy
    https://ibb.co/BGcndh7

• Hopex2 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane nadrobię Was jutro. Mam nadzieję, że odpoczywacie w ten weekend. Nowa wszystko będzie dobrze, musi być 🙈

Przytulam Was Wszystkie ciepło ❤️

Molahonkeey, Tarisal, PaulinKA, Vergeet, Nowa2024 lubią tę wiadomość

👩27👨29 kitku 🐈 2022
    Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch

Starania od 06.24

Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.

Podstawowe badania w normie 😌
    Październik: Clo+ovitrelle+duphaston -pęcherzyk 21 mm❌
    Listopad: clo+ovitrelle+ duphaston+Acard pęcherzyk 22 mm ❌
    Grudzień: Clo+ Ovitrelle+ Duphaston ❌
    Styczeń:Clo+Utrogestan
    Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️Soon: HSG, histeroskopia ✊🌸
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tarisal wrote:
    @Molahonkeey mój dzisiejszy
    https://ibb.co/BGcndh7

Pięknie ciemnieje🥹💖✊🏼
    Ja pewnie zrobię ostatni przed wyjazdem jutro ok 7 rano, ale nie spodziewam się takiej pięknej krechy jeszcze 😜

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:

💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide

✨1DC ~ 13.01
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopex2 wrote:
    Kochane nadrobię Was jutro. Mam nadzieję, że odpoczywacie w ten weekend. Nowa wszystko będzie dobrze, musi być 🙈

Przytulam Was Wszystkie ciepło ❤️
    Hope jaki piękny avatar 🫠🫠

Hopex2 lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:

✨1DC ~ 13.01
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś jutro testuje? ✊🍀

@PaulinKA jak powstrzymałaś się 12DPO od testowania??? 😅 Podziwiam cierpliwość!! 😅 Trzymam kciuki za tłuste krechy! ✊🍀

@Misiula u Ciebie jutro 12DPO- oby już te ⏸️ nie zniknęły Ci z testów przez kolejne 9 miesięcy! ✊🍀

Vergeet, Babsi lubią tę wiadomość

💃30 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

🗓️ Plan działania:
    🌼 07/02/25 wizyta w klinice u nowego lekarza prowadzącego + wymazy MUCHa + powtórka AMH(?)
    🌼 10-12/02/25 Sono- HSG
    🌼 Koniec lutego- powtórka seminogramu + HBA + fragmentacja DNA

❌ Endometrioza otrzewnowa
    ❌ Adenomioza
    ❌ IO, BMI 25.7 (-> metformina + dieta)
    ❌ U partnera znacznie obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4% (-> worek supli)
    ☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ