X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Mola, życzę Ci, zeby Wasza historia nadal byla tak piekna albo piękniejsza każdego dnia. To cudownośc, ze mamy obok siebie nie tylko meza, ale również przyjaciela, towarzysza zycia, w którym jesteście, będziecie i co najważniejsze, chcecie byc razem ❤️

Dziękuję 🥹
    Plot twist - moja psinka zakochała się po uszy w moim mężu, to jest dosłownie miłość jej życia 🤣 ja jestem jak coś się dzieje lub się czegoś wystraszy, mnie się słucha i jest respekt, a mój mąż to jej miłość największa męska i przy nim jej wszystko wolno 🤣 on też się zakochał na szczęście i do dziś zostało „przyjąłem cały pakiet do swojego życia” ❤️

Nowa2024, Alicjasss lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    •X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    •I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe -> ⏳
    •⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV -> ok. 11.02

💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide

Pierwszy cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 13.01
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Mola, proszę, ale ustawiłam, że zdjęcie zniknie po 12h, bo mój pies jest dosyć charakterystyczny jednak 🤡

https://ibb.co/sCscftF

Ej mam takie same rozkminy że czasem bym tu wrzuciła zdjęcie że swojego żyćka i o ile z wami chętnie bym się podzieliła to jednak forum jest publiczne i ... sama rozumiesz. Piesio piękny. Już nawet avatara boję się ustawić bo jednak o mieście pochodzenia i jakiś swoich cechach piszemy i obawiam się że ktoś z otoczenia mnie zidentyfikuje 😁

Molahonkeey, aszin, Diancia99 lubią tę wiadomość

♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
    👱‍♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza (?), torbiel, która nie chce zniknąć.

Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
    🧑: przebadany, ✅

7.02 🔜HSG
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia - to co dziś napisałaś po wizycie u nowej pani doktor brzmi naprawdę rozsądnie. Idźcie za ciosem, HSG w szpitalu to dobry pomysł, zaoszczędzicie pieniądze. A po HSG jak wiadomo jest większa szansa :) poza tym Insane chyba wyczerpała temat najpiękniej ❤ a ode mnie tylko tyle, że wspieram i trzymam kciuki za Was najmocniej i najczulej jak umiem 🍀😘

Ja padam na twarz, ale wszystko mam gotowe na jutro :D także teraz chill i nowy koreański serial odpaliliśmy.

Saferka już ogarnęłam chat gpt z tymi zdjęciami, ale no to bardzo umownie mój wizerunek hahaha
    I kota za małego mi zrobił.

https://zapodaj.net/plik-nhsTXTfa04

Lusia! Jejku, o Tobie też miałam inne wyobrażenie, ale chyba tak jak teraz Cię widzę na tym avatarze to chyba rzeczywiście bardziej do Ciebie pasuje :) w mojej głowie miałaś blond włosy spięte w kucyk albo koczek 🙃 nie wiem czemu! :D

Molahonkeey, Nowa2024, Lusia3131, Tarisal, Insane, Vergeet lubią tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • AMH 5.04 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅

10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
    01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki, udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
    02.25 powrót do stymulacji owulacji 🙏
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    Ej mam takie same rozkminy że czasem bym tu wrzuciła zdjęcie że swojego żyćka i o ile z wami chętnie bym się podzieliła to jednak forum jest publiczne i ... sama rozumiesz. Piesio piękny. Już nawet avatara boję się ustawić bo jednak o mieście pochodzenia i jakiś swoich cechach piszemy i obawiam się że ktoś z otoczenia mnie zidentyfikuje 😁

Ja miałam te same rozkminy, a potem pomyślałam - komu by się chciało to wszystko czytać 🤣🤣🤣

PaulinKA lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:

💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide

✨1DC ~ 13.01
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Ja padam na twarz, ale wszystko mam gotowe na jutro :D także teraz chill i nowy koreański serial odpaliliśmy.

Który koreański ?🫠

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:

✨1DC ~ 13.01
  • Alicjasss Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    A teraz coś o mnie 🤣
    W 2017 roku poznałam mojego byłego narzeczonego. Miałam wtedy 24 lata i ogromne pragnienie założenia rodziny. Mój były lubił sobie popić, wywodził się ze środowiska tancerzy ludowych w jednym z największych i najbardziej znanych zespołów pieśni i tańca w Krakowie. Udawałam, że mi to nie przeszkadza, bo przecież sama byłam wtedy konkretną imprezowiczką. Przez ostatnie 1.5 roku związku czułam, że to nie to, że się męczę, że jestem nieszczęśliwa, że tego wszystkiego już jest za wiele. Brak poważnych perspektyw i życiowego podejścia do życia. Przyjęłam oświadczyny w 2020 roku i od tej pory zaczęłam zauważać jak bardzo nasze oczekiwania i podejście do życia się rozmija. Ile można zbierać zachlany ryj z kanapy?
    W 2021 roku przeszłam operację wycięcia woreczka żółciowego, pół roku później dowiedziałam się, że mój były proponował w czasie mojej hospitalizacji swojej koleżance ze szkoły średniej spotkanie w wiadomym celu. Mówił jej, że mnie kocha i że ze mną to co innego, ale, że łóżko to inna sprawa. Nie muszę chyba mówić, ze nasze życie seksualne opierało się na współżyciu raz na miesiąc/dwa miesiące i nie było w żadnym stopniu satysfakcjonujące, emocjonalne i …wskazane?
    Dzień po sylwestrze dostałam od niego wiadomość, że ciągle na maila dostaje jakiś spam z fotka pl. NA SZCZĘŚCIE, był na tyle głupi. Ja sama przez lata gimnazjalne i licealne miałam tam konto i wiedziałam doskonale skąd bierze się taki „spam”. Skracając historię - weszłam na jego maila u siebie na telefonie i zobaczyłam wiadomość o odnowieniu pakietu premium - sprzed miesiąca. Weszłam na jego profil na fotce (nick był w mailu, hasło miał wszędzie to samo) i zobaczyłam, że pisał z jedną dziewczyną, ale zanim zdarzyłam wejść w rozmowę - nagle mnie wylogowało. Równolegle mu napisałam że udało mi się znaleźć jego konto. Zmienił hasło w 3 min. Jak wrócił po pracy od domu - pierwszy raz odkąd go znałam patrzył mi prosto w oczy gdy coś przysięgał. Ja już wiedziałam. Poszliśmy spać, bo było późno, a ja przecież 3.01 musiałam pracować, zamknięcie miesiąca, dużo pracy. Cały dzień myślałam o tym. Znalazłam tą dziewczynę na Facebooku i napisałam do niej. Pokazała mi wszystkie jego propozycje, zdjęcia które ona jemu i on jej wysyłał. Dziewczyna była jakaś psychiczna - w sensie na serio, miała problemy psychiczne lub zdrowotne w tym kontekście, co wywnioskowałam ze sposobu jej wypowiedzi, błędów w pisowni, gubieniu kontekstu własnego zdania, tego że powiedziała mi że przecież zdjęcie w staniku z plaży to nic złego. Powiedziała mi o tym kiedy konkretnie proponował jej i co - jak byłam w szpitalu. Dostałam ataku paniki. Poszłam pod zimny prysznic po chwili. Napisałam do brata czy po mnie przyjedzie. Przyjechał w 15 min. Zabrałam kilka najważniejszych rzeczy - a nawet ekspres do kawy z czego się do dzisiaj śmieje, bo mój brat to typowy centuś krakowski 🤣 i jak zapytał „a ekspres??” - „bierz”🤣 Zabrałam psa, którego już nigdy więcej nie widział, adoptowaliśmy go 3 miesiące wcześniej.
    Zostawiłam go z dnia na dzień i do dzisiaj sobie za to dziękuję. Po trzech miesiącach poznałam mojego męża, po pół roku przeprowadziłam się z Krakowa na Śląsk, po 1.5 roku byliśmy zaręczeni, po 2.5 roku wzięliśmy ślub. W kwietniu mamy 3 rocznicę związku.
    Nigdy nie byłam w tak pięknym, „pracującym”, komunikatywnym, ciepłym, oddanym, wymarzonym związku. Mój mąż to najwspanialszy mężczyzna na tym świecie (sorry dziewczyny 😜) i dziennie staram się być za to wdzięczna.

Mój mąż to najwspanialszy mężczyzna na tym świecie (sorry dziewczyny 😜)
    To chyba mamy tego samego męża 🤣🤣🤣

Ale okropna historia. Wierzę, że wszystko dzieje się po coś i wyszłaś z tego silniejsza. Kurde masakra z takimi facetami zdrajcami. Chcą inną to niech zerwą, a nie lecą na kilka frontów. A przyłapani próbują się wymigać nawet jak się nie da...
    Jeszcze jak Ty jesteś po operacji i on zamiast być wsparciem to sobie szuka 'atrakcji' na boku 😡 Nie umie bez seksu wytrzymać tak krótko to co by było jakby spotkał cię np jakiś wypadek i długa droga aby dojść do zdrowia. Ehhh...
    Co do seksu. Czemu tylko raz na miesiąc,dwa? Po prostu cię nie ciągnęło przez to właśnie, że tyle pił? Czy jego do ciebie bo spełniał się na boku?
    Nie zrozumiałam 😉

Kurde zazdroszczę każdej dziewczynie, która nie ma za sobą toksycznej relacji.

Molahonkeey lubi tę wiadomość

• Saferka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszin jaki słodki, śliczny, do schrupania 🥹🥹❤️
    Mola Mimo stosunkowo młodego wieku bardzo dużo przeszłaś, ale uważam, że te przejścia również ukształtowały Ciebie i dzięki temu tworzysz tak cudowną relację z mężem. Po Twojej wiadomości śmiem twierdzić, że doceniasz go każdego dnia, dajesz mu wsparcie na co on odpowiada tym samym. To przyjaźń w relacji, to piękne 🥹 Życzę Wam jak najlepiej, kochajcie się dalej ❤️❤️

Kałamarnica przecież kot był kiedyś mniejszy!🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 22:00

aszin, kałamarnica 11, Molahonkeey lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
    AMH - 2,44 (12.2024)

2025r. 🤞🏻

Wysłany: 25 stycznia, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mola ❤

Każdy ma swoją drogę do prawdziwej Miłości. Cieszę się, że odnalazłaś swoją po tamtych doświadczeniach :)
    A to co napisałaś o Mężu nasunęło mi wypowiedź prowadzącego nasze nauki przedmałżeńskie, który zaczął mówić do mężczyzn takimi słowami: Panowie. Moja żona jest najpiękniejsza na świecie. I jak ktoś zaprzeczy to się pokłócimy. :D strasznie mi się to spodobało.

Ja byłam w toksycznym związku na studiach z pianistą. Ach ci artyści (nie chcę nikogo urazić, ale to jest specjalny vibe i pomysł na życie). :P w porę się uwolniłam od gościa i dla zabicia czasu i wyzbierania się ze smutków pod koniec studiów zatrudniłam się w knajpie jako barmanka i ... poznałam Męża. 🙂

Edit: który jest najlepszy na świecie!!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 22:07

Nowa2024, Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość

• AMH 5.04 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki, udrożniony ✅ jajowody drożne ✅

Wysłany: 25 stycznia, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    Który koreański ?🫠

Teraz Plankton (moje kałamarnicowe klimaty, hehe). Jeszcze nic nie powiem, bo pierwszy odcinek. :)
    Ale wcześniej oglądaliśmy Chwała - też koreański i super był. :) tylko czemu oni wszyscy mają cerę jakby mieli po 15 lat. Ech.

• AMH 5.04 ng/mL ✅

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Julia - to co dziś napisałaś po wizycie u nowej pani doktor brzmi naprawdę rozsądnie. Idźcie za ciosem, HSG w szpitalu to dobry pomysł, zaoszczędzicie pieniądze. A po HSG jak wiadomo jest większa szansa :) poza tym Insane chyba wyczerpała temat najpiękniej ❤ a ode mnie tylko tyle, że wspieram i trzymam kciuki za Was najmocniej i najczulej jak umiem 🍀😘

Saferka już ogarnęłam chat gpt z tymi zdjęciami, ale no to bardzo umownie mój wizerunek hahaha

Lusia! Jejku, o Tobie też miałam inne wyobrażenie, ale chyba tak jak teraz Cię widzę na tym avatarze to chyba rzeczywiście bardziej do Ciebie pasuje :) w mojej głowie miałaś blond włosy spięte w kucyk albo koczek 🙃 nie wiem czemu! :D
    To dopiero ja o Tobie miałam inne wyobrażenia! Jeszcze ten nick... jejku myślę że wielu zmylilas! A tu uroda aniola !

kałamarnica 11 lubi tę wiadomość

2018 Rysio❤️

Cykl poronien:
    2020 13 tydzień ( bliźniaki)
    2021 11 tydzień:(
    2021 5× ciąża biochemiczna
    2022 2x ciąża biochemiczna

2023 Tadzio !!❤️

Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka

16.01.2025 - pozytywny test
    23.01 2025 beta 490 🥹❤️🍬
  • Babsi Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    To i ja dołączę 😁❤️

file-Ko-Nw8-VLFn2-Rs-Zz4n5onj9a-1.webp
    co to html

Ciekawe.. Julia. tak Ciebie sobie wyobrażałam 😀

Misiula lubi tę wiadomość

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podałam sobie właśnie ostatni zastrzyk przed punkcją: Ovitrelle. I nie byłabym sobą bez załączenia kolejnej schizy czyli że mi teraz te pęcherzyki popękają przed punkcją 🤣🤣🤣

Insane lubi tę wiadomość

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
    15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
    27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚🥹🤞🤞🤞
  • M93 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergreet Ujrzeć dwie kreski na pewno daje jakąś ulgę ale też masę obaw bo nadal może wydarzyć się wszystko…

Alicjasss mam nadzieję, że jesteście już pogodzeni 🤓

Saferka Ja szczerze mówiąc nie rozumiałam czemu Maja poszła jeszcze raz na tą betę, na dodatek wynik wyszedł ciut niższy jakby spadała? Ja już miałabym zawał… oby to tylko było odchylenie laboratoryjne…

Aksandra Może to ta pora roku tak robi, ja chętnie bym przeczekała pod kołdrą na wiosnę. Chęci do życia nie mam żadnych, robię wszystko z automatu, poprostu bo trzeba i żeby tylko zaliczyć dzień i iść spać

Magda2025 Chyba trzeba chłopu ręce związać 😆 Rozmawiałaś z nim o tym? Faceci to proste istoty, im trzeba prosto w twarz powiedzieć żeby zrozumieli, a potem jeszcze trzy razy powtórzyć żeby zapamiętali 😆

Insane trzymam kciuki, żeby tam urosła cała masa jajeczek 🤩 ciekawe czy też będziesz notować na wizytach jak Nowa 😂

Ja wczoraj próbowałam w tym chat gpt zrobić nasza rodzinkę, wyszła tak nierealna, że jak pokazałam mężowi to nawet nie skumał, że to MY 🤣 tylko pies był podobny do siebie 😂
    Premom wyznaczyło mi dzisiaj Ovulation Day ale mam mieszane uczucia bo sluz taki se, niby sutki stały cały dzień ale jakos tak nie wiem, nie czuje tego wogole 😬

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 22:13

Aksandra, Nowa2024, Insane lubią tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024 (11tc)

PCOS.
  • Babsi Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia3131 wrote:
    Mam nadzieję że żadna nie zdąży zupełnie osiwieć do tego czasu! 🤣🤣🤣

Ta Śiwa to chyba ja🤣🤣🤣

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Diancia99 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babsi wrote:
    @Diancia, a Twój mąż nie chciał jeszcze dzieci? Dlaczego musi przetrawić?
    Dobrze pamiętam,że to Twoja teściowa nie chciała wnuków?
    Wiesz co nie myślał o tym nigdy 😂 bo jakoś w 3 rocznicę zapytałam go o to czy nie myślał o tym a on że w sumie nie i potem z nim gadałam to myślał i myślał a ze ostatnio trochę dzieci się urodziło w tym jego przyjacielowi i często bawiliśmy to poczuł że jednak chce i oboje postanowiliśmy się starać 😅 tylko on to tak na luzie a nie ja panikara pod każdym względem wszystko przeżywam 🙈a on tylko do mnie spokojnie będzie dobrze 🙈 a że mu tak panikowalam to sobie zakodował że to długo potrwa dlatego był w szoku 😂 a miał ciężki tydzień dlatego tak zareagował ale potem za jakąś godzinę do mnie mówi dumny że się udało jak taki zwycięzca 😂 ja mówię spokojnie czekajmy jak to się rozwinie 🙈 i teraz na każdym kroku słyszę że mam jeść więcej, zdrowiej, on poniesie bo mam uważać na siebie itd także z nim to mam fajnie 😂❤️ takich dwóch wariatów jak my to ciężko trafić 🙈

Babsi lubi tę wiadomość

26l💁🏻‍♀️& 29l🙋🏻‍♂️ & 😺Melka
    05.12.2020r.🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️

*Alergik
    *Początki astmy?

💊Kwas foliowy, wit. D

Starania o 1 🤰🏻:
    🌸 Na luzie: 09.24r.
    🌸 Na poważnie 11.24r.
    ⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
    🩺 08.02.25r. pierwsza wizyta po ⏸️ ⌛
  • Aksandra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2024 wrote:
    Podałam sobie właśnie ostatni zastrzyk przed punkcją: Ovitrelle. I nie byłabym sobą bez załączenia kolejnej schizy czyli że mi teraz te pęcherzyki popękają przed punkcją 🤣🤣🤣

Taaaa, myślisz że doktorek przy swojej skrupulatności i codziennych monitoringach by na to pozwolił, żeby pęcherzyki przedwcześnie pękły ?😅 O nie nie nie
    Ale rozumiem Cię doskonale, miałam identyczne schizy, natomiast lekarze trzymają rękę na pulsie 😉 moje ostatnie zastrzyki to Gonapeptyl

Nowa2024 lubi tę wiadomość

♀️91'♂️ 89' 👩‍❤️‍👨 16cs naturalnych
    KIR Bx (+2DS2,+2DS3,-2DS1,-2DS5,-3DS1), HLA-C: ona C1, on C2, cytokiny, kom.NK 20%, mutacje hetero: czynnik V R2, MTHFR, PAI-1‼️
    Kariotypy, hormony, drożność, wymazy✅, nasienie - morfologia z 2% na 4%
    IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow)
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
    11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
  • Babsi Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    A teraz coś o mnie 🤣
    W 2017 roku poznałam mojego byłego narzeczonego. Miałam wtedy 24 lata i ogromne pragnienie założenia rodziny. Mój były lubił sobie popić, wywodził się ze środowiska tancerzy ludowych w jednym z największych i najbardziej znanych zespołów pieśni i tańca w Krakowie. Udawałam, że mi to nie przeszkadza, bo przecież sama byłam wtedy konkretną imprezowiczką. Przez ostatnie 1.5 roku związku czułam, że to nie to, że się męczę, że jestem nieszczęśliwa, że tego wszystkiego już jest za wiele. Brak poważnych perspektyw i życiowego podejścia do życia. Przyjęłam oświadczyny w 2020 roku i od tej pory zaczęłam zauważać jak bardzo nasze oczekiwania i podejście do życia się rozmija. Ile można zbierać zachlany ryj z kanapy?
    W 2021 roku przeszłam operację wycięcia woreczka żółciowego, pół roku później dowiedziałam się, że mój były proponował w czasie mojej hospitalizacji swojej koleżance ze szkoły średniej spotkanie w wiadomym celu. Mówił jej, że mnie kocha i że ze mną to co innego, ale, że łóżko to inna sprawa. Nie muszę chyba mówić, ze nasze życie seksualne opierało się na współżyciu raz na miesiąc/dwa miesiące i nie było w żadnym stopniu satysfakcjonujące, emocjonalne i …wskazane?
    Dzień po sylwestrze dostałam od niego wiadomość, że ciągle na maila dostaje jakiś spam z fotka pl. NA SZCZĘŚCIE, był na tyle głupi. Ja sama przez lata gimnazjalne i licealne miałam tam konto i wiedziałam doskonale skąd bierze się taki „spam”. Skracając historię - weszłam na jego maila u siebie na telefonie i zobaczyłam wiadomość o odnowieniu pakietu premium - sprzed miesiąca. Weszłam na jego profil na fotce (nick był w mailu, hasło miał wszędzie to samo) i zobaczyłam, że pisał z jedną dziewczyną, ale zanim zdarzyłam wejść w rozmowę - nagle mnie wylogowało. Równolegle mu napisałam że udało mi się znaleźć jego konto. Zmienił hasło w 3 min. Jak wrócił po pracy od domu - pierwszy raz odkąd go znałam patrzył mi prosto w oczy gdy coś przysięgał. Ja już wiedziałam. Poszliśmy spać, bo było późno, a ja przecież 3.01 musiałam pracować, zamknięcie miesiąca, dużo pracy. Cały dzień myślałam o tym. Znalazłam tą dziewczynę na Facebooku i napisałam do niej. Pokazała mi wszystkie jego propozycje, zdjęcia które ona jemu i on jej wysyłał. Dziewczyna była jakaś psychiczna - w sensie na serio, miała problemy psychiczne lub zdrowotne w tym kontekście, co wywnioskowałam ze sposobu jej wypowiedzi, błędów w pisowni, gubieniu kontekstu własnego zdania, tego że powiedziała mi że przecież zdjęcie w staniku z plaży to nic złego. Powiedziała mi o tym kiedy konkretnie proponował jej i co - jak byłam w szpitalu. Dostałam ataku paniki. Poszłam pod zimny prysznic po chwili. Napisałam do brata czy po mnie przyjedzie. Przyjechał w 15 min. Zabrałam kilka najważniejszych rzeczy - a nawet ekspres do kawy z czego się do dzisiaj śmieje, bo mój brat to typowy centuś krakowski 🤣 i jak zapytał „a ekspres??” - „bierz”🤣 Zabrałam psa, którego już nigdy więcej nie widział, adoptowaliśmy go 3 miesiące wcześniej.
    Zostawiłam go z dnia na dzień i do dzisiaj sobie za to dziękuję. Po trzech miesiącach poznałam mojego męża, po pół roku przeprowadziłam się z Krakowa na Śląsk, po 1.5 roku byliśmy zaręczeni, po 2.5 roku wzięliśmy ślub. W kwietniu mamy 3 rocznicę związku.
    Nigdy nie byłam w tak pięknym, „pracującym”, komunikatywnym, ciepłym, oddanym, wymarzonym związku. Mój mąż to najwspanialszy mężczyzna na tym świecie (sorry dziewczyny 😜) i dziennie staram się być za to wdzięczna.

Jakie piękne zakończenie! Bardzo mi przykro,że musiałaś przez to przechodzić. Tak ciężko jest odejść z toksycznego związku.Niestety czesto dopiero z perspektywy czasu widzimy,że tak blisko było lepsze życie i prawdziwa miłość.

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Aksandra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:

Wyobraziłam sobie teraz Ciebie w tej kiecce, którą sobie kupiłaś na imprezkę po szpitalu... Sexbomba to mało powiedziane 😍

kałamarnica 11, Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość

♀️91'♂️ 89' 👩‍❤️‍👨 16cs naturalnych
    KIR Bx (+2DS2,+2DS3,-2DS1,-2DS5,-3DS1), HLA-C: ona C1, on C2, cytokiny, kom.NK 20%, mutacje hetero: czynnik V R2, MTHFR, PAI-1‼️
    Kariotypy, hormony, drożność, wymazy✅, nasienie - morfologia z 2% na 4%
    IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow)
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
    11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
  • Alicjasss Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszin mogłabyś podzielić się z jakiej hodowli macie psinkę? I czy polecasz, a jak nie to jaką byś teraz rozważyła jeśli już wiesz?
    Skończymy budowę, będzie bąbel to będziemy rozważać przyjaciela dla naszych małych Chi 😁♥️

Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość

• Babsi Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro pojawiło się trochę historii to ja się nie będę jakoś bardzo rozpisywała. Tylko powiem,że drogę do miłości miałam bardzo zawiłą i długą.
    Mojego ukochanego obecnego poznałam dopiero mając 38 lat... ale nie o tym chciałam.

W dzień naszego pierwszego razu.. takiego naprawdę spontanicznego jak w filmach.. na kanapie u mnie w salonie: gdy już gorąco było i oboje już byliśmy u szczytu, praktycznie na samym końcu gorącego seksu, moja kochana suczka, malutki, brązowy piesek, wskoczyła na kanapę i pokazała go w tyłek.

Oboje tak parsklismy śmiechem, że nie mogliśmy się przestać śmiać.

Nie tylko ja go pokochałam praktycznie od pierwszego spotkania, ale moja kudłata córeczka również. Do dzisiaj żartujemy,że nas jeszcze kiedyś zamknąć za takie trójkąty 🤪🫢🙈
    Bo na codzień pies też z nami śpi i kot również. Kot wychodzi podczas akcji, ale psu to wcale nie przeszkadza.. mały zboczuś. 🤣🤣🤣

kałamarnica 11, Diancia99, Tarisal, Molahonkeey, Nowa2024, PaulinKA, Vergeet lubią tę wiadomość

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ