❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Mola - zdrowiej, kochana 😘
Babsi - Twoje ciasto wygląda tak apetycznie, że z chęcią poproszę Cię o przepis, jeśli jest łatwe do zrobienia i nie przerośnie moich wątpliwych zdolności 😉
Vergeet - u mnie podobnie z tą aktywnością na forum, właściwie tylko weekendy wchodzą w grę, bo na tygodniu praca mnie pochłania. Co do Twojej bety, wszystko jest w jak najlepszym porządku, przyrosty są w normie. Jestem przekonana, że chwila moment i beta poszybuje 💕
PaulinKA - świetny jest Twój avatar, mój czat GPT z kolei pomimo moich próśb "kreskówkowych" za każdym razem robi prawie naturalne postacie, aleee już machnęłam ręką. Chciałam się po prostu z Wami zsolidaryzować nową profilowką i poniosła mnie fala zmian 😁
Piątek/ sobota spływały mi niektóre wyniki badań immunologicznych. Nie mam jeszcze wszystkich. Próbowałam skonsultować je z dziewczynami z forum z wątków ivf i immunologii, dużo czytałam w Internecie i wychodzi na to, że nie jest dobrze. Zaktualizowałam już stopkę - rozjechane cytokiny, bardzo wysoka ilość komórek NK, nieprawidłowa ilość limfocytów B, T. czytałam, że to może świadczyć o przewlekłym stanie zapalnym organizmu. Skąd? Nie mam pojęcia, może biopsja endo coś wykaże. No i nie ukrywam, że to mnie przytłacza. Chyba znaleźliśmy przyczynę..nieszczęsna niepłodność immunologiczną, ale z drugiej strony te parametry są takie zmienne i mam jeszcze opór, żeby uznać to za faktyczne źródło naszych niepowodzeń. Pewnie tylko tak się bronie przed prawdą, bo gdy dr Jarosz potwierdzi, że jest źle to nie ominą mnie wlewy z intralipidu, sterydy itd echh tylko czy to jest skuteczne😭?PaulinKA, Molahonkeey lubią tę wiadomość
♀️91'♂️ 89' 👩❤️👨 16cs naturalnych
KIR Bx (+2DS2,+2DS3,-2DS1,-2DS5,-3DS1), HLA-C: ona C1, on C2, cytokiny, kom.NK 20%, mutacje hetero: czynnik V R2, MTHFR, PAI-1, ANA1,2 dodatnie, cross match=22%‼️
Kariotypy, hormony, drożność, wymazy✅, nasienie - morfologia z 2% na 4%
IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow)
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Molahonkeey mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie, bo szkoda wyjazdu…
Minia jadę z mężem 😉 mimo, że mamy zamrożone jego nasienie to ono jest w razie w gdyby go wysłali np na granicę i nie mógłby się zjawić w klinice, więc będziemy korzystać jutro ze świeżego 😉 a po drugie przyda mi się wsparcie no i nie wiem czy z powrotem po narkozie mogłabym kierować, bo nie wiem jak się będę czuła a jednak mam do kliniki 120 km 😉Molahonkeey lubi tę wiadomość
🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚🥹🤞🤞🤞 -
Vergeet wrote:Kochana nie załączyło się zdjęcie, ale nie wiem czy chce je oglądać bo bym zjadła te wszystkie pyszności! 😅
W ogóle co ja wczoraj odwaliłam… robiłam placki ziemniaczane i zamiast mąki wsypałam… CUKIER PUDER 😂🙈 coś nie chciało mi gęstnieć więc wzięłam „drugą mąkę”- już prawdziwą. No i zgęstniało, smażę wszystko super. Mąż się zajada bo on je z cukrem i śmietana (bleh), a ja swoje solę i jem i są kurde słodkie… myślę co jest 🙈
Zorientowałam się jak chciałam smażyć kolejnego i spróbowałam te ziemniaki, bo były słodkie! Udało mi się później uratować sytuację, wypłukałam i przyprawiłam na nowo no ale śmiałam się sama z siebie 😂🙈
Co do samopoczucia to dziękuję że pytasz, na razie tylko bolą mnie piersi ale dość solidnie (przy takim progu nic dziwnego), boli mnie też głowa od kilku dni ale to może nie być związane z ciążą. Także póki co nie czuję się zupełnie „inaczej” no ale na tym etapie to wiadomo, jeszcze nie ma co mi namieszać w organizmie przy tak małej beciePaulinKA lubi tę wiadomość
26l💁🏻♀️& 29l🙋🏻♂️ & 😺Melka
05.12.2020r.🤵🏻♂️👰🏻♀️
*Alergik
*Początki astmy?
💊Kwas foliowy, wit. D
Starania o 1 🤰🏻:
🌸 Na luzie: 09.24r.
🌸 Na poważnie 11.24r.
⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
🩺 08.02.25r. pierwsza wizyta po ⏸️ ⌛ -
Nowa2024 wrote:Molahonkeey mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie, bo szkoda wyjazdu…
Minia jadę z mężem 😉 mimo, że mamy zamrożone jego nasienie to ono jest w razie w gdyby go wysłali np na granicę i nie mógłby się zjawić w klinice, więc będziemy korzystać jutro ze świeżego 😉 a po drugie przyda mi się wsparcie no i nie wiem czy z powrotem po narkozie mogłabym kierować, bo nie wiem jak się będę czuła a jednak mam do kliniki 120 km 😉
Kochana, oczywiście, ktoś musi być przy kobiecie po punkcji. 120 km to spory dystans i uważam, że jazda od razu po narkozie jest wykluczona.Nowa2024, siesiepy, Insane, PaulinKA lubią tę wiadomość
♀️91'♂️ 89' 👩❤️👨 16cs naturalnych
KIR Bx (+2DS2,+2DS3,-2DS1,-2DS5,-3DS1), HLA-C: ona C1, on C2, cytokiny, kom.NK 20%, mutacje hetero: czynnik V R2, MTHFR, PAI-1, ANA1,2 dodatnie, cross match=22%‼️
Kariotypy, hormony, drożność, wymazy✅, nasienie - morfologia z 2% na 4%
IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow)
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Obiecałam to i ja pokusze ciastem które zrobiłam, słynna beza Pavlova 🫢
Oczywiście jak robiłam krem i go próbowałam wzięło mnie na mdłości 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia, 17:53
Alicjasss, Aksandra, Księgowa, Nowa2024, Babsi, siesiepy, a_aandzela, kałamarnica 11, PaulinKA, Lusia3131, Molahonkeey lubią tę wiadomość
26l💁🏻♀️& 29l🙋🏻♂️ & 😺Melka
05.12.2020r.🤵🏻♂️👰🏻♀️
*Alergik
*Początki astmy?
💊Kwas foliowy, wit. D
Starania o 1 🤰🏻:
🌸 Na poważnie 11.24r.
⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
Diancia99 wrote:
Nowa to super, że będziecie oboje. I wogole jaki masz super awatar. Jak to mówią 55 letnie ciotki "para z żurnala" haha. 😀Diancia99, Nowa2024 lubią tę wiadomość
🙎♀️🙎♂️'95 rok
Starania na poważnie od 2023 r.
06.24 start stymulacji lamettą
08.24 💔 8tc poronienie samoistne
11.24 pierwsza wizyta w klinice, w trakcie gromadzenia badań -
Aksandra wrote:Mola - zdrowiej, kochana 😘
Babsi - Twoje ciasto wygląda tak apetycznie, że z chęcią poproszę Cię o przepis, jeśli jest łatwe do zrobienia i nie przerośnie moich wątpliwych zdolności 😉
Vergeet - u mnie podobnie z tą aktywnością na forum, właściwie tylko weekendy wchodzą w grę, bo na tygodniu praca mnie pochłania. Co do Twojej bety, wszystko jest w jak najlepszym porządku, przyrosty są w normie. Jestem przekonana, że chwila moment i beta poszybuje 💕
PaulinKA - świetny jest Twój avatar, mój czat GPT z kolei pomimo moich próśb "kreskówkowych" za każdym razem robi prawie naturalne postacie, aleee już machnęłam ręką. Chciałam się po prostu z Wami zsolidaryzować nową profilowką i poniosła mnie fala zmian 😁
Piątek/ sobota spływały mi niektóre wyniki badań immunologicznych. Nie mam jeszcze wszystkich. Próbowałam skonsultować je z dziewczynami z forum z wątków ivf i immunologii, dużo czytałam w Internecie i wychodzi na to, że nie jest dobrze. Zaktualizowałam już stopkę - rozjechane cytokiny, bardzo wysoka ilość komórek NK, nieprawidłowa ilość limfocytów B, T. czytałam, że to może świadczyć o przewlekłym stanie zapalnym organizmu. Skąd? Nie mam pojęcia, może biopsja endo coś wykaże. No i nie ukrywam, że to mnie przytłacza. Chyba znaleźliśmy przyczynę..nieszczęsna niepłodność immunologiczną, ale z drugiej strony te parametry są takie zmienne i mam jeszcze opór, żeby uznać to za faktyczne źródło naszych niepowodzeń. Pewnie tylko tak się bronie przed prawdą, bo gdy dr Jarosz potwierdzi, że jest źle to nie ominą mnie wlewy z intralipidu, sterydy itd echh tylko czy to jest skuteczne😭?
https://domowe-wypieki.pl/ciasta/472-cynamonowe-ciasto-drozdzowe-do-odrywania
Jest łatwe, ale trochę to trwa. Przeczytaj zanim zaczniesz pokolei każdy krok.Aksandra lubi tę wiadomość
👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
@Minia trzymam kciuki żeby wymazy okazały się czyste i żebyś mogła dołączyć do ekipy HSG w lutym ❤️ tak, w końcu wręczyłam mu mini skarpetunie, zareagował oczywiście żartami bo to taki typ 😂 ale później już się wyprzytulaliśmy
@aszin czy suflety czekoladowe to takie, że jak się wbija łyżeczkę to wypływa czekolada? 🤩
@alicjasss dobry pomysł, poszukam na fejsie!
@Aksandra też nie do końca jestem przekonana do mojej postaci z czata ale również chce się z wami zsolidaryzowac więc zmieniam 😁
A co do badań to zawsze uważam, że jednak lepiej znać swojego przeciwnika. Wiadomo, że takie diagnozy nigdy nie są przyjemne, wiążą się z natłokiem myśli, szperaniem za informacjami ale przynajmniej będziecie wiedzieć na czym stoicie. A w rękach doktor Jarosz myślę że można czuć się bezpiecznie i z pewnością znajdzie dla Ciebie odpowiednią drogę ❤️
@Nowa rewelacja że będziesz miała wsparcie męża! No i oby świeża dostawa była jak najlepsza! 🤞🏼 przypomnij proszę o której ta wizyta?
@Diancia ty też jesteś w o wiele późniejszej fazie niż ja, robiłaś test w dzień miesiączki a do mojej jeszcze prawie tydzień. Ja najbardziej właśnie czuję te piersi i sutki, aż mi z tym dziwnie. Od czasu do czasu jakieś kłucie w jajnikach, a tak to całkiem normalnie ale na takim wczesnym etapie nie nastawiam się na nic innego smakowicie wygląda ta beza!
Diancia99, Aksandra, Nowa2024 lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
22.01 ⏸️ - ciąża biologiczna💔
17.02 wizyta u nowego lekarza 🤞🏼
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja -
Molahonkeey wrote:Dziewczyny 😢
Zrobiliśmy podejście na Skrzyczne, ale niestety zrezygnowaliśmy, bo nasza psinka się bardzo męczyła przez krótkie łapki i niskie podwozie, nic nie było wydeptane - warstwa śniegu spoooora + lekko zmrożona. Ja też słabo dawałam radę z tym śniegiem i mąż stwierdził, że na powrocie za duże ryzyko z moim kolanem. Pojechaliśmy do Parku Zamkowego w Żywcu na spacerek. Już tam zaczynało się mi robić nie dobrze i bardzo źle na brzuchu… teraz od 3 godzin walczę z biegunka, dreszczami i gorączką.
Przepraszam, ale nie odniosę się do wszystkiego 🥺 Zagłosowałam na nazwę wątku, Vegreet czekam na relację z warsztatów 🥹Molahonkeey lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Vergeet wrote:@Minia trzymam kciuki żeby wymazy okazały się czyste i żebyś mogła dołączyć do ekipy HSG w lutym ❤️ tak, w końcu wręczyłam mu mini skarpetunie, zareagował oczywiście żartami bo to taki typ 😂 ale później już się wyprzytulaliśmy
@aszin czy suflety czekoladowe to takie, że jak się wbija łyżeczkę to wypływa czekolada? 🤩
@alicjasss dobry pomysł, poszukam na fejsie!
@Aksandra też nie do końca jestem przekonana do mojej postaci z czata ale również chce się z wami zsolidaryzowac więc zmieniam 😁
A co do badań to zawsze uważam, że jednak lepiej znać swojego przeciwnika. Wiadomo, że takie diagnozy nigdy nie są przyjemne, wiążą się z natłokiem myśli, szperaniem za informacjami ale przynajmniej będziecie wiedzieć na czym stoicie. A w rękach doktor Jarosz myślę że można czuć się bezpiecznie i z pewnością znajdzie dla Ciebie odpowiednią drogę ❤️
@Nowa rewelacja że będziesz miała wsparcie męża! No i oby świeża dostawa była jak najlepsza! 🤞🏼 przypomnij proszę o której ta wizyta?
@Diancia ty też jesteś w o wiele późniejszej fazie niż ja, robiłaś test w dzień miesiączki a do mojej jeszcze prawie tydzień. Ja najbardziej właśnie czuję te piersi i sutki, aż mi z tym dziwnie. Od czasu do czasu jakieś kłucie w jajnikach, a tak to całkiem normalnie ale na takim wczesnym etapie nie nastawiam się na nic innego smakowicie wygląda ta beza!26l💁🏻♀️& 29l🙋🏻♂️ & 😺Melka
05.12.2020r.🤵🏻♂️👰🏻♀️
*Alergik
*Początki astmy?
💊Kwas foliowy, wit. D
Starania o 1 🤰🏻:
🌸 Na poważnie 11.24r.
⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
Vergeet na 7:30 mamy być w klinice 😉
Aksandra wiele dziewczyn, które korzystały z pomocy immuno i wlewów itp zaszły w ciążę więc to musi działać! Myślę że dr Jarosz już tyle kobiet przeprowadziła przez IVF, że musi znać się na rzeczy i jesteś na pewno w dobrych rękach!
No przyda mi się jutro wsparcie męża mimo wszystko 🤣 a pisze mimo wszystko, bo wczoraj wieczorem się pokłóciliśmy. Mi chyba w końcu ruszyły hormony „wystrzałowe” po stymulacji, które w trakcie przyjmowania zastrzyków siedziały głęboko we mnie i teraz to wszystko wybucha 🤪 ale on mnie tak wieczorem wkurzył, bo prosiłam żeby mi przyniósł Ovitrelle z lodówki, a jemu się nie chciało bo mecz oglądał. Poszedł, ale co mi wysapał to jego. No więc jak wystrzeliłam jak z procy z wiązanką w jego kierunku 🤣 no i nie gadam z nim i pierwsza się nie odezwę dla zasady i tyle xD mam nadzieję, że w klinice nie będziemy się jutro kłócić 🤣 już mu powiedziałam, że do gabinetu ze mną wstępu nie ma jak coś 🤪🤣Diancia99, Insane, Vergeet lubią tę wiadomość
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
🍼Starania od 06.2023
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
Nowa, mi od razu w jakis papierach dali informacje ze po punkcji w ZO nie mogę prowadzić nic i muszę być pod opieką innej osoby. Byłabym się w sumie turlać nawet busem sama do i z kliniki, zważywszy na to że jedzie się 2h w jedną stronę. 😅walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
@Diancia, pięknie wygląda ta beza
@Aszin suflety czekoladowe też bardzo lubię, ale jeszcze nigdy nie próbowałam zrobić. Daj znacz jak wyszły.
@Nowa2024 spokojnej drogi jutro i takiej samej wizyty. Dobrze,że akurat mąż może z Tobą pojechać. To kawał drogi, plus jeśli tylko moż a to lepiej być razem w takich chwilach.
Bardzo jesteś podekscytowana ?
Korzystać z chata GPT, ale bez logowania. Kusi mnie stworzenie awatara. Jesteście wszystkie takie piękne.aszin, Diancia99 lubią tę wiadomość
👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
Siesiepy nie no busem to sobie nie wyobrażam jechać nawet bez znieczulenia ogólnego 🤣 ja już i tak jestem przyzwyczajona do tych dojazdów do kliniki sama bez męża autem i mi to problemu żadnego nie robi, ale no po narkozie nie ma co ryzykować 😉
Babsi podekscytowana chyba na ten moment nie…bardziej przerażona 🤣 chciałabym wejść tam o tej 7:30 i żeby od razu mnie usypiali, potem pobudka i do domu 🤣 a coś czuję, że będzie jakaś kolejeczka do punkcji i będę musiała czekać jeszcze. Plus ten wenflon mi się będzie śnił 🤣 prawdziwy stres to się pewnie pojawi jutro po drodze do kliniki albo jak już tam wejdziemy 🥹 a ekscytacja myślę, że będzie po wszystkim w oczekiwaniu na zarodki 😉Babsi lubi tę wiadomość
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
🍼Starania od 06.2023
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
Vergeet, Nowa2024, Diancia99, Aksandra, Babsi, Tarisal, Molahonkeey lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Nowa2024 wrote:Siesiepy nie no busem to sobie nie wyobrażam jechać nawet bez znieczulenia ogólnego 🤣 ja już i tak jestem przyzwyczajona do tych dojazdów do kliniki sama bez męża autem i mi to problemu żadnego nie robi, ale no po narkozie nie ma co ryzykować 😉
Babsi podekscytowana chyba na ten moment nie…bardziej przerażona 🤣 chciałabym wejść tam o tej 7:30 i żeby od razu mnie usypiali, potem pobudka i do domu 🤣 a coś czuję, że będzie jakaś kolejeczka do punkcji i będę musiała czekać jeszcze. Plus ten wenflon mi się będzie śnił 🤣 prawdziwy stres to się pewnie pojawi jutro po drodze do kliniki albo jak już tam wejdziemy 🥹 a ekscytacja myślę, że będzie po wszystkim w oczekiwaniu na zarodki 😉
Nie martw się tym wenflonem, tam raczej pracują już doświadczone pielęgniarki. Te nowe po szkole to w szpitalu na NFZ.
Na pewno jutro już się pogodzicie. Wiesz jak to jest jak już jest stres, coś się dzieje to łączy i wtedy trzeba się poprostu wspierać, zapomina się o kłótniach. Oby wszystko poszło sprawnie.
A tak z innej beczki, dlaczego mój ChatGPT mówi,że nie zrobi awatara ze zdjęcia? Mówi,że nie ma takich funkcji i mam podać swój opis.Nowa2024 lubi tę wiadomość
👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
Ojacie wyglądają obłędnie!! 😍😍😍
@Babsi- wystarczy wpisać w google czat gpt i tam w rozmowie z nim opisać siebie i poprosić o portret, nie musisz ściągać aplikacji
@Nowa to jutro cię czeka aktywny dzień od samego rana, skoro po 7 masz już tam być a masz taki daleki dojazd 🙈 no ale będzie warto!
A co do męża to myślę, że sam się ogarnie i zrozumie swój błąd, a jutro już będziecie się cieszyć procesem no szkoda jakby kosa wisiała w powietrzu 🙈
Nowa2024 lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
22.01 ⏸️ - ciąża biologiczna💔
17.02 wizyta u nowego lekarza 🤞🏼
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja -
Babsi wrote:Nie martw się tym wenflonem, tam raczej pracują już doświadczone pielęgniarki. Te nowe po szkole to w szpitalu na NFZ.
Na pewno jutro już się pogodzicie. Wiesz jak to jest jak już jest stres, coś się dzieje to łączy i wtedy trzeba się poprostu wspierać, zapomina się o kłótniach. Oby wszystko poszło sprawnie.
A tak z innej beczki, dlaczego mój ChatGPT mówi,że nie zrobi awatara ze zdjęcia? Mówi,że nie ma takich funkcji i mam podać swój opis.
Chyba trochę ten chatGPT wariuje bo w piątek bez problemu zrobił mi avatar a dzisiaj chciałam żeby zrobił mi avatar z fotki z koleżankami to wysłał avatar bez twarzy (białe puste pole) 🤣Minia000 lubi tę wiadomość
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
🍼Starania od 06.2023
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
Vergeet wrote:Ojacie wyglądają obłędnie!! 😍😍😍
@Babsi- wystarczy wpisać w google czat gpt i tam w rozmowie z nim opisać siebie i poprosić o portret, nie musisz ściągać aplikacji
@Nowa to jutro cię czeka aktywny dzień od samego rana, skoro po 7 masz już tam być a masz taki daleki dojazd 🙈 no ale będzie warto!
A co do męża to myślę, że sam się ogarnie i zrozumie swój błąd, a jutro już będziecie się cieszyć procesem no szkoda jakby kosa wisiała w powietrzu 🙈
Mam nastawienie, że to on mnie musi jutro wspierać więc musi wykazać inicjatywę 🤣 jak nie to go jutro popołudniu zamiast we wtorek rano już odeślę do jego jednostki wojskowej i będę w błogiej ciszy odpoczywać sama w domu 🤣🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
🍼Starania od 06.2023
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
Ja tu przeszłam na dietę dopiero, a Wy mi tu milion ciast wysyłacie!!! 😜🙃
U nas dzisiaj było bardzo smacznie- partner na razie zachwycony smakami ☺️.
Diancia99, Aksandra, Nowa2024, Babsi, aszin, Insane, Molahonkeey lubią tę wiadomość
💃30 lat🕴️35 lat
🍀10cs o pierwsze bobo! 👶
🗓️ Plan działania:
🌼 07/02/25 wizyta w klinice u nowego lekarza prowadzącego + wymazy MUCHa + powtórka AMH(?)
🌼 10-12/02/25 Sono- HSG
🌼 21/02/25 dodatkowa konsultacja planu z innym specjalistą
🌼 Koniec lutego- powtórka seminogramu + HBA + fragmentacja DNA
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza
❌ IO, BMI 25.3 (-> metformina + dieta)
❌ U partnera znacznie obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4% (-> worek supli)
☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml