Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate ja zawsze tutaj zamawialam6 leki
> Lékárna Agel
>
> ul.Hlavní třída 43/34
>
> 737 01 Český Těšín
Adres e-mail
[email protected]
KateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Kate ja zawsze tutaj zamawialam6 leki
> Lékárna Agel
>
> ul.Hlavní třída 43/34
>
> 737 01 Český Těšín
Adres e-mail
[email protected] -
nick nieaktualnyPrzebrnełam i Ja przez cały dzień! Nie jestem aż tak bardzo zmęczona a mialam taki ciężki dzień dużo pracy itd zakończony fitnessem oczywiście i chodzę dalej Przez kolejne 4 tyg!I rozważnie myślę że pozniej się okaże czy ciąża czy dalej fitness ale żyjemy tu i teraz więc będę dbac o wygląd samopoczucie i pracować wiadomo a nie leżeć do gory brzuchem. Może coś z jedzeniem pokombinuje Ale ja kocham chlebek,ziemniaki a ryż i kasza już nie za bardzo! Kate gdzie beta pochwal się! Trzymam kciuki za wizyte i może jakiś brzusio Aga co? Tak smutno bez zdjęć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 22:37
-
Ufff 4 km zrobione. Czekam na efekty. Mam nadzieję że jak się rano obudzę to nogi będą jędrne.
Z żalem i trudem ale pora odstawić słodycze na bok i jogurty owocowe. Biegam więc liczę na szybsze efekty. Kurcze wkręciłem się. Dzisiaj nawet specjalnie wyrwałam się z drzemki żeby pomachać łapkami. To chyba czas żeby kupić porządne buty do biegania. Zazwyczaj kupowałam jakieś sportowe rzeczy jak mi się coś spodobało, a potem leżało... Ale teraz chyba dojrzałam do tego ! I to będzie świadoma decyzja.-Mamunia-, Bocianiątko, justyna14, lamka, KateHawke, Karma88, olik321, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Myssss i tak sie podniesiesz i dalej bedziesz walczyla ❤
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
Nika ja juz kiedyś pisałam ze w cyklu z córką nie miałam takiego pozytywu jak teraz miewam. Miałam dokładnie taki jak Ty na dl i ovu byla
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Siedzę w kolejce do pobrania- mam 31 osób przed sobą i gdyby nie ta pseudo owulacja, którą chce potwierdzić, to bym stąd uciekła z krzykiem.
Ferie sa, czemu ci ludzie nie śmigają gdzieś na nartach?!Izape_91, Diamond92 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Reset biedna się oczekasz.ja kiedyś czekałam prawie godzinę a było przede mną 10 osób! Strasznie wolno pielęgniarka pobierała....
Mysss nie poddawaj się !!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Udało mi się wkręcić pod gabinet dla ciężarnych (oczywiście ciężarne przepuściłam, ale były tylko dwie, więc zaraz wejdę). Cóż, w urojonej ciąży to jestem co miesiąc, więc właściwie pasuje do tej kolejki
Karma88, Flowwer, olik321, Czrna 81, Yoselyn82, problemik, Diamond92 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
-Mamunia- wrote:Lamka czekamy na pozytywny teścik!
Myss mam nadzieję że dzisiaj już jest lepszy dzień.
Kochana dzisiaj robiłam test.
Wiem, że się podniosę, ale czeka mnie cholernie trudny okresW kwietniu kończę urlop wychowawczy, miało się udac na 100%, a jednak muszę przedłużyć o kolejny rok
kwiecień / maj moje dwie najlepsze koleżanki rodzą i każda z nich drugie dziecko
i jedna z pracy na dokładkę. Poza tym czeka mnie droznosc jajowodow. Jak ja to dźwignę, nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 07:54
-
Dzień Dobry wszystkim
Wyniki były dopiero o 23:30... Ale mamBeta 24500 i prog 51
Wizyta o 17:30 ale będę u rodziców więc info może być później
Dziewczyny z bielą - tulę mocno...Musimy wierzyć, że każdej z nas się uda! W ten czy inny sposób.
Yosel i jak tam? Dałaś radę na tych zajęciach?
Izape, Anka jesteście moimi idolamiSamozaparcie to najważniejsza rzecz w dążeniu do schudnięcia czy też "usportowienia"
Mi zabrakło takiego samozaparcia i teraz pewnie będę żałować, że nie wzmacniałam mięśni przed ciążą.
Bocianiątko, Lunaris, reset, Karma88, Cabrera, lamka, ANkaG, Frelcia, Kargo31, Emiilka, Czrna 81, MamaFabianka, Izape_91, Yoselyn82, blue00, Rucola, Angelika83, MaryAnn, problemik, gilmoregirl, Barbarka1984, Diamond92, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
myssss wrote:Kochana dzisiaj robiłam test.
Wiem, że się podniosę, ale czeka mnie cholernie trudny okresW kwietniu kończę urlop wychowawczy, miało się udac na 100%, a jednak muszę przedłużyć o kolejny rok
kwiecień / maj moje dwie najlepsze koleżanki rodzą i każda z nich drugie dziecko
i jedna z pracy na dokładkę. Poza tym czeka mnie droznosc jajowodow. Jak ja to dźwignę, nie wiem
-
Kate gratulacje pięknej betki i proga
Reseciku współczuję kolejki. Na kolejki najlepsze książkialbo OF z komórki
Ja dziś idę w trasę:przedszkole, Ikea i kino. Chorobowe się skończyło! JupiíiiiiiKateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lunaris, mam ze sobą kazusy z prawa karnego, ale w tym jojczeniu wokół to ciężko się skupić
Izape_91, Rucola lubią tę wiadomość
myssss wrote:Hej Kochane. Przychodzę się wyzalic
Nie mam już siły walczyć
Robię wszystko żeby się udało. Łącznie z naprawianiem głowy. Ale przychodzi taki dzień gdzie nadzieja umiera
Dzisiaj u mnie biel bieli, niby mnie to nie dziwi ale boli cholernie
mysss biedo. :* To rozczarowanie jest okropne, ale wiesz, że w końcu dojdziecie do tego małego sukcesu!
To chyba reset pięknie napisała, że jak przyjdzie maleństwo to mu powie, żeo nic nie walczyła tak jak o nie. TO SĄ ŚWIĘTE SŁOWA !!!
I tej małej iskierki musimy się trzymać!
reset wrote:Udało mi się wkręcić pod gabinet dla ciężarnych (oczywiście ciężarne przepuściłam, ale były tylko dwie, więc zaraz wejdę). Cóż, w urojonej ciąży to jestem co miesiąc, więc właściwie pasuje do tej kolejki
Ha ha to wszystkie do takiej pasujemy.
Kate piękna beta!Jak się czujesz?
Przejrzałam mój @ kalendarz i jeśli jutro planowo @ przyjdzie to w marcu @ wypada w moje urodziny. Może to jakiś nikły znak od losu???Izape_91, Rucola lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lunaris wrote:Ja dziś idę w trasę:przedszkole, Ikea i kino. Chorobowe się skończyło! Jupiíiiiii
Oh oh oh ikea. Uwielbiam łazić po Ikea, Leroy Merlin, Castorama! Jestem w swoim żywiole.
Za to za ciuchami nie trawię !!!Izape_91, Kaczorka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:(...)
Kate piękna beta!Jak się czujesz?
Przejrzałam mój @ kalendarz i jeśli jutro planowo @ przyjdzie to w marcu @ wypada w moje urodziny. Może to jakiś nikły znak od losu???
DziękujęCzuję się nawet dobrze. Na razie oprócz piersi i senności to nie mam jakiś szczególnych objawów
Pamiętaj - kobieta w miesiącu urodzin najbardziej płodna (w zasadzie to po części u mnie sie sprawdziło) więc bierz eMka w obroty
Karma88, Flowwer, misia1989 lubią tę wiadomość