Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:Też jestem ciekawa jutrzejszych fasolek. Mam nadzieję, że jakieś nowe się pojawią
Maja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:To ja już Ci mogę powiedzieć wynik
Jak będę teściować (o ile) to pójdę na betę. Moje żyły wołają hola !! Dość!! A nadzieja idz.. idz...
A rozsądek mówi stara i głupia jesteś hahahah
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Na razie bardziej od testowania boję się wyniku progesteronu. Będę robiła w sobotę.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tylko bez pesymizmu !!! Włączamy myślenie pozytywne.
Jak będę teściować (o ile) to pójdę na betę. Moje żyły wołają hola !! Dość!! A nadzieja idz.. idz...
A rozsądek mówi stara i głupia jesteś hahahah
A mi tylko rozum mówi, że nic z tego inne części ciała milczą Coś mi blokuje tą fasolkę tylko jeszcze nie wiem co. Wiesz, my nigdy się nie zabezpieczaliśmy, a ja nie biorę antykoncepcji już gdzieś od 8 lat (albo i dłużej) Zwykle było przerywane ale wiadomo, nie zawsze się to udało. A jakoś przez 7 lat jak jesteśmy razem "wpadki" nie było. Teraz też, już 6 cykl trafiamy w okolice owu i nic. Nie wierzę, że nic nie jest na rzeczy. Mam nadzieję, że nie ale obawę mam ogromną. Co prawda po małym kryzysie obiecałam sobie, że nie będę się łamać Dlatego staram się cieszyć z tego co już mam, kochanego męża i psie dzieciaczki
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Kuś mnie kuś ... ale idz zobaczymy jak jajca pracują twoje
No bo do jasnej ciasnej też byś mogła! Co ma być to będzie przecież, ale jak można wiedzieć to czemu nie?!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:A mi tylko rozum mówi, że nic z tego inne części ciała milczą Coś mi blokuje tą fasolkę tylko jeszcze nie wiem co. Wiesz, my nigdy się nie zabezpieczaliśmy, a ja nie biorę antykoncepcji już gdzieś od 8 lat (albo i dłużej) Zwykle było przerywane ale wiadomo, nie zawsze się to udało. A jakoś przez 7 lat jak jesteśmy razem "wpadki" nie było. Teraz też, już 6 cykl trafiamy w okolice owu i nic. Nie wierzę, że nic nie jest na rzeczy. Mam nadzieję, że nie ale obawę mam ogromną. Co prawda po małym kryzysie obiecałam sobie, że nie będę się łamać Dlatego staram się cieszyć z tego co już mam, kochanego męża i psie dzieciaczki
A myślisz nad kolejnymi badaniami? Czy dopiero po roku ?
Ja w piatek zrobię przy okazji wizyty w klinice inmmunologie zobaczymy co wyjdzie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
W każdym razie jak się teraz nie uda, mam nadzieję, że obie podbijemy kwiecień razem z resztą dziewczyn, do których przyszła lub przyjdzie niechciana w tym towarzystwie @
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:W każdym razie jak się teraz nie uda, mam nadzieję, że obie podbijemy kwiecień razem z resztą dziewczyn, do których przyszła lub przyjdzie niechciana w tym towarzystwie @
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Mnie na duchu trzymią moje kochane dwa psy.
A myślisz nad kolejnymi badaniami? Czy dopiero po roku ?
Ja w piatek zrobię przy okazji wizyty w klinice inmmunologie zobaczymy co wyjdzie.
Hihihi też mam 2 Sunię i pieska. Sunia yorczek a piesek kundelek ze schroniska. Kochają się strasznie i ja je kocham przeogromnie. Ja w ogóle jestem psiara od zawsze. I to są moje dzieci. Mało po psiemu je traktuje, też całuję im brzuszki, łapeczki i pyszczki Mam to po mamie, ona też psiara
A badania chcę zrobić już w przyszłym cyklu. Po roku nie, bo ja nie mam czasu na takie zabawy. Sraty taty, że do roku każą czekać tak to sobie mogą czekać 23-latki a nie 33
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Czyli liczymy ze Boże Narodzenie na porodówce
Mogę gdziekolwiek spędzić Boże Narodzenie byle dało mi to dzidziusia Będzie trzeba to i choinkę wezmę ze sobąalenka89 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
A w ogóle to parę dni temu pytałam mojego m. czy zrobi badanie nasienia. Tak nieśmiało go podeszłam, bo on w ogóle lekarzy i jakiekolwiek badania omija z daleka, a co dopiero oddać nasienie I przeżyłam szok, że nawet mój własny m. potrafi mnie jeszcze zaskoczyć Powiedział, że nie ma problemu i jeśli trzeba to spoko. Także najpierw teraz zrobię ja, a potem zajmiemy się żołnierzykami
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:A w ogóle to parę dni temu pytałam mojego m. czy zrobi badanie nasienia. Tak nieśmiało go podeszłam, bo on w ogóle lekarzy i jakiekolwiek badania omija z daleka, a co dopiero oddać nasienie I przeżyłam szok, że nawet mój własny m. potrafi mnie jeszcze zaskoczyć Powiedział, że nie ma problemu i jeśli trzeba to spoko. Także najpierw teraz zrobię ja, a potem zajmiemy się żołnierzykami
Moj tez sam mowi ze jak do czerwca nie zaskoczymy to on pojdzie na badania.Maja84 lubi tę wiadomość
-
problemik, tulę mocno odpocznij, ale nie rezygnuj. Czy przed IVF miałaś laparoskopię i histeroskopię?
-
problemik wrote:@
Beta 0.1
Muszę odpocząć kilka miesięcy bo juz nie mam sily na walke. 2 procedury IVF, 3 transfery. Ciągle rozczarowanie, łzy, wizyty, kilkanaście tabletek dziennie, codzienne zastrzyki w brzuch. Wysiadam dziewczyny... Jak dla mnie to zbyt wiele...
Już nie wiem co mam dalej robić...
Wiesz nie zamartwiaj się będzie dobrze.moja koleżanka starała się 5 lat dojeżdżala ze Szczecina do Krakowa raz w miesiącu czasem na monitoring i codziennie zastrzyki w brudnych toaletach to co ona przeżyła to masakra . Może czasem wystarczy wyluzować -
Panan12, moim zdaniem rada, żeby wyluzować to najgorsza rada. Nie wierzę w jakieś odblokowywanie się itd., szczególnie gdy mowa o staraniach już z dość zaawansowaną pomocą. Zamiast wyluzowania wierzę w odpoczynek, żeby nabrać sił do dalszej walki.
Problemik czekają jeszcze na Was jakieś śnieżynki?Maja84, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:E.w.c.i.a jak się czujesz ?
Czas do wizyty 21.03 ciągnie się niemiłosiernie. Będzie wtedy 10 tydzień czyli to czas kiedy w tamtej ciąży dowiedzialam sie że płód obumarł. Ale jestem dobrej myśli! Trzymajcie kciuki
A co do tego jak się czuje to uważam ze okres ciąży to jakiś wybryk natury i pikuś w odniesieniu do czasu po owulacji Cyce mam juz jak wspomniane tutaj ananasy xD bolą cały czas od testu, mdłości napierają,jem dużo dziwnych rzeczy jak np śledzie z pasztetem i ketchupem xD ogolnie duzo kwaśnych rzeczy
I moje sny są tak porąbane że o nich nie mówię bo mąż by mnie wysłał do psychiatryka xD ostatnio szukałam żab w jakiejś dżungli z moją babcią co ma 90 lat xD
Mimo tych różnych dziwnych przypadłości cieszę się ze jestem w ciąży i życzę wszystkim tutaj takiego zielonego finału!
Rozsyłam wiruski!!!!Karolina90, summer86, nadzieja73, Lady Savage, Flowwer, Pooziomka, Maja84 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
nick nieaktualny