Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
problemik wrote:@
Beta 0.1
Muszę odpocząć kilka miesięcy bo juz nie mam sily na walke. 2 procedury IVF, 3 transfery. Ciągle rozczarowanie, łzy, wizyty, kilkanaście tabletek dziennie, codzienne zastrzyki w brzuch. Wysiadam dziewczyny... Jak dla mnie to zbyt wiele...
Już nie wiem co mam dalej robić... -
nick nieaktualnyproblemik wrote:@
Beta 0.1
Muszę odpocząć kilka miesięcy bo juz nie mam sily na walke. 2 procedury IVF, 3 transfery. Ciągle rozczarowanie, łzy, wizyty, kilkanaście tabletek dziennie, codzienne zastrzyki w brzuch. Wysiadam dziewczyny... Jak dla mnie to zbyt wiele...
Już nie wiem co mam dalej robić...
-
nadzieja73 wrote:Dzień dobry kochane.U mnie nic z tego nie będzie bo w dalszym ciągu brzuch mnie boli jak na okres.Trzymam kciuki za Waszą pomyślność ❤❤❤
Nadzieja, a byłaś wczoraj robić betę? Kiedy powinien być wynik? Ból okresowy jest podobno normalny na początku ciąży. -
nick nieaktualny
-
problemik tulam. :* Może warto faktycznie trochę oddechu złapać. Psychika też musi jakoś odpocząć.
nadzieja73 nie trać nadziei. Czekamy na betę i dawaj znać. :* Musi się udać, może taka Twoja uroda, żeby pobolewał brzuch jak na @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 07:14
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nadzieja73 wrote:Dzień dobry kochane.U mnie nic z tego nie będzie bo w dalszym ciągu brzuch mnie boli jak na okres.Trzymam kciuki za Waszą pomyślność ❤❤❤
Nadziejo nie trać nadziei, moja mama opowiadała mi o swoich perypetiach z ciążą, zaczeło się ogromnym strachem - ból, plamienia, straszne osłabienie. A jednak jestem na tym świecie -
nadzieja, będzie dobrze, nie stresuj się, bo myśleniem i stresem sama sobie skurcze wywołujesz, spokojnie kobietko, łyknij sobie no-spe ona nie zaszkodzi, a może pomóc, bo jest rozkurczowa. Kiedy umówiłaś isę na wizytę do gina?
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:nadzieja, będzie dobrze, nie stresuj się, bo myśleniem i stresem sama sobie skurcze wywołujesz, spokojnie kobietko, łyknij sobie no-spe ona nie zaszkodzi, a może pomóc, bo jest rozkurczowa. Kiedy umówiłaś isę na wizytę do gina?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziula wrote:Może i tak, walczysz dalej po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 09:22
-
Nadzieja przykro mi bardzo ale na wiosnę walczymy razem.
Ewcia fajnie że z nami jesteś a snami sie nie przejmuj ja się z nich tylko śmieję.
Psikus naszej podświadomości. Jakieś przeczucia co do płci masz ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄