Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
karola205 wrote:U mnie @
a mialam tyle nadzieji ze sie uda
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tulę i sama czekam na @ oby przyszła jak najszybciej bo chce zacząć nowy cykl który mi da cień szansy na fasolkę.
Ja jestem dopiero na początku starań, i tak naiwnie wierzylam, ze najtrudniejsze jest samo podjecie decyzji o dziecku a potem wszystko sie uda jak zaplanowalam. Chyba czas zmienić myslenie : ) Ale nowy miesiąc, nowe nadzieje : )
Trzymam kciuki za reszte testujących w marcu : ) buziaki -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Izape, testuj!
Kaha, summer86 w drodze na zakupy wskoczę do sklepu i kupię test, kto wie... w ogóle nie czuje sie okresowo, a już w dzień @ czułam w podbrzuszu lekkie boleści, do tego temp ponad 37... wiec jest szansa. Dam Wam znać
kaha, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
karola205 wrote:Ja jestem dopiero na początku starań, i tak naiwnie wierzylam, ze najtrudniejsze jest samo podjecie decyzji o dziecku a potem wszystko sie uda jak zaplanowalam. Chyba czas zmienić myslenie : ) Ale nowy miesiąc, nowe nadzieje : )
Trzymam kciuki za reszte testujących w marcu : ) buziaki
Nie można uogólnoać wszystkie ja to wyjątek od reguły.
Życzę Ci najkrótszej drogi do dwóch kresek.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A u mnie klapa ovu nie miałam, jak pisałam kolejny cykl stymulowany i dalej nie wiem.
Jak na złość do 17.30 lab otwarty i badań nie zrobiłam.
Czyli wiem że nic nie wiem....
Ale w przyszłym cyklu będzie owu, więc tak jak mówiłam rozwalimy ten kwiecień i będziemy ubierać choinkę na porodówce Teraz tylko żeby @ przyszła jak najszybciej. Nie łam się kochana moja! Wyjdzie to słońce dla Ciebie Ważne, że jesteś pod dobrą jak mówiłaś opieką i pomogą z fasolką. Teraz już może być tylko lepiej :*
A ja się dziś pokułam Zrobiłam progesteron i przy okazji morfologię z OB, bo dawno nie robiłam.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarola205 wrote:Ja jestem dopiero na początku starań, i tak naiwnie wierzylam, ze najtrudniejsze jest samo podjecie decyzji o dziecku a potem wszystko sie uda jak zaplanowalam. Chyba czas zmienić myslenie : ) Ale nowy miesiąc, nowe nadzieje : )
Trzymam kciuki za reszte testujących w marcu : ) buziaki
Chyba każda z nas tak myślała na poczatku -
Izape91 wrote:Kaha, summer86 w drodze na zakupy wskoczę do sklepu i kupię test, kto wie... w ogóle nie czuje sie okresowo, a już w dzień @ czułam w podbrzuszu lekkie boleści, do tego temp ponad 37... wiec jest szansa. Dam Wam znać
Czekamy z niecierpliwością
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:To nie tak większość dziewczyn zachodzi w ciążę w 2 do 6 cykli ale ja to totalna porażka....
Nie można uogólnoać wszystkie ja to wyjątek od reguły.
Życzę Ci najkrótszej drogi do dwóch kresek.
Nie życzę sobie, żebyś mówiła, że Ty to totalna porażka! Po prostu przez pseudolekarzy nie masz własnych owu. To nie Ty porażka tylko konowały, które doprowadziły Cię do takiego stanu. Ale już wszystko jest na dobrej drodze, żeby owu były i realne szanse na fasolkę
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Nie życzę sobie, żebyś mówiła, że Ty to totalna porażka! Po prostu przez pseudolekarzy nie masz własnych owu. To nie Ty porażka tylko konowały, które doprowadziły Cię do takiego stanu. Ale już wszystko jest na dobrej drodze, żeby owu były i realne szanse na fasolkę
Na razie się przespałam i juz mi lepiej
Teraz bedę naciskać dokrorka na stymulację chce wiecej jajeczek w cyklu niz jedno zwaszcza ze teraz mam najwieksze szanse w 4 kolejnych cyklach.
A od kwietnia za mies bede szalec z testami. Po ovu ich hurtowo nakupie a co można hihihi kto zdesperowanej kobiecie zabroniMaja84, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Na razie się przespałam i juz mi lepiej
Teraz bedę naciskać dokrorka na stymulację chce wiecej jajeczek w cyklu niz jedno zwaszcza ze teraz mam najwieksze szanse w 4 kolejnych cyklach.
A od kwietnia za mies bede szalec z testami. Po ovu ich hurtowo nakupie a co można hihihi kto zdesperowanej kobiecie zabroni
No i to mi się podoba! Bo już się bałam, że silna Flowwer gdzieś uciekła, na szczęście tylko na chwilę Ja już mam petardę testów czekają grzecznie
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:No i to mi się podoba! Bo już się bałam, że silna Flowwer gdzieś uciekła, na szczęście tylko na chwilę Ja już mam petardę testów czekają grzecznie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:To masz teraz broń w ręku hahahha za pare dni ruszysz z testowaniem, kiedy zaczynasz ?
Właśnie nie wiem. Wpisałam się na 15-go. To będzie mój 11dpo, ale nie wiem... Na razie czekam na ten progesteron
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Dziewczyny ja się żegnam, życzę wszystkim powodzenia, powodem odejścia jest fakt , że nie mamy czasu na seks, brak seksu, brak dziecka, pracując do 22-23 w sklepie, człowiek jest tak zmordowany o tej porze że śpi do 7-8 rano, a o 5 mój wstaje do roboty, dziś 16 dc a my co? Czas pozwolił na 1 bzyknięcie, w zeszłym miechu było 2 bzyknięcia na 38 dniowy cykl, porażka, nie oszukujmy się, z tego dzieci nie będzie, może podejdę do próby za rok jak otworzę swoją firmę, a na razie zostanie jak teraz, bzykanie bez zabezpieczeń 2-3 razy w ciągu cyklu, jak coś z tego wyjdzie (w co wątpie) to wrócę się pochwalić. POWODZENIA LASKI!!
-
Maja84 wrote:Właśnie nie wiem. Wpisałam się na 15-go. To będzie mój 11dpo, ale nie wiem... Na razie czekam na ten progesteron
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
E_w_c_i_a wrote:Flowwer to skąd te bóle w środku cyklu skoro ovu nie było??
Ból miałam teraz jak przy stymulowanych cyklach a jednak klapa
N
Nic nie wymyślę więc czekam na @ spokojnie około 20.03 powinna przyjść
Provita-Paliga
⛄⛄⛄