Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bejb, Sara - gratulacje:)
Ja nadal czekam na @ Wczoraj jednak zatestowałam - negatyw:/
Rano temperatura poszła z powrotem w górę, więc zrobiłam ponownie test, ale znów negatyw...sara9555 lubi tę wiadomość
-
nika647 wrote:Bejb, Sara - gratulacje:)
Ja nadal czekam na @ Wczoraj jednak zatestowałam - negatyw:/
Rano temperatura poszła z powrotem w górę, więc zrobiłam ponownie test, ale znów negatyw...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Madziula wrote:Gratulacje dla nowych zafasolkowanych!
U mnie 10 dpo tak mnie korci siknac...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaa, trzymam kciuki, żeby pęcherzyki pięknie rosły i za udaną bezbolesną punkcję weteranki pamiętają tu o Tobie
Izape91, kiedy planujesz testować? -
Gratuluję zafasolkowanym!! Uwielbiam oglądać pozytywne testy i wykresy ciążowe U mnie ovu wykrył owulację w 18dc. Teraz tylko czekanie. Obawiam się tylko, że mogę za mocno się nakręcić i później będzie płacz Miałam piękny śluz, bóle jajników, wzrost libido.. jak nigdy... Jak w tym cyklu się nie uda - w następnym monitoring.
Miłej soboty!sara9555 lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Agniechaaaa wrote:Cześć z racji tego, ze sporo sie u mnie dzieje zaaadko zaglądam. Te które mi kibicują Dziekuje nowe inf jest takie, ze wychodowalam 18 pecherzykow (stan z piatku) każdy 7/8mm endo 7,3 był to 6dc w pon kolejna kontrola, nadal jestem na lekach stymulacyjnych. Punkcja na pewno w przyszłym Tyg. Transfer nie wiadomo czy w tym cyklu lekarz boi sie hiperki... musimy czekać i wszystko ustalać na spokojnie.
Mam nadzieje, ze u moich weteranek wszystko dobrze<3
Całuje Was -
Lady ma ciąża jest z 3 bzykniec w cyklu.
Flowwer spróbuj donga! Nic nie tracisz! On działa cuda a jest naturalny. -
Hopeless wrote:
Flowwer spróbuj donga! Nic nie tracisz! On działa cuda a jest naturalny.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Agniechaaa, trzymam kciuki, żeby pęcherzyki pięknie rosły i za udaną bezbolesną punkcję weteranki pamiętają tu o Tobie
Izape91, kiedy planujesz testować?
Zatestowalam, ale nadal negatyw, zobaczymy, moze okres mi sie zwyczajnie spóźnia, już sama nie wiem, ale nigdy nie miałam w 28 dc tak wysokiej temperatury, ale kobieta zmienna jest, wiec w zasadzie to nic nie znaczy. Jutro pewnie bedzie spadek skoro nic nie wyszło.. Ale @ moze przyjść, bo strasznie mnie nerwa telepie:p i krzyczę na meza;p ale fajnie było przez chwile chociaż sobie podkręcać fasolkę
-
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:Ja tez juz nie umiem wytrzymac.. myslicie ze moge zatestowac juz jutro? To bylby 13 dzien od podania pregnylu. Czy lepiej poczekac do poniedzialku?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilaliean wrote:Zrobiłam test przed chwilą. 12 dni od podania pregnylu 5000. Bladaaaa, bardzo blada, ale jest druga krecha. Czy mogę się już cieszyć czy to dalej może być pregnyl?
Lilaliean lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAnn89 wrote:Ok, to jutro zatestuje pelna nadziei
@ dalej ani wody ani slychu, napięcie wzrasta, niechże wredna juz przyjdzie! Albo nie, niech się spóźni , wtedy w kwietniu będziemy mieli większe szanse żeby trafić w moje dni płodne kiedy będę w domku, wiec niech @ poczeka jeszcze 2 dni -
nick nieaktualnyAle by było jakby fasola ujawniła się za 4 dni w moje urodziny.
Eee nie, zejdę na ziemię :p
We wtorek wyczekiwana wizyta u endokrynolog, ciekawe co mi kobita powie, a potem w kolejnym miesiącu lecę do gina na usg.
Czy na zwykłym usg ginekolog mi może powiedzieć czy owulka była już czy będzie? W sumie byłam ze dwa razy na usg jajników, ale to było dość dawno, no i nie starał się o dziecko, stąd moje pytanie, bo ja takiego zaawansowanego tematu starań jeszcze nie ogarnęłam:p -
Izape91 wrote:Ale by było jakby fasola ujawniła się za 4 dni w moje urodziny.
Eee nie, zejdę na ziemię :p
We wtorek wyczekiwana wizyta u endokrynolog, ciekawe co mi kobita powie, a potem w kolejnym miesiącu lecę do gina na usg.
Czy na zwykłym usg ginekolog mi może powiedzieć czy owulka była już czy będzie? W sumie byłam ze dwa razy na usg jajników, ale to było dość dawno, no i nie starał się o dziecko, stąd moje pytanie, bo ja takiego zaawansowanego tematu starań jeszcze nie ogarnęłam:p
W zależności jak długie masz cykle zazwyczaj najlepiej isc miedzy 10-14 dc ma usg
Provita-Paliga
⛄⛄⛄