Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless wrote:Nie mam właściwie żadnych objawów ciąży. Przez chwilę mnie to martwilo teraz na to leje. Co ma być to będzie. Nie mam żadnego wpływu na to jak się ta ciąża skończy. A wizytę mam 12 kwietnia takie są terminy na nfz
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Izape91 wrote:Gratulacje w końcu się nam tu zieleni na wiosnę ktory cykl starań i dpo?
ps. Dziewczyny jak sikać żeby test wyszedł pozytywny? Ja z góry obstawiam negatywa i tak zawsze jest :p
jestem taka szczesliwa ale jeszcze przed terminem @ jestem. mam 10 dpo i 5 cs.
troche miałam przeczucie...
jak sikać hmmm...ciezkie pytanie, ale moze trzeba uwierzyc ze sie uda?
-
Flowwer wrote:Wow gratulacje to jest to !!!!!! Potwierdzić betą i proszę o wiruski
Wiruski lecą do Was wszystkich!!! :*:*:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 21:53
Flowwer, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Cos mi mowilo ze to teraz,teraz albo nigdy, nie myslalam o kwetniu-nie chcialam myslec o kwetniu...objawy?? Teraz praktycznie zadnych oprocz wiekszej wrazliwosci piersi tak od srodka,zawsze bola przy okresie bardziej po bokach. I wiecie co? Uczucie ssania z glodu jak wstane rano. Nigdy tak normalnie nie mam ale teraz to wyraznie czuje,w pierwszej ciazy tez tak mialam tylko tak bardzo ze z glodu chcialo mi sie wymiotowac...tak,tak dobrze rozumiecie...chcialo mi sie wymiotowac z glodu
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Madziula wrote:no to ten tego
jest jest jest!!!!
https://zapodaj.net/a93463581672c.jpg.html
-
Flowwer, u mnie już pozamiatane wczoraj pojawiło się lekkie plamienie, a dziś już tempka spadła. Stawiam, że jutro/poniedziałek będzie już @. Chyba nie dane mi zostać mamą w 2017 roku.
-
summer86 wrote:Flowwer, u mnie już pozamiatane wczoraj pojawiło się lekkie plamienie, a dziś już tempka spadła. Stawiam, że jutro/poniedziałek będzie już @. Chyba nie dane mi zostać mamą w 2017 roku.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:Mnie zaczal brzuch charakterystycznie pobolewac. Chyba nie ma sensu rano testowac:(
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, zawsze miałam, ale po HSG przeszło na kilka miesięcy. Progesteron po cyklach owulacyjnych miałam w normie, więc to raczej nie jest niedomoga. Tak czy inaczej chce poprosić o duphaston po IUI.
-
summer86 wrote:Flowwer, zawsze miałam, ale po HSG przeszło na kilka miesięcy. Progesteron po cyklach owulacyjnych miałam w normie, więc to raczej nie jest niedomoga. Tak czy inaczej chce poprosić o duphaston po IUI.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄