Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:biedna nie dadzą pospać przy niedzieli.. U mnie spadek temperatury wiec testy się nie myliły, a @ się poorostu spozni, ale to dobrze, będziemy mogli postarać się w kwietniu.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlowwer, dla mnie w takiej sytuacji lepiej ze sie spóźni, bo mam akurat w dni płodne zjazd dwudniowy poza domem to mi sie przynajmniej owulka przesunie bo wypada właśnie w te dni, a tak to starania moze zakończą sie sukcesem jak teraz sie spóźni te 2 3 dni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Dopiszcie mnie proszę na 17 marca. Na razie 9 dpo wykres wygląda obiecująco, ale jeszcze wiele się może zdarzyć. W środę idę na betę (12 dpo, może coś już będzie wiadomo), ale testowanie de facto powinno odbyć się w piątek, więc jeśli beta nie potwierdzi ciąży, będę jeszcze czekać
Trzymam kciuki za Wasze zafasolkowanie -
nick nieaktualny
-
Ann89, tulę mocno.
Iza, jak tam wynik?
Ja się powoli przenoszę na kwiecień, dziś kolejny spadek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry ja przychodzę z dobrą nowiną jak dla mnie bo przyszła @ ☺
Wiem,ze moje cieszenie się jest bynajmniej dziwne,ale ja nie miałam pojęcia kiedy przyjdzie i czy w ogóle przyjdzie.Tak wiec mój cykl trwał 40 dni czyli coraz lepiej ☺Madziula, Izape91, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Lilaliean wrote:gratulacje! Mamy chyba dzieci w podobnym wieku ( u mnie syn z 04.07.2015) a teraz jak się u nas kreski utrzymają to znów będzie podobnie - bo ja mam dziś 11 dpo i też bladzioch wyszedł
Dziś powtórzyłam test ale o czułości 25, i potwierdza on wczorajsza wersję a więc nieśmiało stwierdzam że jestem w ciąży!!! aaaa!Flowwer, Kaczorka, Bocianiątko, Pooziomka, kaha, bejb, Roxanne, E_w_c_i_a, Maja84, KaMiszka, summersun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny