Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mialam testowac 28 lutego ale poczatkiem lutego mialam okres i uznalam ze to za szybko. teraz cos mnie naszlo. jestem max 5dni po terminie spodziewanego okresu. zrobilam test rano o czulosci 20mIU oczywiscie bylam pewna ze nic z tego bo ostatnie dwa dni w srodku nocy strasznie boli mnie brzuch. nie mam zludzen. test wyszedl pozytywny a kreska ukazala sie juz po minucie chociaz na tescie pisalo zeby zaczekac 5min. w zyciu nie mialam tak pieknej kreski
bylam zrobic bhcg ale wyniki w poniedzialek.
E_w_c_i_a, kaha, KarolinaSeven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje !!!! I życzę spokojnych 9 miessara9555 wrote:mialam testowac 28 lutego ale poczatkiem lutego mialam okres i uznalam ze to za szybko. teraz cos mnie naszlo. jestem max 5dni po terminie spodziewanego okresu. zrobilam test rano o czulosci 20mIU oczywiscie bylam pewna ze nic z tego bo ostatnie dwa dni w srodku nocy strasznie boli mnie brzuch. nie mam zludzen. test wyszedl pozytywny a kreska ukazala sie juz po minucie chociaz na tescie pisalo zeby zaczekac 5min. w zyciu nie mialam tak pieknej kreski
bylam zrobic bhcg ale wyniki w poniedzialek.

który to cykl starań ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 12:07

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Progesteron miałaś ładny wiec ovu była szanse są!!!
Nie badałam jeszcze progesteronu
Dopiero dziś i czekam jak na szpilkach, powinny być wieczorem wyniki, jak będzie ładny to testy zużyję wszystkie hahaha
a mam 6
Codziennie jeden

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Ja nie mam pojęcia a mój organizm znam bo miałam np. zeszły cykl bez ovu na 100% i przez lata. Teraz bym przysiegła że ovu miałam a na monitoringu teraz 9 dpo nic nie ma..
Ból miałam teraz jak przy stymulowanych cyklach a jednak klapa
N
Nic nie wymyślę więc czekam na @ spokojnie około 20.03 powinna przyjść
A może był pęcherzyk i jajka pracowały ale nie pękł i dlatego nie doszło do owu.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Dja znać jaki wyjdzie!!! Ale bedziesz szaleć!!Maja84 wrote:Nie badałam jeszcze progesteronu
Dopiero dziś i czekam jak na szpilkach, powinny być wieczorem wyniki, jak będzie ładny to testy zużyję wszystkie hahaha
a mam 6
Codziennie jeden 
Maja84 lubi tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
To by coś zostało np.torbiel lub w jajniku a miałam czysto choć to jedno pocieszające bo mogę ruszyć ze stymulacjąMaja84 wrote:A może był pęcherzyk i jajka pracowały ale nie pękł i dlatego nie doszło do owu.

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Gin powiedział że jak nie wyjdzie w tym cyklu to od przyszłego zwiększamy dawkę.Roxanne wrote:Teraz 3x1 i też ovitrelle, ale nie zawsze. 3 miesiące miałam cykle stymulowane 2x1 bez monitoringu i zastrzyku i właśnie wtedy się udało

Zosia

Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualnyCześć z racji tego, ze sporo sie u mnie dzieje zaaadko zaglądam. Te które mi kibicują Dziekuje
nowe inf jest takie, ze wychodowalam 18 pecherzykow (stan z piatku) każdy 7/8mm endo 7,3 był to 6dc w pon kolejna kontrola, nadal jestem na lekach stymulacyjnych. Punkcja na pewno w przyszłym Tyg. Transfer nie wiadomo czy w tym cyklu lekarz boi sie hiperki... musimy czekać i wszystko ustalać na spokojnie.
Mam nadzieje, ze u moich weteranek wszystko dobrze<3
Całuje WasWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 12:25
Bocianiątko, suri2016 lubią tę wiadomość
-
Ann89 wrote:Maja , ja w tym cyklu kupilam tylko jeden bo zawsze wszystkie wykorzystywalam niezaleznie od ich ilosci:p
Ja to muszę mieć kilka. Raz jak kupiłam 1 to potem żałowałam strasznie jak zużyłam i leciałam po następny, więc żeby oszczędzić sobie latania, kupuję już hurtowo
Lubię sobie posikać hahaha
Może w końcu uda się trafić ten szczęśliwy jak w zdrapkach w totka

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ja na Clo nie reaguję aktualny cykl mam jak poprzedni bez stymulacji bo 3 tyg temu miałam laparoskopię. Moje jajniki reagują na Letrozol tylko na niego reagują. Przy stymulacji musi być monitoring bo jeśli pecherzyk nie peknie mimo zastrzyku tworzy sie torbiel ktora nie może zostać do nowego cyklu.Raven wrote:Flowerr, dziewczyny bez owulacji a byłaś na clo?byly u was rezultaty? Czy kompletnie nic?
Sara gratulacje

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:To by coś zostało np.torbiel lub w jajniku a miałam czysto choć to jedno pocieszające bo mogę ruszyć ze stymulacją
No nic, nie ma co gdybać, jajka pracują skoro bolą a to już coś. Czekamy teraz z niecierpliwością na kwiecień

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ja caly czas jestem myślami z tobą kochana oby wszystko poszło po myśli i pod choinkę bedziesz tulić w ramionach dzidzię !!!Agniechaaaa wrote:Cześć z racji tego, ze sporo sie u mnie dzieje zaaadko zaglądam. Te które mi kibicują Dziekuje
nowe inf jest takie, ze wychodowalam 18 pecherzykow (stan z piatku) każdy 7/8mm endo 7,3 był to 6dc w pon kolejna kontrola, nadal jestem na lekach stymulacyjnych. Punkcja na pewno w przyszłym Tyg. Transfer nie wiadomo czy w tym cyklu lekarz boi sie hiperki... musimy czekać i wszystko ustalać na spokojnie.
Całuje Was
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
I dalej kłuje jajnikMaja84 wrote:No nic, nie ma co gdybać, jajka pracują skoro bolą a to już coś. Czekamy teraz z niecierpliwością na kwiecień

małpa jedna zamiast pracować to robi mnie w balona

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Cześć z racji tego, ze sporo sie u mnie dzieje zaaadko zaglądam. Te które mi kibicują Dziekuje
Całuje Was
Cały czas trzymam kciuki i nie puszczam nawet na chwilę i często myślę co tam u Ciebie
Mam nadzieję i mocno wierzę, że niedługo pochwalisz nam się piękną fasolką

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:I dalej kłuje jajnik
małpa jedna zamiast pracować to robi mnie w balona
Dasz im popalić w kwietniu, to dopiero będą wiedziały po co bolą
Mnie moje za to olały dzisiaj. Nic a nic nie czuję póki co, jedynie cycki poszły w ruch, wczoraj jeden a dziś oba bolą, małpa coraz bliżej ughhhh... Nie lubię pierwszego dnia bo zwijam się z bólu, a to już tak niedługo

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml