Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mialam testowac 28 lutego ale poczatkiem lutego mialam okres i uznalam ze to za szybko. teraz cos mnie naszlo. jestem max 5dni po terminie spodziewanego okresu. zrobilam test rano o czulosci 20mIU oczywiscie bylam pewna ze nic z tego bo ostatnie dwa dni w srodku nocy strasznie boli mnie brzuch. nie mam zludzen. test wyszedl pozytywny a kreska ukazala sie juz po minucie chociaz na tescie pisalo zeby zaczekac 5min. w zyciu nie mialam tak pieknej kreski bylam zrobic bhcg ale wyniki w poniedzialek.
E_w_c_i_a, kaha, KarolinaSeven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sara9555 wrote:mialam testowac 28 lutego ale poczatkiem lutego mialam okres i uznalam ze to za szybko. teraz cos mnie naszlo. jestem max 5dni po terminie spodziewanego okresu. zrobilam test rano o czulosci 20mIU oczywiscie bylam pewna ze nic z tego bo ostatnie dwa dni w srodku nocy strasznie boli mnie brzuch. nie mam zludzen. test wyszedl pozytywny a kreska ukazala sie juz po minucie chociaz na tescie pisalo zeby zaczekac 5min. w zyciu nie mialam tak pieknej kreski bylam zrobic bhcg ale wyniki w poniedzialek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 12:07
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Progesteron miałaś ładny wiec ovu była szanse są!!!
Nie badałam jeszcze progesteronu Dopiero dziś i czekam jak na szpilkach, powinny być wieczorem wyniki, jak będzie ładny to testy zużyję wszystkie hahaha a mam 6 Codziennie jeden
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Ja nie mam pojęcia a mój organizm znam bo miałam np. zeszły cykl bez ovu na 100% i przez lata. Teraz bym przysiegła że ovu miałam a na monitoringu teraz 9 dpo nic nie ma..
Ból miałam teraz jak przy stymulowanych cyklach a jednak klapa
N
Nic nie wymyślę więc czekam na @ spokojnie około 20.03 powinna przyjść
A może był pęcherzyk i jajka pracowały ale nie pękł i dlatego nie doszło do owu.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Nie badałam jeszcze progesteronu Dopiero dziś i czekam jak na szpilkach, powinny być wieczorem wyniki, jak będzie ładny to testy zużyję wszystkie hahaha a mam 6 Codziennie jeden
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Maja84 wrote:A może był pęcherzyk i jajka pracowały ale nie pękł i dlatego nie doszło do owu.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Roxanne wrote:Teraz 3x1 i też ovitrelle, ale nie zawsze. 3 miesiące miałam cykle stymulowane 2x1 bez monitoringu i zastrzyku i właśnie wtedy się udało
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualnyCześć z racji tego, ze sporo sie u mnie dzieje zaaadko zaglądam. Te które mi kibicują Dziekuje nowe inf jest takie, ze wychodowalam 18 pecherzykow (stan z piatku) każdy 7/8mm endo 7,3 był to 6dc w pon kolejna kontrola, nadal jestem na lekach stymulacyjnych. Punkcja na pewno w przyszłym Tyg. Transfer nie wiadomo czy w tym cyklu lekarz boi sie hiperki... musimy czekać i wszystko ustalać na spokojnie.
Mam nadzieje, ze u moich weteranek wszystko dobrze<3
Całuje WasWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 12:25
Bocianiątko, suri2016 lubią tę wiadomość
-
Ann89 wrote:Maja , ja w tym cyklu kupilam tylko jeden bo zawsze wszystkie wykorzystywalam niezaleznie od ich ilosci:p
Ja to muszę mieć kilka. Raz jak kupiłam 1 to potem żałowałam strasznie jak zużyłam i leciałam po następny, więc żeby oszczędzić sobie latania, kupuję już hurtowo Lubię sobie posikać hahaha Może w końcu uda się trafić ten szczęśliwy jak w zdrapkach w totka
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Raven wrote:Flowerr, dziewczyny bez owulacji a byłaś na clo?byly u was rezultaty? Czy kompletnie nic?
Sara gratulacje
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:To by coś zostało np.torbiel lub w jajniku a miałam czysto choć to jedno pocieszające bo mogę ruszyć ze stymulacją
No nic, nie ma co gdybać, jajka pracują skoro bolą a to już coś. Czekamy teraz z niecierpliwością na kwiecień
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Cześć z racji tego, ze sporo sie u mnie dzieje zaaadko zaglądam. Te które mi kibicują Dziekuje nowe inf jest takie, ze wychodowalam 18 pecherzykow (stan z piatku) każdy 7/8mm endo 7,3 był to 6dc w pon kolejna kontrola, nadal jestem na lekach stymulacyjnych. Punkcja na pewno w przyszłym Tyg. Transfer nie wiadomo czy w tym cyklu lekarz boi sie hiperki... musimy czekać i wszystko ustalać na spokojnie.
Całuje Was
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:No nic, nie ma co gdybać, jajka pracują skoro bolą a to już coś. Czekamy teraz z niecierpliwością na kwiecień
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Cześć z racji tego, ze sporo sie u mnie dzieje zaaadko zaglądam. Te które mi kibicują Dziekuje nowe inf jest takie, ze wychodowalam 18 pecherzykow (stan z piatku) każdy 7/8mm endo 7,3 był to 6dc w pon kolejna kontrola, nadal jestem na lekach stymulacyjnych. Punkcja na pewno w przyszłym Tyg. Transfer nie wiadomo czy w tym cyklu lekarz boi sie hiperki... musimy czekać i wszystko ustalać na spokojnie.
Całuje Was
Cały czas trzymam kciuki i nie puszczam nawet na chwilę i często myślę co tam u Ciebie Mam nadzieję i mocno wierzę, że niedługo pochwalisz nam się piękną fasolką
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:I dalej kłuje jajnik małpa jedna zamiast pracować to robi mnie w balona
Dasz im popalić w kwietniu, to dopiero będą wiedziały po co bolą Mnie moje za to olały dzisiaj. Nic a nic nie czuję póki co, jedynie cycki poszły w ruch, wczoraj jeden a dziś oba bolą, małpa coraz bliżej ughhhh... Nie lubię pierwszego dnia bo zwijam się z bólu, a to już tak niedługo
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml