Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
calza wrote:Hej laski, wracam do Was z pytaniem jeszcze raz, bo najchętniej zrobiłabym test tu i teraz :p jakoś jeszcze nad sobą panuję i testów nie dotykam,ale kuszą.... dziś biały kremowy śluz się pojawił, ciekawe czy to przedokresowy? Oby ciążowy!!
Czy ktoś ze mną testuje w poniedziałek 27 marca?
być może ja się dołącze. Planuje na wtorek, ale nie wiem czy wytrzymam :p Który dpo u Ciebie?
calza, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Justya85 wrote:hehe moja muzo:) tknęłaś ciutkę nadziei zobaczymy
Ja też nie mam absolutnie zadnych objawów- tez bym chciała żeby to był objaw;-)
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Amy - u mnie objawów też nie było
zaczęły się po pozytywnym teście :p
oj Kochana chyba sobie wydrukuje Twojego posta i powiesze przed nosem)
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Mi 10 nie wychodzą i w żadnej ciąży mi nie wychodziły
-
Justya85 wrote:Ja jutro idę na bete więc będę miała czarno na białym, a jeśli chodzi o śluz to masz prawidłowy "progesteronowy" śluz
udostępnij wykres:)
No właśnie nie mam wykresu, zresztą i tak nic nie mierzyłam i mam nadzieję, że dzięki braku "spiny" się udałobrzuch mnie leciutko pobolewa, ale jeśli to dzidzia to zniosę wszystko
-
Pozwolę sobie do Was dołączyć
Dziś mam 26dc, 18dc byłam u gin, który potwierdził, że była owulacja z prawego jajnika. Po kilku dniach strasznie zaczął ciągnąć mnie lewy jajnik i to tak, że chodziłam w pół zgięta. Później zaczęły się skurcze w macicy i takie ciągnięcie, które trwają do dnia dzisiejszego. Dodatkowo od wczoraj czuje, że moje piersi są większe i bardziej twarde... Nigdy do tej pory aż takich objawów nie miałam. Cykle zazwyczaj mam 31-32dniowe. Strasznie korci mnie, żeby jutro z porannego moczu zatestować, ale nie wiem czy coś wyjdzie...czynnik męski
kwiecień 2017 - NOVUM Warszawa -
Staraczka90 wrote:Pozwolę sobie do Was dołączyć
Dziś mam 26dc, 18dc byłam u gin, który potwierdził, że była owulacja z prawego jajnika. Po kilku dniach strasznie zaczął ciągnąć mnie lewy jajnik i to tak, że chodziłam w pół zgięta. Później zaczęły się skurcze w macicy i takie ciągnięcie, które trwają do dnia dzisiejszego. Dodatkowo od wczoraj czuje, że moje piersi są większe i bardziej twarde... Nigdy do tej pory aż takich objawów nie miałam. Cykle zazwyczaj mam 31-32dniowe. Strasznie korci mnie, żeby jutro z porannego moczu zatestować, ale nie wiem czy coś wyjdzie...
Staraczka, zatestuj że mną w poniedziałekdasz radę wytrzymać?
-
Właśnie obawiam się, że nie wytrzymam aż do poniedziałku
strasznie mnie korci, żeby zatestować jutro rano a później najwyżej iść zrobić betę. Nie wiem dlaczego, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że mogło się udać
chociaż staram się studzić emocje, żeby później się nie rozczarować, ale to jest silniejsze ode mnie...
czynnik męski
Hopeless wrote:Mi 10 nie wychodzą i w żadnej ciąży mi nie wychodziły
w rossmanie tak:)?
Mi w 11dpo z młodą wyszedł test o czułości 25, nawet wtedy się na tym nie znałam zupełnie i babka mi taki dała, po południu robiłam test 10 i mi nie wyszedł więc nei wiem jak to z testami. ALE najlepszy test to betaPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Mi wyszedł cień cienia w 9 dpo, w 11 to samo, w 13 pozytywna beta. Nie bez powodu piszą żeby robić test w dniu spodziewanej miesiączki
Ale jestem w gorącej wodzie kąpana i robiłam już w 9
Kaczorka czy Ty wiesz jak zakończyć ten wykres na ovu? Bo mi już 69 dzień cyklu leciSzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Staraczka90 wrote:Właśnie obawiam się, że nie wytrzymam aż do poniedziałku
strasznie mnie korci, żeby zatestować jutro rano a później najwyżej iść zrobić betę. Nie wiem dlaczego, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że mogło się udać
chociaż staram się studzić emocje, żeby później się nie rozczarować, ale to jest silniejsze ode mnie...
Ja też mam ochotę zrobić jak najszybciej, ale boję się rozczarowaniawolę się wstrzymać, bo znowu będę chodzić struta po białym teście...
Amy333 lubi tę wiadomość
-
E_w_c_i_a wrote:Mi wyszedł cień cienia w 9 dpo, w 11 to samo, w 13 pozytywna beta. Nie bez powodu piszą żeby robić test w dniu spodziewanej miesiączki
Ale jestem w gorącej wodzie kąpana i robiłam już w 9
Kaczorka czy Ty wiesz jak zakończyć ten wykres na ovu? Bo mi już 69 dzień cyklu leci
Chyba nie da się go zakończyć.. u mnie też tak leciw sumie prawidłowo, bo ten cykl cały czas trwa :p
Co do testów to odradzam niebieskiego bobotesta - słabizna! Mimo, że niby czułość 10.
A żółty bobotest jak najbardziej - akurat ostatnio był szczęśliwy
I jeszcze jedno - w 13 dpo wyszła mi całkiem niezła kreska, więc pewnie wcześniej też by była widoczna. To czekanie do @ to takie trochę na siłęMaja84 lubi tę wiadomość
-
calza wrote:Ja też mam ochotę zrobić jak najszybciej, ale boję się rozczarowania
wolę się wstrzymać, bo znowu będę chodzić struta po białym teście...
Niby tak, ja też się boję rozczarowania, ale jak zrobię test to chociaż do poniedziałku poczekam z następnym. Ja niestety należę do tych osób, które nie są cierpliwe i muszą mieć wszystko tu i terazczynnik męski
Staraczka90 wrote:Niby tak, ja też się boję rozczarowania, ale jak zrobię test to chociaż do poniedziałku poczekam z następnym. Ja niestety należę do tych osób, które nie są cierpliwe i muszą mieć wszystko tu i teraz
To u Ciebie chyba tez tak jako 9-10 dpo, nie?
Mnie tez korki trochę to testowanie, ale na razie próbuje się opanować
-
Dziewczyny a mi w razie czego wyjdzie beta jutro?chyba 10dpo powinien być...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Amy333 wrote:To u Ciebie chyba tez tak jako 9-10 dpo, nie?
Mnie tez korki trochę to testowanie, ale na razie próbuje się opanować
Tak, u mnie też jakoś tak powinno być. Nie mierzę temp więc wiem, że w 18 dc było już po owulacji (aplikacja w tel właśnie na ten dzień mi wyliczyła) a dziś mam 26 dcczynnik męski
kwiecień 2017 - NOVUM Warszawa