Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:Ja bym chyba jednak brała dalej tą luteinę. Nawet mi ginekolog dodatkowo zapisał Duphaston na pierwszej wizycie, mimo że miałam dobry poziom progesteronu.
To nie zaszkodzi
Szkoda, że grudzień a nie listopad..
Ale gratuluję!!
A to bede brala chociaz te 2 dziennie. -
mycha91 wrote:A to bede brala chociaz te 2 dziennie.Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
mycha91 wrote:Edit zdjecia :https://zapodaj.net/9c4a67c2739da.jpg.html
Bocianiątko lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Staraczka90 wrote:Nie wytrzymałam i zrobiłam dopiero test... Niestety negatyw
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
OjMaryś wrote:Piękny cien gratuluje
Patrze na ten swoj wykres w tym cyklu i niewiem o co chodzi jest wgl szansa na fasolka z takim wykresem ? Spójrzcie tylko
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Czekam na Amy, Bocianiątko, OjMaryś z testowaniem, macie tutaj zostać i później na kwietniowym wysyłać wiruski!!
Amy333, Bocianiątko, OjMaryś lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim, którym się udało!
Mam pytanie. Jak myślicie, są jakieś szanse, że jednak się udało, chociaż wczoraj rano test był negatywny? To był 12, albo 13 dpo. Tylko jakiś test check&go z rossmanna. Już mam dosyć tej niepewności, chciałabym wiedzieć, albo w jedną albo w drugą.. A tu jak zawsze pod górkę.Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Mada92 wrote:Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim, którym się udało!
Mam pytanie. Jak myślicie, są jakieś szanse, że jednak się udało, chociaż wczoraj rano test był negatywny? To był 12, albo 13 dpo. Tylko jakiś test check&go z rossmanna. Już mam dosyć tej niepewności, chciałabym wiedzieć, albo w jedną albo w drugą.. A tu jak zawsze pod górkę.Mada92 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Mada92 wrote:Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim, którym się udało!
Mam pytanie. Jak myślicie, są jakieś szanse, że jednak się udało, chociaż wczoraj rano test był negatywny? To był 12, albo 13 dpo. Tylko jakiś test check&go z rossmanna. Już mam dosyć tej niepewności, chciałabym wiedzieć, albo w jedną albo w drugą.. A tu jak zawsze pod górkę.
Idź jutro na bete i będziesz wiedziała na 100%Mada92 lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
nick nieaktualny
-
Dziewczyny melduje wynik bety=16,2... malutko jeszcze strasznie ale jest dopiero 10dpo. Jade zaraz zakupić testy i będę robić. Nie wierze jeszcze....
beatka_c, Flowwer, mycha91, Roxanne, Kaczorka, E_w_c_i_a, karola205, Bocianiątko, nika647, sunset06, KateHawke, Mamma-mia lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Justya85 wrote:Dziewczyny melduje wynik bety=16,2... malutko jeszcze strasznie ale jest dopiero 10dpo. Jade zaraz zakupić testy i będę robić. Nie wierze jeszcze....
Justya85 lubi tę wiadomość
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
Justya85 wrote:Dziewczyny melduje wynik bety=16,2... malutko jeszcze strasznie ale jest dopiero 10dpo. Jade zaraz zakupić testy i będę robić. Nie wierze jeszcze....
Jak czytam takie wiadomości to serce mi się raduje ♡♡♡
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Wow jak na ten dpo to ładna !!! Teraz powtórka i mozesz wysyłać wiruski !!!
Jak czytam takie wiadomości to serce mi się raduje ♡♡♡Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Ja ciagle czekam na moja ) dawac mi dawac mi ja!Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Przychodzę tu poczytać dobre wieści, bo u nas na listopadowym jakaś czarna seria od kilku dni. Niedługo to nas tam połowa zostanie..
Gratuluję Wam dziewczyny dzisiejszych pozytywów! I trzymajcie się mocno, rośnijcie zdrowo i szczęśliwie!! -
Kaczorka wrote:Przychodzę tu poczytać dobre wieści, bo u nas na listopadowym jakaś czarna seria od kilku dni. Niedługo to nas tam połowa zostanie..
Gratuluję Wam dziewczyny dzisiejszych pozytywów! I trzymajcie się mocno, rośnijcie zdrowo i szczęśliwie!!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości