Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Oj smutno jeszcze jakoś na tym wątku wiele już zaciążyło.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie w tą piekną pogodę wybrałam się na spacer, świecilo sloneczko, fajnie grzało weszłam do sklepu i gdy wyszłam bach biało, nic nie widać tak sypało, za chwilę znowu słońce. Aż mi się śmiać chciało.
Dziewczyny ja w swoj cykl nie wierze nie było starań jako takich ale nie mogę się doczekać nastepnego dnia żeby nie zmierzyc temeratury lubię ten czas. Może dlatego że licze na to, ze się w końcu cykl wyregulował!
Pierwszy raz gdy odstawiłam wszystkie lubrykanty i nie biorę dosłownie nic wszystko jest w normie. Ov po raz pierwszy zaznaczyl mi ciągla linie, jestem z siebie dumna!Flowwer, Marcysia86, kaha, Karolina90 lubią tę wiadomość
-
Monika, niedługo się wątek rozkręci A dziś pewnie mniejszy gwar i ruch z powodu weekendu.
Dobrej nocki wszystkim życzę.
-
Flowwer wrote:A jam dylemat czy brać infolic ?! Może ruszy moje leniwe jajniki
Flowwer, a będziesz miała stymulację? Niektórzy twierdzą, że infolic/inofem/ovarin to raczej placebo, ale jednak wielu lekarzy to poleca. Wydaje mi się, że bardziej sprawdza się przy małych problemach i u dziewczyn, które nie wymagają stymulacji. Ale zaszkodzić nie zaszkodzi, więc możesz spróbować. Ja od września brałam Ovarin i chyba dzięki niemu się druga faza wydłużyla do 14 dni, ale ciąży jak nie było tak nie ma
-
Hej
Dopiszcie mnie proszę na testowanie 2 marca
Chociaż nie wiem czy moje czekanie na to ma wogóle sens...2 lata tabletki, starania od 03.2016
Badania 10.01.17 TSH 2.1 LH 5.8 FSH 5.96 PROLAKTYNA 633,5 // Dostinex, 0,5 tabletki co 7 dni
Badania 06.02.17 TSH 1.95 FT3 4.99 FT4 16.3 PROLAKTYNA 118,6 //Dostinex 0,5 tabletki co 10 dni, Euthyrox 25
7 dpo prog 53,57 nmol/l
Morfologia 2% Ilość duża. -
summer86 wrote:Flowwer, a będziesz miała stymulację? Niektórzy twierdzą, że infolic/inofem/ovarin to raczej placebo, ale jednak wielu lekarzy to poleca. Wydaje mi się, że bardziej sprawdza się przy małych problemach i u dziewczyn, które nie wymagają stymulacji. Ale zaszkodzić nie zaszkodzi, więc możesz spróbować. Ja od września brałam Ovarin i chyba dzięki niemu się druga faza wydłużyla do 14 dni, ale ciąży jak nie było tak nie ma
Wiesz człowiek szuka by coś pomóc.
Dziś pierwszy raz po laparo serduszkowanie A mój M sie pyta czy mam dni płodne hihihi Na ziemię go sprowadziłam
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
ChcemyTego94 wrote:Hej
Dopiszcie mnie proszę na testowanie 2 marca
Chociaż nie wiem czy moje czekanie na to ma wogóle sens...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Gigi wrote:Hej wstępnie można mnie dopisać na 24.03
Ale nie wiem jak to wyjdzie bo cb i nie wiem czy się mi wszystko jakoś nie rozreguluje
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Flowwer, a będziesz miała stymulację? Niektórzy twierdzą, że infolic/inofem/ovarin to raczej placebo, ale jednak wielu lekarzy to poleca. Wydaje mi się, że bardziej sprawdza się przy małych problemach i u dziewczyn, które nie wymagają stymulacji. Ale zaszkodzić nie zaszkodzi, więc możesz spróbować. Ja od września brałam Ovarin i chyba dzięki niemu się druga faza wydłużyla do 14 dni, ale ciąży jak nie było tak nie ma
Ja wychodzę z założenia ze i tak brałabym jakiś folik, wiec co za różnica czy biorę go w pakiecie z czymś innym czy z tego co wiem, to skutków ubocznych to nie powoduje, a tylko jeśli już to polepsza. Bardzo poprawił mi się śluz- i jakość i ilość! Obecnie z suplementów biorę właśnie 2x1 ovarin, 1x1 inofem i kwasy omega. -
Hej moge dołączyć? Ja planuje testowac 5 marca wiec tak możecie wpisać ... Starania jako tako odpuszczone ale moze jednak cos zaskoczyło
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Cześć, znowu dawno mnie nie było i zbliża sie najgorszy dzien. Jutro... 27.02 właśnie jutro miał urodzić sie nasz aniołek juz mam drgawki z nerwow i gęsią skore
-
OjMaryś, witaj w naszym wiosennym testowaniu Powodzenia!
Lady_Savage, witaj u mnie humorek w miarę ok. Lecę zaraz na siłownię. Skoro nie ma ciąży, to chociaż do formy trzeba wrócić. Miałam 3 tygodnie przerwy ze względu na wyjazdy a później przeziębienie.
Agniechaaaa, również mocno tulę jeśli czujesz się na siłach może wybierz się na grób dzieci nienarodzonych? Mocno wierzę, że wkrótce los ześle Wam maleństwo, które zapełni tę pustkę. -
U mnie w otoczeniu większość pierwszych dzieci jest z drugiej ciąży pierwsza nie wyszła. Smutne to strasznie
Co do mnie to głupia ja - zrobiłam sobie juz test . Kupiłam wczoraj w promocji 2 no i dzisiaj rano heja, czemu nie. No oczywiście negatywny (czułość 25, 11 dpo). No i niby mogłoby jeszcze nie wyjsć ale raczej tak mam wrażenie, ze nie bardzo da juz szanse. Zazwyczaj 2 dni przed okresem zaczyna mi sie plamienie, wiec jutro powinno sie zacząć, zobaczymy. Żałuje ze sobie tej temperatury nie mierzyłam - cos tam by to zawsze podpowiedziało. Za to wczoraj wieczorem dostałam nagle temperatury 37,5, po czym nagle zjechała mi do 36,1 na chwile... wiem ze popołudniu sie nie mierzy ale psychicznie traktuje to jako spadek2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
U mnie humor w porządku zaraz musze wyjść z łóżka i wziąć się za szybkie porządki bo wczoraj nie miałam czasu
I dziś na obiad będę robiła domowa pizzeFlowwer lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
No i jak na życzenia - zaczęło mi sie delikatne plamienie. Wiem, ze teoretycznie to mogłaby być implementacja ale jestem pewna ze to jednak okres. No nic, skorpiona nie będzie, trzymam za to mega za Was kciuki i będę zaglądać
Moze mi tylko podpowiecie, bo moze zle liczę ta owulacje. Cykle mam jak w zegarku co 26 dni, tylko mylące sa te plamienia - zaczynające sie 2 dni wcześniej (złe wcześniej policzyłam ze powinno być jutro, powinno być dzisiaj wlasnie). Miałam plamienie od 1 lutego, właściwy okres od 3 lutego. Test owulacyjny pozytywny wyszedł mi 12, 13, 14 i 15 lutego , przy czyn ból owulacyjny miałam 14 i 15 (potem nie robiłam kilka dni testów owulacyjnych). Według Was kiedy miałam owulacje? Skoro okres będę miała na 90% 28.02? W walentynki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 10:21
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań