Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer, u mnie tak jak pisałam póki co plamienia ustały. Ale mam plan poprosić o histero przy okazji laparoskopii. Za tydzień mam wizytę u gina to zapytam czy znalazl się dla mnie jakiś termin w maju. A jak Ty się czujesz? Po laparo długo trzeba być na zwolnieniu?
-
Ja też na razie raczej zakładam że jest ok. Póki cykle są takie regularne i plamienia nie występują w jakiś innych, przypadkowych momentach to nie będę się tym przejmować. Może za jakieś pół roku się zainteresuje tematem jak zacznie mnie to bardziej nie pokoić.
A w ogóle to zorientowałam się że przecież nie wypadam marcowego testowania . Dalej się zmieszczę . Poproszę w związku z tym o przeniesienie powiedzmy na wolnego 25 marca Do tego czasu nie dotknę testu!2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
summer86 wrote:Flowwer, u mnie tak jak pisałam póki co plamienia ustały. Ale mam plan poprosić o histero przy okazji laparoskopii. Za tydzień mam wizytę u gina to zapytam czy znalazl się dla mnie jakiś termin w maju. A jak Ty się czujesz? Po laparo długo trzeba być na zwolnieniu?
Jak ci mige doradzić to nie rób w szpitalu tylko przy klinice niepłodności oni tam sie bardziej znają i pod tym kątem. Ja dostałam L4 na 2 tyg. Wyszlam tego samego dnia co był zabieg. Pielegniarki anioły a sala jak w hotelu 4 gwiazdkowym!!
Kliniki maja podpisane umowy z NFZ mało kto o tym wie więc operacja za darmo a luxus wypasionysummer86, Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
I za jednym usypianiem miałam wykonane HSG, histeroskopie oraz laparoskopie czyli pełna diagnostyka a mimo ze kiedyś tam miałam wykonany HSG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 15:49
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ale leniwa niedziela, już nawet lezenie mi sie znudziło
Ale już zaczynam myśleć o pracy,ze za chwile musze ciuchy szykowac niestety takie nasze zycie najpierw ok.15 lat sie uczysz, później 40 parę pracujesz,a emerytury nawet nie doczekasz... Brak slow. -
91Ewela09 wrote:Ale leniwa niedziela, już nawet lezenie mi sie znudziło
Ale już zaczynam myśleć o pracy,ze za chwile musze ciuchy szykowac niestety takie nasze zycie najpierw ok.15 lat sie uczysz, później 40 parę pracujesz,a emerytury nawet nie doczekasz... Brak slow.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Mam taką nadzieję.
Mąż siedzi i namawia mnie żebym zrobiła test. Już 2 godziny głowę mi tym zawraca. Obiecalam ze jeśli jutro temp pójdzie w górę to może zrobie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
U ostatnio z tymi @ różnie bywa.
W piątek gin też mówił mi o teście w poniedziałek, bo dziś koncze brać luteine i jeśli jutro wyszedłby pozytyw to mam ja brac do wizyty,ale powiedział ze decyzja należy do mnie. Chyba sie nie odwaze na test -
CzeresniowaMama wrote:A na kiedy masz @ ? Jejku ja tez już bym zrobiła mam o czułości 10
-
To ja jestem testowa szajba i zawsze sikam od 9dpo
summer86, Flowwer, mycha91, Lady Savage, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:Ja właśnie sobie siknęłam - biel, ale jestem jakas spokojniejsza
-
Sprawdzilam ze mam 2 testy w domu, więc chyba pokusze się na zrobienie jednego, no chyba ze temperatura spadnie to nie bedzie sensu testowac.
Choc wiem ze luteina zaburza temperature,nawet gin mi mówił ze nie ma vo mierzyc, bo nie jest miarodajna. -
Czereśniowa, a który u Ciebie dzień po owulacji?
To ja zrobione testy ciążowe policzę na palcach jednej ręki, a trochę cykli już za mną Z reguły robię jeśli tuż przed terminem @ mam jakąś imprezę itd.
-
Ja powiedziałam własnie mężowi że z tego miesiąca dzidzi raczej nie będzie i był jakiś tak zaskakująco zawiedziony (bo zawsze mega na luzie do wszystkiego podchodzi i nie sądziłam że się też mógł nastawić). Tak mnie zaskoczył że aż postanowiłam się jeszcze przez te 2 dni do okresu połudzić . W końcu mogę sobie przecież wmawiać że to lekkie zabrudzenie na wkładce może jeszcze nie przekreślać tematu. Póki nie ma okresu . Więc póki nie wyciągnę podpaski wracam jeszcze do nadziei
Ja nie mogę tych testów kupować bo jak tak leżą to kuszą . Pewnie to nawet uzależnia - w końcu przy takim testowaniu jest sporo adrenaliny.2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Czereśniowa, a który u Ciebie dzień po owulacji?
To ja zrobione testy ciążowe policzę na palcach jednej ręki, a trochę cykli już za mną Z reguły robię jeśli tuż przed terminem @ mam jakąś imprezę itd. -
91Ewela09 wrote:Kurcze sama nie wiem czy robic. Jeśli odstawie luteine to gwałtowny spadek hormonu nie spowoduje zatrzymanie ewentualnej ciazy.
Mi ginka, po skończonym braniu dupka (10dp)następnego dnia kazała robić test i jak nawet coś tam zamajaczy to brać dalej, nie odstawiać nagle.