Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieeeeecha, tulę mocno u mnie poród wypadałby na ok. 20 kwietnia , a tak w tym czasie, o ile dojdzie do transferu czeka mnie pierwsze beta hcg. U mnie histeroskopia przesunięta na 8 marca bo @ leci w kulki i do tej pory się nie pojawiła...Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
myślicie że działac jeszcze czy można sobie już odpuścić.
bo tak w sobote bolał mnie jajnik prawy ze tylko jedna pozycja wchodziła w grę.
kto testuje ze mna?
z racji ze owu wypadła później to cykl na pewno nie będzie 26 dniowy tak jak zwykle...
t-time wyznacza mi @ na 11.03 ale może zatestuje w dzień kobiet -
nowa na dzielni wrote:Ja jednak @ na maxa, nawet cięzko mówić tym razem o plamieniu bo rozkręciła się w ciągu 24h . No nic, 25-go będę znowu sprawdzać.
Mi się wydaje, że ludzie też się często nie przyznają że tak naprawdę gdzieś tam już dłużej powoli próbują. Moja koleżanka np. mówi że udało się za pierwszym razem, ale ten pierwszy raz był już po wizytach u ginekologa dzień w dzień przez 2 tygodnie + jakieś leki, wspomagacze itd itp. Wierzyć mi się nie chce że tak z grubej rury zaczęli . Poza tym my dopiero zaczęliśmy się starać ale mam jakieś takie wrażenie że powinniśmy na to dziecko spokojnie poczekać. Nie wiem, mam wrażenie że już i tak mam tyle szczęścia i tak mało pecha w życiu że nie można oczekiwać że każda kolejna rzecz przyjdzie sobie od tak, na zawołanie . I że wszystko ma jakiś swój zaplanowany czas. Przecież to nasze przyszłe dziecko tez nie może sobie być jakieś przypadkowe, tylko gdzieś tam może jest zapisane kim ma być i kiedy się urodzić .
-
innamorata88 wrote:Agnieeeeecha, tulę mocno u mnie poród wypadałby na ok. 20 kwietnia , a tak w tym czasie, o ile dojdzie do transferu czeka mnie pierwsze beta hcg. U mnie histeroskopia przesunięta na 8 marca bo @ leci w kulki i do tej pory się nie pojawiła...
Bedziemy mialy w takim razie podobnie histero i stymulacje. Ja histero jakos w tygodniu 13-17.03, czyli tydzien po tobie.
ty masz krotki protokół?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 12:14
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Agniechaaaa wrote:Oby przetrwać ten dzien kobitki, zaraz jadę na cmentarz Zapalić Znicz i zostawić kwiaty jakie to smutne, dzis miał być najpiękniejszy dzien w naszym życiu
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KARMA wrote:Kobietki a jak sobie radzicie z ciążami wśród rodziny i przyjaciół? Ja mam wrażenie, ze w ostatnich miesiącach jest jakiś spisek ciążowy... brat i przyjaciel męża spodziewają się dzieci, moja siostra i najlepsza przyjaciółka tez, dzisiaj się jeszcze dowiedziałam o jeden bliskiej koleżance... bardzo się za nich wszystkich cieszę, ale jak słyszę ze "a pierwszy miesiąc starań i już jest", albo "No przygotowywaliśmy się 3 miesiącu, chcieliśmy zajść w ciąże w styczniu, tak celiwaliśmy i udało się" to mi ręce opadają czuje się okropnie sama ze sobą, ze zaczynam mieć jakieś myśli w stylu, ze mi się bardzo to dziecko należy a nie im... na szczęście szybko przechodzą bo wiem, że to złe myślenie, nie o to chodzi... ciekawa jestem czy tylko ja się tak czyje, czy może tez macie podobnie...?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
bertha wrote:
Bedziemy mialy w takim razie podobnie histero i stymulacje. Ja histero jakos w tygodniu 13-17.03, czyli tydzien po tobie.
ty masz krotki protokół?
Dziś u mnie 13 dc i jajniki zaczynają mnie boleć od wczoraj lecą w kulki i tyle
bertha lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Od niedawna rozpoczęłam się "mierzyć", na ovu też jestem świeżakiem.
Aaa i też będe testować 2 marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 15:12
nadzieja73 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
wczoraj mialam 6 dni po i zauwazylam taką delikatną plamke krwi na majtach. Poleciałam do męża żeby popatrzył co to hahaha chyba zwariowałam Jestem pełna nadziei, ale jak sie pojawi wredna @ to sie załamie chyba już całkowicie
kaha, Flowwer, problemik lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:wczoraj mialam 6 dni po i zauwazylam taką delikatną plamke krwi na majtach. Poleciałam do męża żeby popatrzył co to hahaha chyba zwariowałam Jestem pełna nadziei, ale jak sie pojawi wredna @ to sie załamie chyba już całkowicie
póki nie ma @ jest nadzieja ja też czekam w nadziei że się nie pojawi @
trzymam kciuki!7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:póki nie ma @ jest nadzieja ja też czekam w nadziei że się nie pojawi @
trzymam kciuki!
dziękuje. to czekanie to jest jakiś dramat. Po prostu nie da się nie myślec o tym:) Jeszcze tydzień Oby ten wykres wiosenny był pełen życzę wszystkimkaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:dziękuje. to czekanie to jest jakiś dramat. Po prostu nie da się nie myślec o tym:) Jeszcze tydzień Oby ten wykres wiosenny był pełen życzę wszystkim
Trzymam kciuki za Was -
nadzieja73 wrote:ja na razie myśli mam zaprzątnięte jak tu zrobić dodatkową dziurę w gipsie u nogi bo strasznie swędzi
Trzymam kciuki za Was -
nick nieaktualny