Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniecha, Inna, tulę Was mocno i równie mocno trzymam kciuki, żebyście szybko miały pod sercem swoje ukochane maleństwa a za 9 miesięcy tuliły już je w ramionach.
Flowwer, jeszcze chyba tego nie pisałam, bardzo cenię Twoje pozytywne podejście. STarasz się nas wszystkie podnosić na duchu, gdy tracimy nadzieję na powodzenie.
Nadzieja73, witaj Napisz coś o sobie. Długo się już staracie? Co się stało, że się z gipsem męczysz? I oczywiście życze powodzenia w marcowym cyklu
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sammer dziekuję wiesz trzeba się wspierać by nie zwariować też czasami mam gorsze dni jak my wszystkie ale na razie sie nie poddaje. A teraz sie zastanawiam nad akupunkturą
bertha lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja żałuję, że dopiero teraz odkryłam tą stronę i forum. Same fajne babki i ogromna grupa wsparcia!
U nas ponad rok starań i dalej działamy
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Rozgośc sie bo te forum pożera nas
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Ale dziś był piękny dzień, 14 stopni z młodą wyszalałyśmy się
Noo pięknie jest ! Tez prawie wróciłam z Młodą. Odrazu dziecko spokojnoejsze jal może sie wybiegać )
Kupiłam sobie testy - kolejne
Flower biorę z Ciebie przykład testuje codziennie, wynalazłam aptekę gdzie maja wszystkie testy po 5 złFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Wiecie niepokoją mnie te uderzenia gorąca od paru dni.A jak to oznacza że jestem już za stara na dziecko?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny motto na wiosnę to " ZOSTANIEMY MAMAMI " każda ma to sobie napisać na kartce grubym markerem i nad łóżkiem powiesić i co rano się będziemy budzić z tą pozytywną myślą !!!!
91Ewela09, Katik, Lady Savage, Maja84, Aga89 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
91Ewela09 wrote:A mnie jakas deprecha łapie. Niepotrzebnie robila rano test, fakt faktem z allegro ale gdyby coś bylo bylaby 2 kreska. Nie dość ze mi zimno, mdli mnie to jeszcze brzuch cmi na @ ;(
Lady Savage lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ide wsiąść dluga kąpiel z całą masą bombelkow a później do łóżka. Jutro ciężki dzień przede mną, muszę zbierać sily
Edit: dzięki Flowwer, wiesz jak pocieszyć i przedstawić sytuacje z innej strony. Mocno trzymam za Was kciuki, zasługujesz na toWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 19:01
-
CzeresniowaMama wrote:Noo pięknie jest ! Tez prawie wróciłam z Młodą. Odrazu dziecko spokojnoejsze jal może sie wybiegać )
\
oj tak, w życiu nie widziałam takiego banana na jej twarzy jak dzisiaj, cały dzień na dworze i dziecko już zupełnie inaczej się zachowuje, a zasnęła w 10 min, a tak to zawsze ponad godzinna bitwa by ja uśpić. Mega zadowolona jestem z dnia, było pięknie pod każdym względem.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Jak Wam mija wieczór dziewczyny?
Marzec już za pasem, wkrótce zaczną się emocje z testowaniem.
U mnie już chyba po owu, więc zaczyna się odliczanie. Póki co zaczynam odczuwać skutki brania metforminy, a myślałam, że mnie ominąkaha, Flowwer lubią tę wiadomość