Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy333 wrote:Dziewczyny, a czy któraś z Was bierze Witamine B6 w większej dawce? Zadalam już to pytanie na lutowym wątku, ale bez odzewu, większość już się na marzec przeniosła jak widze:)
Ponoc B6 działa wydluzająco na FL. Ktoś próbował? Ja zaczęłam i FL wydłużyła się o 3 dni i nie wiem, przypadek? Bardzo krótko ją stosuje...Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzis pryszjic z wygotowaniem i niech ta @w koncu ruszy
Wiexzorem tez uzupelnie wykres, zebyscie mogly zobaczyc jak to wygladalo z lekami na mnie teraz tylko modle sie o @, piekne endo i duzo jajek :p
Inna mysleluscie ile zarodkow chcecie pidac, my chcemy2 ale jeszcze bedziemy rozmawiac z kekarzem -
Doooostalam!prosze mnie wpisac na 26.03 bo 25 skoncze brac lutke
Ale szczesliwa jestem ze juz @ przyszla! Od 16 dc zacxynam brac luteine wiec nowa energia ^^ coprawda ten miesiac bedzie dla Pana Mysza stresujacy ale tak czy siak bedziemy probowac!zubii, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
problemik wrote:A ja juz jestem dzisiaj twixem ❤
Niech tylko maluszek zostanie z mamą w brzuszku 9 miesięcy
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Mega gratulacje !!!!cudnie sie zapowiada marzec !!! Spokojnych 9 mies ♡♡♡♡♡♡♡♡
-
Ale tak czy siak na chwilę obecną jest w ciąży i oby kropek został.
kaha, problemik lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Gratulacje!!! Trzymamy kciuki )))problemik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja juz odpoczywam. Zrobiłam szybko obiad, z grubsza ogarnelam i teraz siedze z ciepla herbata. U mnie wg starego cyklu jutro powinny zaczac się plamienia, a w czwarek\ piatek @. Zobaczymy co nam los przyniesie tym razem.
-
Lady Savage wrote:Nowa mam kumpelę, która owulację ma w 3dc (w trakcie okresu) długo zajść w ciążę nie mogła, poszła do gin, i wyszło szydło z worka, że ma owulację tak wcześnie a 2 fazę ma bardzo długą.
-
nick nieaktualnyproblemik wrote:A ja juz jestem dzisiaj twixem ❤
Trzymam kciuki jak ogolnie odczucia po transferze??? Jeden zarodek czy dwa??? odpoczywajcie, zycze duzo spokoju i czekam z reka na sercu na wynik ))problemik lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie kobietki. Chcialabym sie podzielic z wami moja historia. Mam 22 lata poronilam dwa razy pierwsza ciaze w 16tc druga 5tc. Dowiedzialam sie 4 mce temu ze mam niedoczynnsosc tarczycy i biire euthyrox 75. Robilam ostatnio tsh i wyszlo 0.4. Staralam sie w tym miesiacu o dziecko. Dzis mam 26dc i wszystkie objawy co w poprzednich ciazach tj 3 dpo okropny bol piersi i sutkow ktory utrzymuhe sie do dzis zgaga uczucie goraca mimo iz niemam goraczki jestem senna i nerwowa lekko cmi mnie w podbrzuszu ale nie boli jak na @ bole glowy wzdecia. Dzis chyba zaczyna brac mnie przeziebienie mam katar i ogolnie zmeczona jestem. Owulacje mialam potwierdzona testami(jezeli mozna im ufac) w 15dc. Mam taka ogromna nadzieje ze tym razem sie udalo. Temperatura waha sie muedzy 36.9 a 37.1 ogolnie jestem niskotemperaturowcem moja normalna tempka to 36.3. Zycze nam wszystkim II tlustych kreseczek
kaha, nadzieja73, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
Niech tylko maluszek zostanie z mamą w brzuszku 9 miesięcy -
nick nieaktualny
-
problemik wrote:Pępek? Nie słyszałam o tym. Wtajemnicz mnie
91Ewela09, Flowwer, problemik, kaha, Maja84, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny:) dzisiaj 26 dc i przenoszę sie do was:) marzec i tak bedzie dla mnie stracony, bo przy mojej znów podniesionej prolaktynie pewnie z wszystkiego nici. Wczoraj zrobiłam test i biel, dzis juz śluz podbarwionym. Ale juz w sunie mnie to nie dziwi... w przyszły piątek umówieni jesteśmy na badanie powtórne męża i w połowie marca zapisuje sie do jakiegoś konkretnego gin endo w klinice, mysle ze chyba do Gyncentrum w Katowicach i idziemy z powtórnym wynikami męża i moja pro. Zobaczymy co powiedzą, moze podlecza a moze bedzie wskazanie do imsi. Kochane moje będę sobie Was podczytywać, napisze tez jaki wynik męża. Jestem bardzo ciekawa Waszych dalszych losów z invitro szczególnie inna, agniechaaa, bertha i flower:) piszcie, trzymam za Was kciuki i czuje sie z Wami jakos blisko:* ma któraś jakaś opinie o Gyncentrun? Cos słyszałyście moze?
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A o jedzeniu ananasa slyszalas???
Ptysia, trzymam kciuki i bede tu informowac co i jak