Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:A o jedzeniu ananasa slyszalas???
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Co z tym ananasem ? Jestem ciekawa !!!
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dokladnie !!!! Czytalam gdzies ze w stanach nawet robili badania w thm kierunku i faktycznie poprawialo to wyniki
kaha, Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
bila, 91Ewela09, Bea_, Nadzieja91
Jutro trzymam kciukikaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyproblemik wrote:Ananaska jem tzn pije soczek codziennie z plastra ananaska, pomaranczki i grejfruta.
Do tego zjadajcie 2 orzeszki brazylijskie.
Wam też polecam
Plasterek nakleje to mąż będzie miał niezły ubaw ze mnie
To zwieksz dawke ananaska do 3 plasterkow podobno taka dawka jest najlepsza -
hej, i ja dołączam do Was, testować będę dopiero 25.03. Staramy się od października z jedną przerwą. Byłam tu chwilke ale nie ogarniałam wykresu, wracam bo bez tych obserwacji nie wiem co się dzieje. Od dwóch cykli biorę lutke na plamienia przed @. Dopiero zaczynam cykl więc narazie podczytuje bo mało zdziałam, ale trzymam mocno kciuki za dwie krechy u każdej z Was:)
p.s. jeśli macie problem z endo to wiem co robić, bo jak zaczynałam miałam ledwo ponad 8, a teraz mam 13:)zubii lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Ptysia wrote:Cześć Dziewczyny:) dzisiaj 26 dc i przenoszę sie do was:) marzec i tak bedzie dla mnie stracony, bo przy mojej znów podniesionej prolaktynie pewnie z wszystkiego nici. Wczoraj zrobiłam test i biel, dzis juz śluz podbarwionym. Ale juz w sunie mnie to nie dziwi... w przyszły piątek umówieni jesteśmy na badanie powtórne męża i w połowie marca zapisuje sie do jakiegoś konkretnego gin endo w klinice, mysle ze chyba do Gyncentrum w Katowicach i idziemy z powtórnym wynikami męża i moja pro. Zobaczymy co powiedzą, moze podlecza a moze bedzie wskazanie do imsi. Kochane moje będę sobie Was podczytywać, napisze tez jaki wynik męża. Jestem bardzo ciekawa Waszych dalszych losów z invitro szczególnie inna, agniechaaa, bertha i flower:) piszcie, trzymam za Was kciuki i czuje sie z Wami jakos blisko:* ma któraś jakaś opinie o Gyncentrun? Cos słyszałyście moze?
Pisz jak tam parametry nasienia tu ostanio pisały o jakims leku chyba Inna bedzie pamiętać ponoć pomaga.
Ogólnie daj znać jak tam po wizycie i jak bedą leczyć "wasz" przypadek.
Ogolnie to duży krok do przodu i trzymam kciuki!!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lady Savage wrote:nie mam pojęcia, jak ona starała się to, ja wyjechałam do Francji na 4 lata, teraz w Poznaniu mieszkam, i kontakt się urwał, z tego co słyszałam od kogoś innego to ma syna 4 letniego i córkę kilumiesięczną. Ale szczegółów nie wiem.
Polecam z całego serca dr Wojciecha PieńkowskiegoLady Savage lubi tę wiadomość
-
Justya85 wrote:hej, i ja dołączam do Was, testować będę dopiero 25.03. Staramy się od października z jedną przerwą. Byłam tu chwilke ale nie ogarniałam wykresu, wracam bo bez tych obserwacji nie wiem co się dzieje. Od dwóch cykli biorę lutke na plamienia przed @. Dopiero zaczynam cykl więc narazie podczytuje bo mało zdziałam, ale trzymam mocno kciuki za dwie krechy u każdej z Was:)
p.s. jeśli macie problem z endo to wiem co robić, bo jak zaczynałam miałam ledwo ponad 8, a teraz mam 13:)
Justya85 - to testujemy tego samego dnia . Ja w tym miesiącu nie zamierzam nic robić ale będę mierzyć rano temperaturę Moze jak juz się zacznie oczekiwanie da mi to jakis większy spokój .2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
CzeresniowaMama wrote:Dziewczyny a miała ktoras z Was novatest ? Nie zwróciłam uwagi jak wygląda przed zrobieniem, widać ta druga kreseczkę ?
Ja robiłam w poprzednim cyklu. Musisz uważać, bo mi pomimo braku ciąży po godzinie zrobił się cienki różowy pasek.
Taka zmyła. -
Flowwer wrote:Hej ja akurat w provicie jeśli chodzi o Gyncentrum to tam nie byłam ale tam najlepszy jest Grettka ktory po zawirowaniach przeszedł z Provity( ciekawe dlaczego )
Pisz jak tam parametry nasienia tu ostanio pisały o jakims leku chyba Inna bedzie pamiętać ponoć pomaga.
Ogólnie daj znać jak tam po wizycie i jak bedą leczyć "wasz" przypadek.
Ogolnie to duży krok do przodu i trzymam kciuki!!!
Agniechaaa kiedy podchodzisz do invitro? Bo to juz chyba jakos teraz w marcu No nie?
-
ja się z żadnych ananasów ani podobnych rzeczy nie śmieję jakby coś miało pomóc to mogę nawet jakieś świństwo pić lub jeść. Aczkolwiek picie Guajazylu na poprawę śluzu mnie trochę przerosło, nie cierpię tego smaku. Za to dzięki staraniom stałam się smakoszką wytrawnego wina, mimo że wcześniej nie przepadałam za nim.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Ptysia wrote:Właśnie do tego lekarza chciałabym uderzyć ciekawe jakie bedą kolejki:) będę o wszystkim pisac. Ja nie wiem czy chodzi o profertil? Moj maz bierze go jakies 4 miesiace juz, dam znać czy morfologia nasienia sie poprawiła jak bedziemy juz po:)
Agniechaaa kiedy podchodzisz do invitro? Bo to juz chyba jakos teraz w marcu No nie?
Pisz bo ka czesto w pozku jestem to moze tez tam uderze. -
summer86 wrote:ja się z żadnych ananasów ani podobnych rzeczy nie śmieję jakby coś miało pomóc to mogę nawet jakieś świństwo pić lub jeść. Aczkolwiek picie Guajazylu na poprawę śluzu mnie trochę przerosło, nie cierpię tego smaku. Za to dzięki staraniom stałam się smakoszką wytrawnego wina, mimo że wcześniej nie przepadałam za nim.
Co tu się człowiek nowości naczytasummer86, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, tak zapytam z ciekawości, te nacięcia po laparo dobrze się goją? Myślisz, że duże blizny po tym zostaną?
W piątek będę męczyć lekarza o majowy termin, więc pewnie będę teraz Was wypytywać o wszystko. -
summer86 wrote:Flowwer, tak zapytam z ciekawości, te nacięcia po laparo dobrze się goją? Myślisz, że duże blizny po tym zostaną?
W piątek będę męczyć lekarza o majowy termin, więc pewnie będę teraz Was wypytywać o wszystko.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja tydz przed laparo piłam nutridrink i do dzis czyli przez 14 dni. Pomaga w gojeniu ran
Provita-Paliga
⛄⛄⛄