Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDokladnie tak samo myslalm - zero kapieli tylko prysznic, zero cwiczen, zero wszystkiego co lubilam ale powoedizalm dosc i juz w tamtym cyklu pokonalam swoj rekord w bieganiu zaczelam biegac regularnie i tempka skakala ale na obecnym wykresie poki co jest ok - organizm do wszystkiego sie musi przyzwyczaic
-
nick nieaktualnyW ogole jak udalo mi sie dyszke przebiec zaczelam myslec o startach w zawodach - bardziej tak dla siebie - w niedziele sa u nas podbiegi ale akurat przeziebioam sie - gdyby nie to wzielabym udzial w tym bo zdrowa mama to szczesliwa mama )) ( przyszla mama )
Cigaretta, emka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo to trzeba na poczatku wg planu treningowego w necie tego pelno ja na poczatku nie umialam przebiec minuty a i u mnie bieganie to "bieganie" bo normalnie czlowiek moglby maszerowac obok mnie im wolniej im dluzej tym wiecej tluszczu sie spala i buduje baze toenowa a bez tego ani rusz
-
emka@ wrote:Dziewczyny ja odkąd zaczęłam starania to przytyłam 3 kg i przestałam ćwiczyć. I tak wczoraj sobie właśnie nad tym zaczęłam myśleć dochodząc do wniosku, że koniec z tym. Biorę się za siebie bo już w spodnie się nie mieszczę, chociaż do otyłych nie należę to źle się czuję z moją obecną figurą. Kondycji też pewnie brak. Więc dziś odpalam Chodakowską lub mel b a jutro siatkóweczka. Co najmniej 3 razy w tygodniu jakiś sport musi być .
Oj Emka widzę że mamy wiele wspólnego wymieniłas moje ulubione treningiemka@ lubi tę wiadomość
-
shaja gratulacje1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Ja nie mogę biegać, bo mam problem z kolanem, z Chodakowską chyba nie dam rady narazie, na początek muszę coś lżejszego, nie wiem czy a6w sobie nie zrobić, kiedyś robiłam, tylko to jednak kurde ciężkie dla brzuszka, a jakby jednak się udało..nie chce też przesadzić żeby potem nie żyć w stresie. Może zdrobie sobie jakiś program ćwiczeń dla mam w pierwszym trymestrze, są na youtube, a przynajmniej potem nie będę panikować, że za ciężko ćwiczyłam.
Dziewczyny, które chcą żeby je dopisać w pierwszym poście, napiszcie mi info o sobie tak jak jest to robione to Was umieszczę -
zielizka trzymam kciuki za bete
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Dziewczęta, też chciałabym dołączyć do grona. Przewidywany termin @ 21 września.
-
nick nieaktualnyWidzę że się małe poruszenie sportowe dziś zrobiło . Uważam że każdy powinien znaleźć taką formę sportu ktora będzie sprawiać mu przyjemność. I nie ważne co to bedzie ( byle nie podnoszenie ciężarów; )) trzeba coś robić. Ja na przykład nienawidzę biegać za to kocham grać w siatkę (gram w lidze oldboy ) i bardzo lubię fitnes taki domowy . Więc dziś postanowilam że do pozytywnego testu oszczędzać się nie będę.
Kajtka lubi tę wiadomość