Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle sie nas namnozylo shaja gratulacje )))
Paulinko - glowa do gory :*
Gosia, ja badalam. Bo mialam plamienia przed @ wyszla lekko podwyzszona dostalam bromergon - bralam ze trzy miesiace a teraz gin mi zabral bromka a jaka mam teraz prolaktyne ? Nie mam pojecia bo mnie nie wyslal ponownie na badania, ale nie wiem czy chce wiedziec i znowu wracac do bromka
Zaopatrzylam sie w aptece w witaminki wiec biore, i sie zobaczy co z ego wyniknie ; ) -
Ja u siebie nie zauważyłam nic nie naturalnego, miałam badania tsh i jeszcze jakieś cząstkowe. Wszystko w normie ale jak tak czytam o Waszych badaniach prolaktyny i progesteronu to się zastanawiam czy nie powinnam tego też zbadać. Z drugiej strony nie staram się jakoś długo żeby się martwić że coś ze mną nie tak.
-
Dziewuszki wesprzyjcie!termin spodziewanej @ mam na 10.09. 20 dc mialam silne bole brzucha,na drugi dzien temp skoczyla(2 skok po ovu) i sie na razie utrzymuje. Dzisiaj24 dc a sluz z nitkami krwi, brzuch boli ale to za wczesnie na @. Co o tym sadzicie?moze ktos tak mial?
-
nick nieaktualny
-
shaja88 wrote:Aina- ja mam taki sam wynik prolaktyny tzn na czczo jest ok okolo 13, a po obciazeniu 14 krotny skok, nie bralam na to zadnych lekow i jestem w ciąży!!
Dziękuję za pocieszenie, bo już straciłam całkiem nadzieję na ten miesiąc
Mnie skierowała gin na prolaktynę, bo kiedyś miałam podwyższoną, a teraz powiedziałam, że mam nieregularne cykle -
To prawdopodobnie objawy okołoowulacyjne...jezeli mogę Ci dać radę, bo zerknęłam na twoj wykres...temperature trzeba mierzyć codziennie o tej samej porze, zaraz po przebudzeniu, po przynajmniej 3 h snu, temperatura mierzona w różnych godzinach jest niewiarygodna i nie odczytasz z niej kiedy nastąpiła owulacja:) Tak więc budzik w ruch i powodzenia:)
-
martika wrote:Dziewczyny, ale tu ucichło. Jak tam wasze samopoczucie? powiem Wam, że postanowiłam, że ten cykl traktuje na luzie, a spinam się chyba bardziej niż poprzednio. Nie potrafię się wyluzować i boje się, że to będzie dużą przeszkodą.
-
No ja tak samo, ale mam też świadomość, że przez takie ciągłe myślenie o tym zablokuje się psychicznie i nic z tego dobrego nie będzie. Mam świadomość, że w moim przypadku starania mogą trochę potrwać, ale z drugiej strony właśnie się starasznie tego boje, bo chciałabym już, natychmiast.
-
nick nieaktualnymam to samo dziewczyny..... chcę podejść na luzie żeby się nie zablokować psychicznie, ale wtedy myślę czy się już nie zablokowałam... czyli znowu myślę i tak w kółko...
strasznie mi się to dłuży szczególnie, ze moje cykle trwają 36-42 dni... wcześniej mi to nie przeszkadzało, ale przy staranku w 4 cyklach miałabym 1 gratis...
tak bym chciała malenstwo... jak na złość wszędzie mamusie z duuuuuużymi brzuchami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywystarczy wejść na fejsa a tam małolaty z moich okolic po 2 dzieci..... albo w ciąży też oczywiście z wpady............................................................. szlag trafia, w tamtym cyklu kochaliśmy się i przed i w trakcie i po owu I NIC.
może plemniki nie dojrzałe były bo seksik by codziennie żeby owulki nie przegapić