Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRozgadana wrote:Napisałam post dokładnie wtedy co Ty
opu codziennie biegasz?
Nie biegam z aplikacja nike + running - i zaznaczylam sobie cel biegac czesciej - potem sie aplikacja zapytala ile razy wbtyg - no to ja twardo trzy razy i dlugosc wyzwania trzy tygodnie na co aplikacja mi mowi cos w stylu badz powazna hahah i zaznaczaj tak zebys mogla potem to wykonac i osiagnac sukces heheheheh ale bylam zdziwiona wiec zaznaczylam dwa razy w tygodniu i tak jakos w pierwszym w ogole mi sie nie chcialo wiec jakos tak zlecial a teraz mam motywacje zeby aplikacja mnie nie wysmiala hahah jakkolwiek dziwinie to brzmi
No i zostal mi jeden bieg do zrobienia i 4 dni czasu na to ale ze wyjezdzamy w piatek musze zebrac sie w czwartek hehehe
I kurde cholerna miala racje bo trzy razy w tyg to bym chyba jajo zniosla a nie zrobila jeszcze teraz sie przeziebilam i cwicze mimo to zeby ta zaraza racji nie miala mowiac ze nie udalo ci sie
No wiecg mozna powiedziec ze srednio dwa razy w tyg - choc jak przebieglam pierwsze 10 km to nie mogla, sie ruszyc tydzienemka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosi_a wrote:Jak siedzę bez zajęcia to znowu zaczynam myśleć i chciałabym zasnąć i obudzić się w 28 dc żeby wiedzieć czy się udało czy nie...
Dokladnie
Albo lepiej zasnac i obudzic sie jak beda dwie kreski ))gosi_a, tulipanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj dziewczęta ja też ćwiczę w domu z mel b. fajne ma programy na każdy dzień tygodnia chodakowskiej jakoś nie mogę... nie będę się oszczędzać aż do @. też mi się troszkę przytyło... i mi źle. nie jestem jakaś otyła ale troszkę ujędrnić się trzeba trzymam kciuki za Was i Wasze postanowienia
-
nick nieaktualny
-
Anitka201 wrote:Witajcie, jestem tu nowa i podejmuję kolejny miesiąc starań. Na razie polegaliśmy na naszej intuicji (czuję ból jajnika podczas owulacji, śluz) ale jak widać nic z tego nie wyszło Zaczynam mierzyć temperaturę i może w końcu doczekamy się potomka Szczerze mówiąc dla mnie to trochę czarna magia i trochę liczę na Waszą pomoc w interpretowaniu spadków i wzrostów
Witaj -
Cześć dziewczyny. Staram się od listopada 2013r. W lutym (5 cykl starań) zaszłam w ciąże, niestety serduszko przestało bić w 9 tc i 13 maja tego roku miałam zabieg. Po nim 3 baaaaardzo długie m-ce bez starań a od VIII zaczęłam znów starania, teraz jest 3 cykl starań. Smutno mi bo tyle się naczytałam, że po poronieniu zachodzi się łatwiej a tu nic... kolejna @ i kolejny zawód. W sumie to 10 m-cy starań już za mną. Udzielałam się trochę na forum dot. poronień ale od jakiegoś czasu Was podczytuję. Macie tu fajny optymistyczny pokoik Więc jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie dołączęCórka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Witam nowe Dziewczyny Jak to mówią- w kupie raźniej.
Ja się już poddałam z tym mierzeniem temperatury, bo wstawałam o różnych porach i nie mogłam się zdyscyplinować. Opieram się na obserwacji śluzu. Zresztą już mam pozamiatane w tym cyklu, bo jestem po owu. Także niech się dzieje wola nieba -
Biedronka25 wrote:Cześć dziewczyny. Staram się od listopada 2013r. W lutym (5 cykl starań) zaszłam w ciąże, niestety serduszko przestało bić w 9 tc i 13 maja tego roku miałam zabieg. Po nim 3 baaaaardzo długie m-ce bez starań a od VIII zaczęłam znów starania, teraz jest 3 cykl starań. Smutno mi bo tyle się naczytałam, że po poronieniu zachodzi się łatwiej a tu nic... kolejna @ i kolejny zawód. W sumie to 10 m-cy starań już za mną. Udzielałam się trochę na forum dot. poronień ale od jakiegoś czasu Was podczytuję. Macie tu fajny optymistyczny pokoik Więc jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie dołączę
Witaj Biedronka
Też myślałam że po poronieniu szybciej zajdę, tak jak Ty naczytałam się takich informacji, ale jak widać każda z nas jest inna. -
Hej dziewczyny to ja również chciałabym się dołaczyc tez wczoraj Anitka201 dostałam okres i tak jak ty też miałam objawy jak we wczesnej ciaży nawet zrobiłam testy na hcg i lipa aż łzy same napłynęły mi do oczu Ja poroniłam na początku marca odczekałam 3 m-ce - to wszystko jest takie trudne i przykre
-
kasia_gdańsk wrote:Hej dziewczyny to ja również chciałabym się dołaczyc tez wczoraj Anitka201 dostałam okres i tak jak ty też miałam objawy jak we wczesnej ciaży nawet zrobiłam testy na hcg i lipa aż łzy same napłynęły mi do oczu Ja poroniłam na początku marca odczekałam 3 m-ce - to wszystko jest takie trudne i przykre
Hej, witaj Współczuję straty -
Witajcie dziewczyny, jeśli chcecie być dopisane to napiszcie mi info o sobie, tak jak jest to na pierwszej stronie, to wkleję, jeśli u którejś zaczął się nowy cykl to też dawajcie mi znać, że mam zmienić, bo nie jestem w stanie wszystkiego wyłapać i pamiętać, a przez kilka ostatnich dni miałam gości i czytałam Was z doskoku.
Co do objawów ciążowych to nie ma co na nie zwracać uwagi, na początku są takie same jak i przed okresem i tylko nie potrzebnie można się nakręcić. Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów i zorientowałam się dopiero jak @ nie przyszła i dopiero wtedy zaczęły mnie boleć mocno piersi.MagSz lubi tę wiadomość