WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaa ja tu jestem codziennie bez tej strony nie wiem jak mam żyć hihi. Tyle się tu dzieje. Może nas ktoś kiedyś wydrukuje to książka nobla dostanie
Flowwer, Czrna 81, Yoselyn82, Izape_91, Lunaris lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:dzidzi coraz bliżej mocno Ci kibicuje razem z moim Haribo
Jak się czujesz ?
U mnie to dopiero początek dłuuuugiej drogi
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Jak się czujesz ?
Dobrze się czuje. Mdłości mam tylko wtedy jak długo nie jem. Nie wymiotuje w ogóle. Cycki bolą tylko na wieczór. I brzusio rośnie a i to wstawanie w nocy na siusiu 2 razy ale nie narzekam
Flo ale pomyśl co Cię czeka na końcu tej drogiAnna Stesia, Flowwer, Czrna 81, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Jak się czujesz ?
Chociaż mój gin powiedział że teraz trzeba skoncentrować się na wyleczeniu zapalenia po laparotomi, boje się jutrzejszej wizyty. Nakuwanie i wyciskanie tej całej ropy.. ;-(
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Ps, dla zakochanych w Outlanderze JEST 1 ODC 3 SEZONU !!!
http://www.efilmy.tv/serial,889,Outlander-2014,sezon-3,odcinek-1.htmlLunaris lubi tę wiadomość
-
czarna faktycznie szkoda, że nie popatrzyła co tam słychać. Masz możliwość może jeszcze pójść by sprawdzić ? Coś wiem na temat wypisywania dupka bez monitoringu. Nie wiem czy to mi nie zatrzymało moich owu ;/ więc warto jednak zaglądnąć
flowwer droga długa, ale to i tak już nie dlugo w porównaniu do 15 lat ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2017, 18:14
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Wiece co wszystko fajnie ale powinno być tak, ze pyk i odrazu sie wie czy sie udało czy nie :p bo to czekanie wkurza na maksa
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Dzięki dziewczyny
W tym cyklu wogóle odpuszczę dupka bo temp nie skoczyła, po za tym bardzo liczę że ten krem z estrogenem coś zdziała, bo te wszystkie wiesiołki to ja se moge włożyć tam gdzie słońce nie dochodzi No ale to mam zacząć stosować tak z 10 dni przed owulacją. Pani dr powiedziała że mamy się starać tylko w dni płodne a po okresie czy przed, sobie odpuścić. Spotkałyście się kiedyś z taką opinią? Do mojej małej mieścinki przyjeżdża teraz ginekolog z Bydgoszczy, podobno dobry. Chyba umówię się do niego, tak zobaczyć co to za lekarz. Tylko że przyjmuje raz w tygodniu, więc pewnie wizyta w październiku... Ale co tam.Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Chciałam jeszcze o coś zapytać. Stosowałam Miositogyn jedną saszetkę dziennie. Ale gdy się skończył nie było go w aptece ani w hurtowni, więc kupiłam Inofem. I też dalej jedną saszetkę brałam. Dzisiaj dr mi powiedziała że Inofemu trzeba brać dwie szaszetki dziennie. Nie kumam dlaczego produkty z tą samą dawką mio inozytolu się różnie stosuje.Czarna81
22 cs. -
Agniechaaaa wrote:Czrna jak by mi tak gin powiedział to bym odrazu wybuchł śmiechem i powiedziała, ze nie wytrzymam tyle bez wogole, co to za teza, przecież plemniki po takim czasie abstynencji to sie juz do niczego nie bedą nadawały
Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Czrna jak by mi tak gin powiedział to bym odrazu wybuchł śmiechem i powiedziała, ze nie wytrzymam tyle bez wogole, co to za teza, przecież plemniki po takim czasie abstynencji to sie juz do niczego nie bedą nadawały
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja moze sie skusze na bete w piatek. Nie ukrywam ze boje sie jak diabli, ale Chce zobaczyc czy cos w ogole zalapalo. Bo w sumie po co brac leki jak nie daj boze nic nie wyszlo...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Dziewczyny ja moze sie skusze na bete w piatek. Nie ukrywam ze boje sie jak diabli, ale Chce zobaczyc czy cos w ogole zalapalo. Bo w sumie po co brac leki jak nie daj boze nic nie wyszlo...
Po 2 a jak sie pozno zagniezdzi??? :p zawsze jest ryzyko -
Agniechaaaa wrote:Po 1 na pewno załapało
Po 2 a jak sie pozno zagniezdzi??? :p zawsze jest ryzyko
wiesz to bylby moj 7dpt wiec chyba cos musi juz wyjsc. A poza tym gdyby wynik byl nie pewny to powtorze w poniedzialek badanie zeby miec 100% pewnosciiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja jestem cienias i boje sie robić testu wcześniej
testu nie robie, ale mysle o becie test po pozytywnym wynikuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️