WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Yoselyn mi już przy 3dniowym kropku w 5dpt cień cienia się pojawił
ja sie boje sikac... normalnie strach mnie zjada...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny zaczyna mnie ogarniać ogromny strach, co ja zrobię jeśli Pingwinek nie da rady
Aga zajmij się czymś koniecznie! Zaczyna się okres "czy się udało", wiadomo -strach, nadzieja wszystko się miesza ale wiesz że nie masz na to żadnego wpływu inaczej już dawno latałabyś po domu i zbierała porozrzucane zabawki. Trzeba mieć nadzieję- w pingwinka :* i wytrzymać jeszcze te kilka dni.
P.s.mogę udzielić Ci lekcji szydełkowania dla zabicia czasu :* zrobimy małe kapcioszki dla wszystkich na OFAmy333, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Dziewczyny zaczyna mnie ogarniać ogromny strach, co ja zrobię jeśli Pingwinek nie da rady
Ja wiem że się obawiasz, Kochana zrób to dla swojego dziecka musisz w niego wierzyć!!! Od samego początku.!
To samo tyczy sie YOSELYN!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 12:04
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Monika to jakas masakra i niesprawiedliwe co ciebie spotkalo!! przykro mi bardzo...!! trzymaj sie dzielnie!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny zaczyna mnie ogarniać ogromny strach, co ja zrobię jeśli Pingwinek nie da radyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Monika przykro mi, nawet nie wiem co Ci napisać
Mam nadzieję, że szybko się wyleczysz ze wszystkich powikłań i jak odpoczniesz psychicznie to szybko zobaczysz szczęśliwą pozytywną betę. Życie pisze dziwne scenariusze tyle tu tych historii smutnych na szczęście większość z nich ma piękny zielony finał zakończony dzieciątkiem w ramionach mamy. Tego Ci życzę. -
innamorata88 wrote:Nie dziwie Ci się :* dla mnie to był stan przedzawałowy.
ale dalas rade i bylas dzielna! a ja nie wiem czy sie zdecyduje na test.. chyba jestem tchorz..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny teraz potrzebuję wsparcia, a wy najlepiej wiecie jak się czuję kobieta w takich sytuacjach.
Boję się teraz że przez te cięcie zrobią mi się zrosty i dopiero teraz będe miała problemy z zajściem w ciążę. A jajnik ten co zwykle pracuje, bo na prawy nie moge liczyć, niestety jest już okrojony.
We wtorek mam iść do niego prywatnie.
-
Agniechaaaa wrote:Chyba muszę włączyć film na yotubie o robieniu ba drutach kupiłam z 2lata temu zeby zrobić szalik a do tej pory mi nie wyszło
Polecam ja odkładałam na czas ciąży - i już kończę kocyk dla maleństwa
Dziewczyny wiem, że się nie udzielam, ale zaglądam i niezmiennie kibicuję!Lunaris, innamorata88, Karma88, KateHawke lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:We wtorek mam iść do niego prywatnie.
Monia tego się trzymaj- to jest dobry plan
Aga bierz druty w łapki i zanim się zorientujesz to zleci te kilka dni ja jeszcze serial w tle puszczam albo jakies TLC, TVNstyle
emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:A kiedy masz następny dyżur? nie może babsko poczekać do przyszłego tygodnia?
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
He he ja mam ochotę spróbować robić na rękach:
https://www.youtube.com/watch?v=-ELwUcrksu4
jak zajdę w zimie i dostanę L4 to cały dom bedzie wełnianybazylkove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucia88 wrote:Ech Monia, jak przykro i niesprawiedliwie...
A ja melduję, że znowu zemdlałam, dla odmiany na fotelu stomatologicznym...